*** MÄRTSI OT: ootus kevadele, me oleme head me oleme ju seda väärt ***

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Potsataja
    õilishing
    • Oct 2008
    • 5270

Re: *** MÄRTSI OT: ootus kevadele, me oleme head me oleme ju seda väärt ***

Enne jäätub põrgu ära, kui see tüüp reaalselt vangi läheb.

Comment

• EestiAA
      Vana Tegija
      • Nov 2010
      • 1132

Algselt postitas Fabulous Vaata postitust
      Ei. Põhja-Korea on alati väga avalikult tunnistanud, et USA on üks nende sihtmärkidest ja et nad kavatsevad viimaseid rünnata, aga nad ei tee seda. Lisaks pole Põhja-Koreal ka võimalust kuidagi rakette üle ookeani toimetada.
      Nu see oleks neile surma otsus ka, kui nad Usa ründaks.

Kim jong un on vähe normaalsem kui isa ja vanaisa tal.
      Poiss käis šveitsis koolis mis võis ta vaateid muuta vähe leebemaks kui eelkäijatel.
      On suur Bullsi ja jordoni fänn.
      Väga suur osa võimust on kindralite käes kes on kõik mingi 40+ ja vähe karmikäelised kännud.

Hiinal hakkab ka varsti üle viskama P korea kes on ainuke pool liider neil terves maailmas.

Comment

• VisaHing
        mees nagu orkester
        • Dec 2009
        • 6718

Algselt postitas EestiAA Vaata postitust
        Nu see oleks neile surma otsus ka, kui nad Usa ründaks.

Kim jong un on vähe normaalsem kui isa ja vanaisa tal.
        Poiss käis šveitsis koolis mis võis ta vaateid muuta vähe leebemaks kui eelkäijatel.
        On suur Bullsi ja jordoni fänn.
        Väga suur osa võimust on kindralite käes kes on kõik mingi 40+ ja vähe karmikäelised kännud.

Hiinal hakkab ka varsti üle viskama P korea kes on ainuke pool liider neil terves maailmas.
        Usun, et nii mõnigi riik tahaks heameelega oma tehnika uusimaid saavutusi nende peale katseda. :)

Comment

• EestiAA
          Vana Tegija
          • Nov 2010
          • 1132

Väga kalliks läheks maksma, neid ise ka rünnata. Kuna DMZ-st (põhja ja lõuna piirist) 80km kaugusel on Soul, ligikaudu 10miljonit elaniku P-korea rakettide laskeulatuses.

Olen põhja korea kohta doke nii palju vahtind kui olen vähegi leidnud.
          Väga haige lihtsalt kuidas tervele riigile on tehtud massiline aju pesu mingi eliidi poolt.

edit: Ühes dokis oli kino koht.
          Vennale tehti seal tourismi tuuri nö ja siis vend küsis, et miks teie liider nii paks on ja teie nii kõhnad. Vend sai 7 kuud vangistust. Oleks Põhja korea elanik olnud oleks tõenäoliselt saand 10aastat kuni eluaegse.
          Last edited by EestiAA; 07.03.13, 17:58.

Comment

• Potsataja
            õilishing
            • Oct 2008
            • 5270

Kuigi usk üldiselt on minu jaoks midagi püha, kuni see ei ole teiste jaoks pealetükkiv või neid kahjustav on tegu minu jaoks naljaka juhtumisega. Mehe potentsi jaoks võib ikka päris hävitav olla see, kui ta tegeleb püha toiminguga ja siis mingi tüüp peale lendab ning tõenäoliselt võõras keeles midagi jaurama hakkab.

Urmas oli omal ajal muidugi päris maias tüüp ka, üsna üllatav, et tal just oma naisega õnnestus "vahele jääda"

Comment

• JohannesJ
              Grinder
              • Jun 2010
              • 684

Raadios rääkis ükspäev kuidas ajaleht oli kodus põrandal, kus oli suure liidri pilt peal ja nii isa kui poeg said vangistust.
              Karistuse pikkust ei mäleta tho.

Comment

• Spewmonkey
                Seina Augustaja
                • Oct 2008
                • 2293

Algselt postitas Potsataja Vaata postitust
                http://www.elu24.ee/1161558/com/eest...ja-arreteeriti

Kuigi usk üldiselt on minu jaoks midagi püha, kuni see ei ole teiste jaoks pealetükkiv või neid kahjustav on tegu minu jaoks naljaka juhtumisega. Mehe potentsi jaoks võib ikka päris hävitav olla see, kui ta tegeleb püha toiminguga ja siis mingi tüüp peale lendab ning tõenäoliselt võõras keeles midagi jaurama hakkab.

