**** APRILL qbjohn kilide otsingutel Aasias. offtopic ***

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • qbj0hn
    Auk on auk. FAKT!
    • Nov 2008
    • 7091

Re: **** APRILL qbjohn kilide otsingutel Aasias. offtopic ***

tean ise ka, et olen degen igas mõttes, aga pole kunagi ühegi inimese vastu midagi olnud, igaüks ise teab mida teeb enda eluga
    aga kui mingi aasta vana teema ülesse tõmmatakse ja tuimalt valetatakse ajab tilti küll

Comment

• Maxi
      Pokkerihai
      • Nov 2010
      • 1849

lol, solid muinasjutt junkeni poolt seega

Comment

• qbj0hn
        Auk on auk. FAKT!
        • Nov 2008
        • 7091

mul pole mingit põhjust valetada
        kui ise istusin ütleksin samamoodi

ei ole mingeid sõpru, sugulasi ja muid asju pokkeri laua taga, aga ma ei istunud 100%

Algselt postitas ristijeesus
        John...ma ei viitsi paari aastaseid asju üles otsida, aga sa olid siis ka mollijagaja kui ma pakkusin sulle (pole oluline otseselt), et löö pöördelt, aga maandu jõelt.
        Paar x elus ainult inimest löönud ja see oli ka siis kui sõpradele peale lennati ja läksin appi.
        Pole ühtegi x elus mingit teemat ma ülesse tõmmanud.
        Kui mingi hate on siis bannige ära ja ongi olemas, mõtlesin vahepeal kerge entertainmenti lihtsalt anda, that is all
        Last edited by qbj0hn; 21.04.13, 21:54.

Comment

• Dogers
          Pokkerihai
          • Dec 2008
          • 2500

Mis see huvitav lugemine oli? Ei ole Qb, priidixu ega kellegi muu sealse aasiavallutaja kohta isikliku arvamust. Aga ütleme kui oleks seriaalide teemas sellised lood...viitsiks sa vaatata? Mina mitte... kuigi üks pliks oli päris kompu...maksis 200 euri ja peale vist...
          tegelt vahva, et poisid lasevad nagu torust tuleb...Ütlen, et prooviks võibolla isegi kui poleks 40 kettale kerinud.
          Tbh, mulle meeldib kui kirjutatakse elust nii, nagu elu ka on, mitte ei jää paljud asjad rääkimata või on räägitud lood pigem moonutatud, või ka egoismist tulenevalt, ilustatud. Lood on minu jaoks huvitatud vb ka sellepärast, et ma ei ole ise kunagi Tais seiklemas käinud, aga olen kümnete erinevate inimeste seiklusi kuulanud ja kogu aasias toimuv tundub juba printsiibis huvitav. qb jutt koos piltidega ei ole minu jaoks tema poolne "brag", millena, mulle tundub, et paljud seda mõistavad, vaid kirjeldus, milline ongi igapäevane elu aasias. Tehes seda kohati avalikkuse jaoks karmilt ja sündsuse piiril kõndides, kuid see pigem lisab asjale eripära.

Comment

• qbj0hn
            Auk on auk. FAKT!
            • Nov 2008
            • 7091

Algselt postitas Dogers Vaata postitust
            Tbh, mulle meeldib kui kirjutatakse elust nii, nagu elu ka on, mitte ei jää paljud asjad rääkimata või on räägitud lood pigem moonutatud, või ka egoismist tulenevalt, ilustatud. Lood on minu jaoks huvitatud vb ka sellepärast, et ma ei ole ise kunagi Tais seiklemas käinud, aga olen kümnete erinevate inimeste seiklusi kuulanud ja kogu aasias toimuv tundub juba printsiibis huvitav. qb jutt koos piltidega ei ole minu jaoks tema poolne "brag", millena, mulle tundub, et paljud seda mõistavad, vaid kirjeldus, milline ongi igapäevane elu aasias. Tehes seda kohati avalikkuse jaoks karmilt ja sündsuse piiril kõndides, kuid see pigem lisab asjale eripära.
            Nii on.
            Pole kunagi selle all bragi mõelnud, sest iga kodanik saaks siin nii olla kui tuleb. Kirjeldasin lihtsalt mis toimunud on.
            Pole suhte inimene anyway ja ei taha nii pea veel "pot commited" olukorda sattuda ja ei põe ka selleprst, et nii avalikult kirjutan.
            Ja kui mõnele naiskale käib pinda mu minevik siis gg,

