Narkootikumid......müüdid ja tegelikkus

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Fabulous
    Pokkerihai
    • Jan 2010
    • 2674

Re: Narkootikumid......müüdid ja tegelikkus

Algselt postitas Vandalar Vaata postitust
    Truth bomb. Ettevaatlik tuleb sellegipoolest olla sellega.
    Samal ajal Ameerikas...
    http://www.huffingtonpost.com/2013/0...n_3782100.html
    Kas sa ära ei väsi juba?

Comment

• Vandalar
      Pokkerihai
      • Oct 2008
      • 3577

Algselt postitas Fabulous Vaata postitust
      Kas sa ära ei väsi juba?
      Mitte kunagi. See on ikka "Narkootikumid....müüdid ja tegelikkus" teema ju.
      Last edited by Vandalar; 23.08.13, 01:29.

Comment

• Vandalar
        Pokkerihai
        • Oct 2008
        • 3577

(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Huvitav info Hollandi kohta, mida ma enne ei teadnud. See, kuidas asi on legaalselt lahendatud (coffeeshop, mitte kanepikohvik nt.), et nö. silm kinni pigistada ja mööda hiilida üleüldisest seaduste rägastikust. Holland on küll iseseisev riik, kuid ma pakun, et see ei ole niisama lihtne ka iseseisvas riigis vastu võtta selliseid otsuseid, mis puudutavad kanepi legaliseerimist või muid keelatud aineid niiütelda. Raske sellepärast, et suuremad liidud, organisatsioonid, EL jne, kes ülalt-alla oma seadustikuga ja nõuetega peale suruvad. Surve peab ikka väga tugev olema. Samas see on minu enda oletus ja ma ei tea- võibolla nad saaksid soovi korral selle ka iseseisvalt legaliseerida? Ma ei tea seda täpselt, kuid ma oletan.
        Last edited by Vandalar; 26.09.13, 17:08.

Comment

• VisaHing
          mees nagu orkester
          • Dec 2009
          • 6718

kui tihti kakud vandlr. rohelist?

puhtast huvist

Comment

• Vandalar
            Pokkerihai
            • Oct 2008
            • 3577

Algselt postitas VisaHing Vaata postitust
            kui tihti kakud vandlr. rohelist?

puhtast huvist
            Kuule, mul veel karistus poole peal. Ei julge kakkuda, sest vahele jäädes võin selle kakkumise eest kinni minna. Teine point on see, et ma ei julge kasvatada ka enam ja osta ma ei julge/taha väga erinevate ohtude ja hinna pärast. Riik hirmutab.

Comment

• Kotkas1000
              Pokkerihai
              • Nov 2009
              • 2305

Tee mis tahad, Vandalar, ma ei usu praegu seda, mis sa ütlesid. :-)

Comment

• Vandalar
                Pokkerihai
                • Oct 2008
                • 3577

Algselt postitas Kotkas1000 Vaata postitust
                Tee mis tahad, Vandalar, ma ei usu praegu seda, mis sa ütlesid. :-)
                Meest sõnast härga sarvest. Sa ise teed savu või?

Comment

• Kotkas1000
                  Pokkerihai
                  • Nov 2009
                  • 2305

Mis seal salata, ega ära ei ütle.

Comment

• EestiAA
                    Vana Tegija
                    • Nov 2010
                    • 1132

Venemaal levinud narkootikum, mida tema toime tõttu on rahvasuus hakatud kutsuma "krokodilliks", on jõudnud nüüdseks Ameerikasse Arizonasse.

Mis paugu sa sealt saad, et oled niimoodi ennast valmis piinama ...wow.

Comment

• qbj0hn
                      Auk on auk. FAKT!
                      • Nov 2008
                      • 7091

Vaevalt, et keegi on valmis ennast nii piinama ja paugu prst, see on sõltlase normaalne asjade kulg lihtsalt.
                      Esimene litt on solid, edasi pannakse lihtsalt selleprst, et nii ****** olla lihtsalt kui ei pane.
                      Hero pealt vbl selle peale üle ka läinud, odavam, kõvem pauk, jne.

