TV-showd/seriaalid
Collapse
X
-
-
Re: TV-showd/seriaalid
Tnx man, Workaholics on nuts.Algselt postitas matuster Vaata postitustSellistest vähetuntud komöödiasarjadest soovitaks Legiti ja Workaholics, mõlemad on epic huumoriga sarjad.
http://www.imdb.com/title/tt2400391/?ref_=nv_sr_1
Comment
-
Nüüd paugutavad mimmid seeni juba.Algselt postitas Owner85 Vaata postitustTra seal padjaklubis epic head killud,esimesed paar osa olid nagu olid nüüd ikka solid tõusus!
Comment
-
Veerand osa nägin ja vaatasin ka et wtf :D Mis nüüd pooled eesti pubekad kes seda vaatavad hakkavad seeni ostma v?
Comment
-
Algselt postitas EestiMats Vaata postitust+1111111111111111111(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)ei tea raisk. kahju, et just nii otsa leidis + jupatsile problad ka. jobu tegelane obv, aga sari kaotas ühe väga värvika karakteri (yet again)"Money doesn't make you happy. I now have $50 million but I was just as happy when I had $48 million." <br />Arnold Schwarzenegger
Comment
-
Algselt postitas nikitheone Vaata postitust(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)ei tea raisk. kahju, et just nii otsa leidis + jupatsile problad ka. jobu tegelane obv, aga sari kaotas ühe väga värvika karakteri (yet again)(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)Neil piisavalt värvikaid karaktereid imo. +1 küll sellele, et igavalt suri. lootsin ikka, et Martell midagi korraldab
Comment
-
Täpselt samad mõtted.Algselt postitas yolpa Vaata postitust(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)Neil piisavalt värvikaid karaktereid imo. +1 küll sellele, et igavalt suri. lootsin ikka, et Martell midagi korraldab
Comment
-
Öösel polnud netti millegipärast , arvutis oli 5 paska filmi ja Vikings S01 , vaatasin need ära ja hakkas täitsa meeldima :)
Comment
-
siiamaani parim sari ever.Algselt postitas timz0333 Vaata postitust:D
Bemmil M-i märki polnudki
"Mind ei häiri Anna see...(mõtleb vist välimust)... ma olen elus hullematki näinud."
Comment
-
rofl see oli nii epicAlgselt postitas karupoeg Vaata postitustsiiamaani parim sari ever.
"Mind ei häiri Anna see...(mõtleb vist välimust)... ma olen elus hullematki näinud."
Comment
Comment