Ma ei ilusta ja valeta mitte kunagi mitte midagi, räägin nii nagu asjad on ja kui mingi x asja prst ma ei istu siis okay, fine, mul ple midagi selleprst.
            Iga ühe enda asi kuidas oma elu elab, ma isiklikult ei kritiseeri kunagi kedagi mida keegi teeb.

Kui ausaks minna siis panin 5€/10€ NLHEs täna 3k euri auku ja atm täiesti süsi, 1h prst saabub "massaas" ja siis tuttu ära.
            Last edited by qbj0hn; 21.04.13, 22:05.

Comment

• ranka
              Miljon Põhjust Kodus Olla
              • Sep 2008
              • 36444

Teil endal ei ole kunagi tilti olnud sarnaste asjade pärast? point@qbj0hn&junken stoori. keda kotib, kellel on õigus - mängus olid puhtad emotsioonid ja tilt ning loomulikult kaotajal on rohkem valu, kui võitjal.

Comment

• Dogers
                Pokkerihai
                • Dec 2008
                • 2500

Viitsid sa näksida peeru?
                Ahjaa, tuli meelde, miks ma siin foorumis tavaliselt sõna ei võta. Inimeste argumendid on sisukad.

Comment

• Spewmonkey
                  Seina Augustaja
                  • Oct 2008
                  • 2293

Algselt postitas ranka Vaata postitust
                  Teil endal ei ole kunagi tilti olnud sarnaste asjade pärast? point@qbj0hn&junken stoori. keda kotib, kellel on õigus - mängus olid puhtad emotsioonid ja tilt ning loomulikult kaotajal on rohkem valu, kui võitjal.
                  Noku oled.

Comment

• ninasarvik
                    Jube Noob
                    • May 2011
                    • 124

aasia litsid > kontoritoolid

continue

Comment

• qbj0hn
                      Auk on auk. FAKT!
                      • Nov 2008
                      • 7091

no kui samad gamblingud jätkavuvad siis on 3 eur per h > kontoritoolid

mul 1k eur bet ka veel codećciga õhus, ma pean selle hüppe lihtsalt ära tegema, liiga valus oleks kaotada ja ta ei lase mul välja ka osta betist

Comment

• hoss23
                        Klubi Liige
                        • Oct 2008
                        • 2551

Viitsid sa näksida peeru?
                        Ütlen, et prooviks võibolla isegi kui poleks 40 kettale kerinud.

Comment

• qbj0hn
                          Auk on auk. FAKT!
                          • Nov 2008
                          • 7091

Teenitakse uus

Comment

• Codecci
                            Luuramas Naisteturniire
                            • Nov 2008
                            • 7574

Algselt postitas qbj0hn Vaata postitust
                            no kui samad gamblingud jätkavuvad siis on 3 eur per h > kontoritoolid

mul 1k eur bet ka veel codećciga õhus, ma pean selle hüppe lihtsalt ära tegema, liiga valus oleks kaotada ja ta ei lase mul välja ka osta betist
                            Sai ju räägitud, et paar alternatiivi sul hüppe asemel mida võid teha :)

Comment

• hoss23
                              Klubi Liige
                              • Oct 2008
                              • 2551

lol, hotellitoas lased sõnnarit vä??? Üksi või mitmekesi toas?

Comment

• qbj0hn
                                Auk on auk. FAKT!
                                • Nov 2008
                                • 7091

priidixiga kahekesi kärsa toas
                                rõdu pole, seega suht fucked up tobikas sees tbh

eelmine hotelli tuba nägi siuke välja nagu oleks kuu aega joodud sees kui ära läksime
                                keegi lasi plätud ka rotti.
                                tais lasti hotellist püksirihm ja 10€ samsung rotti, solid value

ilusti nädal aega süüakse selle raha eest
                                Last edited by qbj0hn; 21.04.13, 22:21.

Comment

Working...