Urmas oli omal ajal muidugi päris maias tüüp ka, üsna üllatav, et tal just oma naisega õnnestus "vahele jääda"
                Sõnal püha tundub olevat sinu jaoks siis mingi vähe teistsugune tähendus.

Comment

• Potsataja
                  õilishing
                  • Oct 2008
                  • 5270

Tänud selle eest, et panid mind tõsisemalt mõtlema. Tegelikult ma ei saa ega tohi aksepteerida analoogset käitumist, kui ma samas ei aksepteeri absoluutselt mingit järelpidu Püha Vaimu kirikus või Pussy Rioti tegevust Kristuse Lunastaja kirikus. Lihtsalt too isik oli mulle isiklikult tuttav ja antud usund ning kultuuriruum minu jaoks väga kaugel.

Comment

• Fabulous
                    Pokkerihai
                    • Jan 2010
                    • 2674

Algselt postitas EestiAA Vaata postitust
                    Olen põhja korea kohta doke nii palju vahtind kui olen vähegi leidnud.
                    Väga haige lihtsalt kuidas tervele riigile on tehtud massiline aju pesu mingi eliidi poolt.
                    Sa oled ilmselt mingeid biased doke. vaadanud. Ülejooksikute sõnul (võin hiljem lingi otsida) on seal praegusel ajal olukord taoline NSVL'iga. Rahvas teab, et mujal maailmas on elu parem, aga keegi ei julge režiimile vastu hakata, sest see pole ka tore kui 3 generatsiooni sugulasi sunnitööle läheb.

Comment

• EestiAA
                      Vana Tegija
                      • Nov 2010
                      • 1132

Kunagi nägin ETV-st ühte doki põgenikest.

Olen näind veel BBC , VICE , Ben Andersoni ,Monkeytime,(see on rohkem ise tehtud)CNN-i on veel aga ei tule meelde.
                      Ma ei ütleks, et need bias dokid seal on.
                      Ben Andersoni oma kõige parem.
                      Pluss olen vaadand intervjuusid kus ise räägivad elust seal.

http://www.youtube.com/watch?v=Lj9uNKT07xs Ben Andersoni - North Korea - Suspicious Minds

Soovitan.
                      Last edited by EestiAA; 07.03.13, 19:54.

Comment

• Vandalar
                        Pokkerihai
                        • Oct 2008
                        • 3577

Oht on ju täiesti reaalne IMO ja kui need saadanad tuumapommi oma lolluses lendu lasevad, siis on kõik ptsis. Ning arvestades nende riigis toimuvat ning seda, kuidas nad oma rahvaga käituvad, siis ei saa loota neilt mingit vastutustundlikku käitumist ka selles osas.

Comment

• Potsataja
                          õilishing
                          • Oct 2008
                          • 5270

Las paugutavad, kui tahavad ja julgevad. Meie jaoks tõuseb teema päevakorda siis, kui hakatakse arutama, kui palju mehi ja mis ajaks P-Koreasse rahu tagama saadetakse. Üldjoontes kõvatab sääsk hetkel elevandiga ja on ainult aja küsimus, millal osutub materiaalselt kasulikuks selle sääse laiaks litsumine.

Comment

• kallekusta
                            Grinder
                            • May 2012
                            • 603

Njah eks sellest üks järjekordne Vietnam tuleks. Seal sõdis ka USA aastaid ja tulemus 0. Ja ega tänapäeased Afganistani ja Iraagi sõjadki targemad pole. P-K sõdurite pühendumus on natuke teist laadi võrreldes valge inimesega ja alla ei anta. Sama, mis toimus 2MS sõja ajal Jaapani sõduritega. Enne võideldi taskunoaga kuulipildujate vastu, aga alla ei antud + igasugu kamikazed. P-K armee peaks olema hetkel maailmas suuruselt neljas armee ....

Comment

• Potsataja
                              õilishing
                              • Oct 2008
                              • 5270

Peale II MS "vene imet" on USA mingi lolli järjekindlusega tegelikult osanud kõik sõjad kaotada, milles nad osalenud on. Põhimõtteliselt on kaks kaotust veel õhus, kuid hetkeseis pole just eriti paljulubav.

Comment

• pikk28
                                Klubi Liige
                                • Oct 2008
                                • 6695

potsataja sa võiksid ühes teemas vabandada või selgitusi anda. Ilmselt purjus olles kribasid suht provotseerivat teksti.
                                vb eksin. aga loe uuesti üle.

Comment

Working...