Narkootikumid......müüdid ja tegelikkus

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • peete82
    Vana Tegija
    • Jan 2010
    • 1310

Re: Narkootikumid......müüdid ja tegelikkus

Algselt postitas rasmer Vaata postitust
    http://www.delfi.ee/news/paevauudise....d?id=66817583
    http://www.bmjopen.bmj.com/content/3/9/e003077.full

Ei ole veel terve raportiga jõudnud tutvuda, aga olen sarnaseid siia varem ka postitanud.
    Kui näiteks kokat ja LSD-d saaks poest vabalt osta nagu leiba, siis ma ilmselt läheksin, ostaksin ja prooviksin. Lihtsalt huvi pärast.
    Praegu ma selleks mingit vajadust ei tunne, ei liigu taolises seltskonnas, ei soovi pättidega suhelda.
    my 2 cents

Comment

• peete82
      Vana Tegija
      • Jan 2010
      • 1310

Huvitav, kas ka näiteks Tais on narkovastane võitlus läbi kukkunud?
      Kui meil siin läheks 1tk E tableti pärast 15 aastaks vangi no questions asked, hoiakud ilmselt muutuks.

Comment

• Codecci
        Luuramas Naisteturniire
        • Nov 2008
        • 7574

Algselt postitas peete82 Vaata postitust
        Huvitav, kas ka näiteks Tais on narkovastane võitlus läbi kukkunud?
        Kui meil siin läheks 1tk E tableti pärast 15 aastaks vangi no questions asked, hoiakud ilmselt muutuks.
        Lol, Tais liigub igast kraami sitaks rohkem... Lambist peol käid, välimuselt textbook narkodiilerid pakuvad igast jama, mingid spets savubaarid olemas, enamus libud pidid amfetamiini või mingit taolist paska koguaeg tarvitama jne

99.99% politseinikest võtavad seal altkäemaksu lihtsalt. Aga mis karistus on Tais 1 Ecstasy tableti või 1 grammi kokaiini eest tegelikult kui keegi teab?

Comment

• privador
          Pokkerihai
          • Oct 2008
          • 3951

Keegi paneb sul ühe tableti tasku ja saad 15 aastat Tais? Krt ei julge Taisse minnagi...

Comment

• alaska
            forever
            • Oct 2008
            • 6599

Ma arvan, et siin on enamuse jaoks kogu tabel vajadusel sama hästi kättesaadav, kui päts leiba. Ega see ei tähenda, et kõik kogu aeg laksu all oleksid. Mõned ei söö isegi leiba.

Comment

• Kotkas1000
              Pokkerihai
              • Nov 2009
              • 2305

Tuttav inglasest baaripidaja phuketil rääkis, et ta sõber jäi öösel rannas kimumisega vahele ja sai 6 kuud kohalikus vanglas aega veeta.

Comment

• Avicii
                Grinder
                • Nov 2012
                • 800

Minuarust Eesti kõige suurem probleem ongi see, et et kõik need "kanepipahvijad" tebeldatakse kohe jõhkrateks narkomaanideks ja süstlavendadeks. Täpselt sama näide on võtta meil kõigil, kes mängivad pokkerit ja väga kellegile sellest rääkida ei julge, sest kohe ju tembeldatakse "kasiinomänguriks". Täpselt sama seis on kanepiga.
                Ma olen seda teemat siin lugenud ja ikka naernud omaette, kuidas siin inimesed räägivad, kuidas nende sõber tegi ja lõpetas seal ja seal või tõmbas ennast üldse surnuks. YOU GOTTA BE KIDDING ME! Ma olen tiba reisinud ja näinud vendi kes teevad igapäev ja kes on mõned korrad proovinud ja kes tegid üldse esimest korda. Kõik on täie tervise juures ja kellegil pole midagi viga.
                Olen ise teinid mõni aeg tagasi poolteist aastat, iga päev ja päris mitu J päevas. Unts 2peale nädalas polnd eriline probleem samuti. Samas sai ilusti tööl käidud ja mingit probleemi ei olnud. Peale seda quittisin instant ja ei värise ja ning ei lähe süstalt otsima, magan ka ilusti. Suvel proovin ise kasvatada paari taime siin Eestis, isegi tuli tiba välja, aga ei olnd kõige parem kraam. Samas pole ma ühtegi teist narkootilist ainet kunagi teinud ja ei taha ka.
                Ilusad müüdid on ikka kokku mõeldud kanepist ja siis kõik jubedalt kinnitavad seda, inimesed kes kunagi on teinud ja saavad aru mis see siiski sinuga teevad lihtsalt naeravad kogu selle kupatuse peale.
                Naljakas on natuke sellessuhtes, et poisid siin näitavad näpuga, et see kutt on hull pothead, ning samalajal kummutab liitri viina reede õhtul kurgust alla ja siis läheb linnapeale tüli norima.
                Ma nüüd ei taha öelda, et alkohol tuleks keelustada vms, aga iga esmaspäev on päris kole lugedada lehtedest mitu roolijoodikut kinni püüti või mitu end surnuks sõitis. Kanepiga näitaks ever ei saaks sellised asjad juhtuda.

