Narkootikumid......müüdid ja tegelikkus

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Spewmonkey
    Seina Augustaja
    • Oct 2008
    • 2293

Re: Narkootikumid......müüdid ja tegelikkus

Algselt postitas Godspeed_EJ Vaata postitust
    NB! Eelmine aasta käisime naisega Tais ja naine sai korraliku kõhutõve tänavatoidust. Kõht lahti ja oksendas öö läbi. Hommikul läksin tuk-tukiga apteeki kirjeldasin sümptomeid ja anti kohe pakk ravimeid ja öeldi, et its ok, feel better soon. Võtsin igaks petteks paki söetablette ka, mis maksid ca 2x rohkem.
    Tais üritatakse iga väiksema tõve peale antibiootikume pähe määrida.

Comment

• minbetmillionaire
      Õpihimuline Mängur
      • Jan 2010
      • 363

Algselt postitas ristik Vaata postitust
      Põhiline probleem, miks kanepit ei sa legaliseerida on see, et see on väga suureks hüppelauaks järgmiste ja kangemate ainete juurde. Ma arvan et sellega on kõik öeldud.
      kust kuulsid? Yana Toomilt?

Comment

• Vandalar
        Pokkerihai
        • Oct 2008
        • 3577

Põhiline probleem, miks kanepit ei sa legaliseerida on see, et see on väga suureks hüppelauaks järgmiste ja kangemate ainete juurde. Ma arvan et sellega on kõik öeldud.
        Kui see hüppelaud oleks, siis ma oleks ammu juba hüpanud ja ilmselt siin te mind ei näeks. Hüppelaua teooria ei tohiks ju enam inimesi eksitada. Ega me Hiinas ei ela, kus inimestel on info saamise võimalused nii piiratud, et ei saaks vastavate seisukohtade ja statistikaga tutvuda ning mingit hüppelaua teooriat aetakse. Vbl trollisid niisama ka, kuid tahaks loota, et sellises tõsises teemas seda ei tehta.

Comment

• vsiu100
          Moderaator
          • Oct 2008
          • 4253

vandalar, miks sa oled regulaarne suitsetaja?

Comment

• lenC
            Administraator
            • Oct 2008
            • 6440

Algselt postitas Vandalar Vaata postitust
            Kui deprekas juba peal on, siis lihtsalt hea jutuga ja kasvõi elukvaliteedi parandamisega seda ära ei võta- muidu ju oleks kõik suhtumise küsimus lihtsalt, kahjuks see nii lihtne ei ole.
            Parandan: alati lihtsalt hea jutt ja elumuutused ei aita enam. Kuid nagu alaska tõi näite, siis arstidel pole mingi probleem sulle pimesi rohtusid kirjutada nagu robotid ja asja sisu võibolla jääbki tahaplaanile.
            Kui inimene peaks näiteks oma lapse kaotama, siis ma kujutan ette, et sellega kaasneks sügav depressioon ja mul poleks õrna aimugi, mis nõu anda või kuidas abi pakkuda.

Räägin aga inimestest, kes on depressioonis sellepärast, et nende aju on lõpuks registreerinud selle, et neist on saanud luuserid. Ega ma ei väidagi, et sellest vabaneks ühel päeval peegli ees kuulutades "I am awesome!". Paranemine tuleb siis, kui sul on esimesed reaalsed tulemused näha - sinust on saamas väärtuslikum (therefore enesekindlam) inimene.

Comment

• ristik
              Grinder
              • May 2010
              • 903

Algselt postitas Vandalar Vaata postitust
              Kui see hüppelaud oleks, siis ma oleks ammu juba hüpanud ja ilmselt siin te mind ei näeks. Hüppelaua teooria ei tohiks ju enam inimesi eksitada. Ega me Hiinas ei ela, kus inimestel on info saamise võimalused nii piiratud, et ei saaks vastavate seisukohtade ja statistikaga tutvuda ning mingit hüppelaua teooriat aetakse. Vbl trollisid niisama ka, kuid tahaks loota, et sellises tõsises teemas seda ei tehta.
              mis kuradi troll? sa mine küsi kõikidelt nendelt fentanüüli süstijatelt millest see algas.

Comment

• Godspeed_EJ
                Klubi Liige
                • Nov 2009
                • 3049

Algselt postitas bauss Vaata postitust
                millega akne muidu korda said?
                endal oli suhteliselt sama case.
                vanusega kadusid ise ära.

Comment

• Loksutaja
                  Õpihimuline Mängur
                  • Jun 2010
                  • 448

Vaadates su avatari siis on see vist level?

Igatahes kui jah siis see vastus ei ole otseselt sinule suunatud aga kanep ei ole küll nüüd mingi laud, laud on ikka see alkohol ja tubakas... ma ei saa aru mismoodi see alati nagu vahelt ära jäetakse? Juba tatina näed kõrvalt kuidas vanemate sünnipäevadel vms võetakse ja kes ei võta see on nö imelik. Ja siis need väiksed põnnid nõuavad endale ka ju neid lastesampasid sünnapidudele, hehehehe.

Comment

• Loksutaja
                    Õpihimuline Mängur
                    • Jun 2010
                    • 448

mis kuradi troll? sa mine küsi kõikidelt nendelt fentanüüli süstijatelt millest see algas.
                    Ja mine küsi sellelt fentakalt, et miks ta seda kanepit proovis... eks ikka alkohol muutus juba igavaks... või noh saad aru küll.