See sõltuvus on sick asi.
                      Hiljuti vaatasin mingit doci vennast kes 25a järjest tina pannud. Päeva pealt jättis joomise maha ja läks võõrutusravile. Päevi pärast seda läks kasti lihtsalt, sest organism ei hajunud ära nii kiirelt lihtsalt kaineks olemisega.
                      Last edited by qbj0hn; 27.09.13, 00:30.

Comment

• Vandalar
                        Pokkerihai
                        • Oct 2008
                        • 3577

See sama dokk, mis siin ranka üles pani? See oli karm. 28 a oli see vend seal igatahes ja 14-ndal võõrutuspäeval päeval viskas jalad taeva poole. Alkohol siiamaani legaalne ja keegi nagu ei sea küsimuse allagi seda. Mitte, et ma tahaksin suurest kibedusest kõik alkoholi ja tubaka illegaalseks teha :D, kuid IMO on ebaõiglus ikka tohutu ja seadus niivõrd vastuoluline.

Comment

• Rage
                          Klubi Liige
                          • Nov 2008
                          • 6853

suvalised noored eesti mehedki on surnud pohmakasse.. kui kolm-neli päeva räigelt pralletad ja siis laksust jätad järgi, siis läheb veri paksuks ja muud sada häda, suht lihtne on pohmakasse surra ka noorel 20+ aastasel mehel kui asju valesti teed.. vesi ja asperiin on võtmesõnad..
                          Last edited by Rage; 27.09.13, 08:15.

Comment

• alaska
                            forever
                            • Oct 2008
                            • 6599

Kui juba surmaoht on, siis on ikka peaparandus võtmesõnaks. Ise pole seda kunagi kasutanud, aga sedasama dokumentaali vaadates oleksin vähemalt kahel korral pidanud hommikul ennast uuesti täis tõmbama.

Comment

• Codecci
                              Luuramas Naisteturniire
                              • Nov 2008
                              • 7574

Vandalar või mõni teine savukunn, viitsite ehk seletada mida see kanep teile niiväga annab, et teid huvitab selle legaliseerimine jms?

Ma ise ka viimasel ajal kord nädalas teinud, aga minu arust suht lamp asi... Isiklikult väikse lisaväärtuse annab joomise kõrvale, aga downside jälle, et liiga kiirelt väsib ära siis. Natuke funnim on, aga mina küll ei näe mis suurt vaimustust paljud potheadid selles leiavad. Ja julm downside, et sööma ajab meeletult. Kaine peaga ka proovinud, isegi kui tasuta saaks pahvida niipalju kui süda lustiks ja 0 kohustust siis eelistaks mitte teha, ei paku mingit naudingut uimane ja näljas olla mulle isiklikult.

Ecstasy ja kokaiini poindist ma saan nt aru. Kuigi tegemist on väga tervist laastavate ja suures pildis kindlasti -EV asjadega siis elamus mis nad pakuvad on ikka üsna erakordne. Savu samas erilist elamust ei paku (vähemalt mulle), kuigi suuri downside ka pole.

Kas teie jaoks on see elamus teistsugune või on mingi muu point mida ma tabanud pole?

Comment

• VisaHing
                                mees nagu orkester
                                • Dec 2009
                                • 6718

Mõni mu sõpradest põhjendab seda sellega, et hommikul pole pohmakat ja kiirelt saab ''täis'' oleku. Seega joogi asemel kimuvadki kanepit. Suve alguses sai ise ka tehtud nädalavahetuseti natuke. Sööma ajas tõesti hullult. Sain aru, et pole siiski mulle. Suht samal arvamusel, mis sina Codecci..

Ei näe ka ühtegi pointi, miks peaks kanepi legaliseerima. Paljude narkomaanide tee saabki tihti alguse kanepist, kuna mingi point ei paku kanep ka enam seda, mis alguses pakkus. Organism harjub ära ja tekib vajadus kangema järgi ( kui tihedalt lasta ). + see kui sa puutud tihedalt kokku diileritega, siis most likely mingi hetk pakutakse sulle peale kanepi ka exi, koke vms.

Comment

Working...