Kogu point ongi see vaade kuidas Eesti seda asja vaatab, senikaua kui riik ei suuda eristada potheadi ja lasnamäe narkarit siis senikaua ei saa ka midagi legaliseerida.

Comment

• MartinGarcia
                  Grinder
                  • Nov 2009
                  • 517

Mõttetu teema selle kanepi ümber. Kõige mõttetum narkootikum nkn.
                  Last edited by MartinGarcia; 02.10.13, 16:03.

Comment

• pastilaa
                    kuum poiss
                    • Apr 2009
                    • 7518

Algselt postitas Avicii Vaata postitust
                    (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)
                    .
                    kusjuures, meeldigu see või mitte, siis see post on tõene. näiteid, mida halba alko laksu all tehtud, võib lõputult tuua. samamoodi, kuidas ennast, naine, pere maha joodud jne. mitte et kanep midagi nüüd ägedat oleks - ei. lihtsalt kanep on ja jääb üleilma intelligentse kontingendi sekka samuti. jah - see on meelemürk, aga ka mina võrdsustaks ta alkoga vähemasti. alkohol ja sellega seotud hädad on isegi hullemad.

Comment

• karupoeg
                      Pokkerihai
                      • Jun 2012
                      • 3823

Algselt postitas pastilaa Vaata postitust
                      kusjuures, meeldigu see või mitte, siis see post on tõene. näiteid, mida halba alko laksu all tehtud, võib lõputult tuua. samamoodi, kuidas ennast, naine, pere maha joodud jne. mitte et kanep midagi nüüd ägedat oleks - ei. lihtsalt kanep on ja jääb üleilma intelligentse kontingendi sekka samuti. jah - see on meelemürk, aga ka mina võrdsustaks ta alkoga vähemasti. alkohol ja sellega seotud hädad on isegi hullemad.

ma arvan, et enamus mõtlevatest inimestest saavad aru, et kanep ei ole hullem kui alkohol. See ei olegi ju point. Meil on 2 (pigem, long term) halba asja, üks on legaalne, teine mitte. Mis loogika alusel nüüd tuleks muuta teine halb asi ka legaalseks, sest esimene on? Isegi siis kui ta on vähem halvem. Mina seda loogikat kahjuks ei biidi. Vandalari arvates on see aga näiteks valikuvabaduse tekitamine, mis ideeliselt küll kõlab hästi.

Pigem tuleks seda loogikat kasutada teistpidi.

Ja btw, see narkosõprade maalitud pilt, kus alkoholitarbija peksab iga reede 5 promilli all oma naist makku (samal ajal kanepivend loeb kodus luulet ja kuulab oma vinüülmängijalt edith piafi) on ka muidugi hästi tore. Mitte nüüd otseselt sulle pastilaa.

Comment

• EestiAA
                        Vana Tegija
                        • Nov 2010
                        • 1132

Algselt postitas MartinGarcia Vaata postitust
                        Mõttetu teema selle kanepi ümber.
                        Kõik inimesed nii ei arva. Minu arvates on arutelu kanepi ümber väga teretulnud.

Algselt postitas MartinGarcia Vaata postitust
                        Kõige mõttetum narkootikum nkn.
                        Ise olen ka proovin 1-2 korda ja ei sobi mulle üldse.
                        Minu arvates oleks natukene rumal lüüa kanepile sama narko tempel peale mis Herole, kokale või anfile.

Fakt on see, et enamus inimesi pooldab kanepi banni präägu Eestis. Enamus inimesi teeb oma otsuse väga piiratud info põhjal.
                        Arvan otsus tuleks teha parema info põhjal.

Comment

• pastilaa
                          kuum poiss
                          • Apr 2009
                          • 7518

Algselt postitas karupoeg Vaata postitust
                          ma arvan, et enamus mõtlevatest inimestest saavad aru, et kanep ei ole hullem kui alkohol. See ei olegi ju point. Meil on 2 (pigem, long term) halba asja, üks on legaalne, teine mitte. Mis loogika alusel nüüd tuleks muuta teine halb asi ka legaalseks, sest esimene on? Isegi siis kui ta on vähem halvem. Mina seda loogikat kahjuks ei biidi. Vandalari arvates on see aga näiteks valikuvabaduse tekitamine, mis ideeliselt küll kõlab hästi.
                          minu mõtte loogika tulebki sellest, et hetke olukord on ebaloogiline. ma ei ole kuskil väitnud, et oh legalize jne. lihtsalt suhtumine, moraalinormid, seadused on vääralt nihkes selles osas.

