Detsembri offtopic, jõulurahu - kontimurdvad mängud mujale

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • qbj0hn
    Auk on auk. FAKT!
    • Nov 2008
    • 7091

Re: Detsembri offtopic - Terves Kehas, Terve Liiter, äkki tuleb Frekyl hiiter!

Laua viin parim alla 10€ viin Eesti Vabariigis. (0.5L)

Comment

• inward
      Klubi Liige
      • Sep 2009
      • 6275

Algselt postitas Potsataja Vaata postitust
      60-140 eurot kuus.
      Võttes sinu konteksti arvesse, siis tekkis küll tõsine wtf moment.

Comment

• rahvavaenlane
        Klubi Liige
        • Dec 2009
        • 3040

4.69? meelde jäänu kuskilt, et et poolese pealt kin aktsiis juba üle 3 euri? kurat, ei mõista. aga jah, mis ma joodik sellest tean. aasta jooksul heal juhul 3 pitsi keresse väänanud.

Comment

• Strawberry
          Varasemalt kasutaja "romeo"
          • Aug 2012
          • 1229

Miks juua nii palju viina ? Miks ? For what possible reason ?

Comment

• timz0333
            Pokkeritark
            • Mar 2009
            • 6322

Algselt postitas Strawberry Vaata postitust
            Miks juua nii palju viina ? Miks ? For what possible reason ?
            Et ikka uputada. Uputada muresid :(

Comment

• Strawberry
              • Aug 2012
              • 1229

Algselt postitas timz0333 Vaata postitust
              Et ikka uputada. Uputada muresid :(
              Käi psühhiaatri juures ja lase anti-deprekad välja kirjutada.
              Odavam ja effektiivsem.

Comment

• Jeebus
                määäääää
                • Jun 2012
                • 1409

Käi psühhiaatri juures ja lase anti-deprekad välja kirjutada.
                Odavam ja effektiivsem.
                kuidas see täpselt käib. saan seda, mida tahan?
                homseks on mul aeg psühhiaatri juurde, esimene kord käies küsis ta mu andmeid, ma küsisin et miks siis ... selleks et ravimeid kirjutada. selle peale ütlesin, et not my style ja nii ma käin anonüümselt.
                aga potentsiaalselt mis valikud mul on?

Comment

• inward
                  Klubi Liige
                  • Sep 2009
                  • 6275

Mida kõike ka välja ei kooru siit offtopicust. Miks sa Jeebus psühhi juurde lähed, kui küsida tohib?
                  Last edited by inward; 12.12.12, 15:43.

Comment

• Jeebus
                    määäääää
                    • Jun 2012
                    • 1409

Algselt postitas inward Vaata postitust
                    Mida kõike ka välja ei kooru siit offtopicust. Miks sa Jeebus psühji juurde lähed, kui küsida tohib?
                    et kellegagi rääkida oleks, tore vana on, mingi 80-aastane, rääkis mulle ka oma elust, tal olevat üle 100k patsiendi lifetime käinud

Comment

• Strawberry
                      • Aug 2012
                      • 1229

Algselt postitas Jeebus Vaata postitust
                      kuidas see täpselt käib. saan seda, mida tahan?
                      homseks on mul aeg psühhiaatri juurde, esimene kord käies küsis ta mu andmeid, ma küsisin et miks siis ... selleks et ravimeid kirjutada. selle peale ütlesin, et not my style ja nii ma käin anonüümselt.
                      aga potentsiaalselt mis valikud mul on?
                      Psühhiaatrite jaoks on anti-deprekate ja rahustite väljakirjutamine täiesti standard. Pmst ilma retseptita saad sa sealt tulema ainult siis kui sa ise ütled, et sa retsepti ei taha.

Anti-deprekad on long-term ravi, neid võtad miski 2 kuud. Rahustid on short term ja sisuliselt ez narko, valikud on kas mõju avaldub kohe ja kestab paar tundi või mõne aja pärast ja kestab 24 tundi. Võid mõlemat tabletti korraga ka võtta, üks mis mõjub kohe ja teine mis mõjub 24h.

Edit: Sinu medical file on confidential ja seda võetakse üsna tõsiselt. Päris tihti jäävad inimesed isegi oma tööst päevapealt ilma, sest ei järgi konfidentsiaalsusnõuet. Enamasti mingid abiõed vms. kes ei jaga matsu.
                      Last edited by Strawberry; 12.12.12, 15:39.

Comment

• qbj0hn
                        Auk on auk. FAKT!
                        • Nov 2008
                        • 7091

Algselt postitas inward Vaata postitust
                        Mida kõike ka välja ei kooru siit offtopicust. Miks sa Jeebus psühji juurde lähed, kui küsida tohib?
                        Eestis vaadatakse kohe imelikult kui keegi sellises kohas käib. Mujal maailmas on just vastupidi.
                        Ise olen ka käinud korduvalt nii psühholoogi kui psühhiaatri juures, aitas.
                        Ei teagi eriti mis vahe neil on. Psühholoog igatahes mingeid rohte välja ei kirjuta ja spets. diagnoose ei pane, psühhiaater siuke rohkem arsti moodi juba pigem. Esimene rohkem hingearst.
                        Last edited by qbj0hn; 12.12.12, 15:45.

Comment

• leits
                          Hundinui
                          • Apr 2009
                          • 9562

imo need anti deprekad on eriti saatanast . olen mingi aastaid tagasi võtnud n2dala .. imo asjad l2ksid kordi hullemaks .. maksid ka ala 1 k eeki 2 nädalat

Comment

• Strawberry
                            • Aug 2012
                            • 1229

Algselt postitas leits Vaata postitust
                            imo need anti deprekad on eriti saatanast . olen mingi aastaid tagasi võtnud n2dala .. imo asjad l2ksid kordi hullemaks .. maksid ka ala 1 k eeki 2 nädalat
                            bullshit

Comment

• leits
                              Hundinui
                              • Apr 2009
                              • 9562

bullshit
                              nii on või aarmisel juhul kuu omad .. nime tho ei mäleta

e: huvitav side effectide nimekiri on ka deprekatel imo .. mingi kilomeetrine vms lol

Comment

• inward
                                Klubi Liige
                                • Sep 2009
                                • 6275

Algselt postitas qbj0hn Vaata postitust
                                Eestis vaadatakse kohe imelikult kui keegi sellises kohas käib. Mujal maailmas on just vastupidi.
                                Ise olen ka käinud korduvalt nii psühholoogi kui psühhiaatri juures, aitas.
                                Tean, mina ise ei pea. Mu küsimus ei olnud vähemalt teadlikult sellise tooniga mõeldud. Lihtsalt huvi pärast küsisin.

Comment

Working...