Comment

• ristik
                      Grinder
                      • May 2010
                      • 903

Algselt postitas Loksutaja Vaata postitust
                      Vaadates su avatari siis on see vist level?

Igatahes kui jah siis see vastus ei ole otseselt sinule suunatud aga kanep ei ole küll nüüd mingi laud, laud on ikka see alkohol ja tubakas... ma ei saa aru mismoodi see alati nagu vahelt ära jäetakse? Juba tatina näed kõrvalt kuidas vanemate sünnipäevadel vms võetakse ja kes ei võta see on nö imelik. Ja siis need väiksed põnnid nõuavad endale ka ju neid lastesampasid sünnapidudele, hehehehe.
                      Ma nõustun sinuga, alkohol jäi vahelt ära seetõttu et see on legaalne. Kuid alkohol on tarkade inimeste jook. Kui sellest ei piisa siis...

Comment

• Loksutaja
                        Õpihimuline Mängur
                        • Jun 2010
                        • 448

jah, legaalne meelemürk aga mis kuradi vahet siin on. point jääb ju samaks.

Comment

• Vandalar
                          Pokkerihai
                          • Oct 2008
                          • 3577

Mine küsi ise ja too palun piisav sample size ka kaasa kui tagasi tuled, tõestus ja kõik muu. Ega ma ei räägi siin ju mingist väljamõeldisest, vaid sellest, mida minust targemad juba ammu avastanud on.
                          Edit: Ok NVM, sain aru juba.
                          Last edited by Vandalar; 28.11.12, 18:17.

Comment

• JohannesJ
                            Grinder
                            • Jun 2010
                            • 684

Üks suurimaid müüte. sõltumatu uuring näitab, et keskmiselt üks 200-st kanepisuitsetajast, tarvitab ka midagi kangemat.
                            Palun uurige natuke iseseisvalt asjade üle, kui tulete lahmima.
                            Kes tõsiselt tahab midagi tõestada tooge välja mingit statistikat, fakte jne. Kui keegi suudaks tõestada mulle, et kanep on mõistliku tarvitamise juures ohtlik, siis muudaksin oma arvamust.
                            Kes tahab vaadata suhteliselt objektiivset dok. filmi kanepi kohta, kus ei räägita, kui lahe on pilves olla vaid taimest endast, kultuurist ja seadustest siis vaadake nt. seda: http://vimeo.com/5887468
                            Inimesed võtavad mingi seisukoha ja ei tagane sellest, sest seda on neile räägitud lapsest peale kodus, koolis ja meedias.
                            Loodus legaalseks ja nii on normaalne! :)

Comment

• Vandalar
                              Pokkerihai
                              • Oct 2008
                              • 3577

Algselt postitas vsiu100 Vaata postitust
                              vandalar, miks sa oled regulaarne suitsetaja?
                              Ei ole regulaarne suitsetaja- kunagi varem olen mõnda aega seda olnud vahelduva eduga. Tubakat pole juba kes teab mis ajast teinud regulaarselt. Viimati tegin ühe suitsu paar-kolm kuud tagasi vist ja see oli väga suur erand. Miks te esitate siin selliseid sisend-küsimusi? Teate mis on sisendküsimus üldse? Sugestiivküsimus on see küsimus, kus vastajale üteldakse küsimuse sees juba ära, mida talt oodatakse. Seda kasutatakse ka ülekuulamisel ja selle kohta on isegi ühes dokumentaalis kenasti ära seletatud, et inimene kes näiteks mõnda aega on isolatsioonis hoitud ei suuda sellistele sisenditele enam kuigi adekvaatselt reageerida ja võib niimoodi küsitlemisega küsitlejale soovitud tulemuse saada isegi siis, kui see tegelikkusele ei vasta. Aga võibolla sa oled lihtsalt millegist valesti aru saanud ja täiesti juhuslikult kirjutad siia, sry sellisel juhul.

Comment

• ristik
                                Grinder
                                • May 2010
                                • 903

Algselt postitas JohannesJ Vaata postitust
                                Üks suurimaid müüte. sõltumatu uuring näitab, et keskmiselt üks 200-st kanepisuitsetajast, tarvitab ka midagi kangemat.
                                Palun uurige natuke iseseisvalt asjade üle, kui tulete lahmima.
                                Kes tõsiselt tahab midagi tõestada tooge välja mingit statistikat, fakte jne. Kui keegi suudaks tõestada mulle, et kanep on mõistliku tarvitamise juures ohtlik, siis muudaksin oma arvamust.
                                Kes tahab vaadata suhteliselt objektiivset dok. filmi kanepi kohta, kus ei räägita, kui lahe on pilves olla vaid taimest endast, kultuurist ja seadustest siis vaadake nt. seda: http://vimeo.com/5887468
                                Inimesed võtavad mingi seisukoha ja ei tagane sellest, sest seda on neile räägitud lapsest peale kodus, koolis ja meedias.
                                Loodus legaalseks ja nii on normaalne! :)
                                olen näinud oma silmaga piisavaid tõestusi. Äkki oled saadet "Kahvel" näinud? Saan aru et te kivipead otsite igat jumala vabandust miks ta legaliseerida. Vahest olen mõlenud et ligi pooled mu tutvustesest tarvitavad kanepit, ma näen mis toimub. Ma isegi ei püüa neile selgeks teha, sest reaktsioon on sama, mis sinu puhul.(ala ära lahmi niisama)

Comment

Working...