Comment

• karupoeg
                            Pokkerihai
                            • Jun 2012
                            • 3823

minu mõtte loogika tulebki sellest, et hetke olukord on ebaloogiline. ma ei ole kuskil väitnud, et oh legalize jne. lihtsalt suhtumine, moraalinormid, seadused on vääralt nihkes selles osas.
                            ei mõelnudki seda ja nõus.

Comment

• bi0hazard
                              Vana Tegija
                              • Jul 2010
                              • 1342

Algselt postitas Avicii Vaata postitust
                              Minuarust Eesti kõige suurem probleem ongi see, et et kõik need "kanepipahvijad" tebeldatakse kohe jõhkrateks narkomaanideks ja süstlavendadeks. Täpselt sama näide on võtta meil kõigil, kes mängivad pokkerit ja väga kellegile sellest rääkida ei julge, sest kohe ju tembeldatakse "kasiinomänguriks". Täpselt sama seis on kanepiga.
                              Ma olen seda teemat siin lugenud ja ikka naernud omaette, kuidas siin inimesed räägivad, kuidas nende sõber tegi ja lõpetas seal ja seal või tõmbas ennast üldse surnuks. YOU GOTTA BE KIDDING ME! Ma olen tiba reisinud ja näinud vendi kes teevad igapäev ja kes on mõned korrad proovinud ja kes tegid üldse esimest korda. Kõik on täie tervise juures ja kellegil pole midagi viga.
                              Olen ise teinid mõni aeg tagasi poolteist aastat, iga päev ja päris mitu J päevas. Unts 2peale nädalas polnd eriline probleem samuti. Samas sai ilusti tööl käidud ja mingit probleemi ei olnud. Peale seda quittisin instant ja ei värise ja ning ei lähe süstalt otsima, magan ka ilusti. Suvel proovin ise kasvatada paari taime siin Eestis, isegi tuli tiba välja, aga ei olnd kõige parem kraam. Samas pole ma ühtegi teist narkootilist ainet kunagi teinud ja ei taha ka.
                              Ilusad müüdid on ikka kokku mõeldud kanepist ja siis kõik jubedalt kinnitavad seda, inimesed kes kunagi on teinud ja saavad aru mis see siiski sinuga teevad lihtsalt naeravad kogu selle kupatuse peale.
                              Naljakas on natuke sellessuhtes, et poisid siin näitavad näpuga, et see kutt on hull pothead, ning samalajal kummutab liitri viina reede õhtul kurgust alla ja siis läheb linnapeale tüli norima.
                              Ma nüüd ei taha öelda, et alkohol tuleks keelustada vms, aga iga esmaspäev on päris kole lugedada lehtedest mitu roolijoodikut kinni püüti või mitu end surnuks sõitis. Kanepiga näitaks ever ei saaks sellised asjad juhtuda.

Kogu point ongi see vaade kuidas Eesti seda asja vaatab, senikaua kui riik ei suuda eristada potheadi ja lasnamäe narkarit siis senikaua ei saa ka midagi legaliseerida.
                              kui see oli minu suunas, siis watafak. Ma räägin, et ABSOLUUTSELT ei ole see teema, et potheadidest saavad mingid antsu paugutajad jms, aga nii võib tahes tahtmata juhtuda. Mul on kanepist täiesti pohhui, ise ei tee, aga käsi vastu ka ei aja, nii külmaks jätab.
                              ja väga cool näide see, et lähevad linnapeale tüli norima. Sellised on mingid tühikargajad, kes on end steroide täis süstinud ja katus sõidab või siis teisel juhul "ässad", kes 2 korda poksitrennis käinud või kellel on 5 sõpra seljataga. easy as this
                              Alkoholi ja kanepit ei saa absoluutselt samasse patta panna, nahhui neid võrrelda üldse ?
                              Last edited by bi0hazard; 02.10.13, 18:29.

Comment

• Potsataja
                                õilishing
                                • Oct 2008
                                • 5270

Üldiselt on suhtkoht võimatu ennast, naist, pere maha juua sõna otses mõttes. Ennast, naist, pere maha mängida on kordi lihtsam, kas siis karude või lihtsalt pokkeriprode heaolu nimel. Rahasumma mida maha juua saab on piiratud ja tegelikult on piiratud ka rahasumma, mida omale kasvõi veeni süstida saab. Rahasumma, mida maha mängida saab on piiramatu.

Comment

Working...