Novembri offtopic, kas FreakyJason murdub see kuu?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • TrvP
    Õpihimuline Mängur
    • Jan 2012
    • 409

Re: Novembri offtopic, kas FreakyJason murdub see kuu?

Miks Bentley'l bänn peal?

Comment

• Maxi
      Pokkerihai
      • Nov 2010
      • 1849

õiged mehed teevad köögimööbli ise, hinnas vast ei võida aga õiged suurused ja materjalid saad küll valida

Comment

• bluetramm
        Julm Donk
        • Aug 2009
        • 74

Algselt postitas Codecci Vaata postitust
        tyty!

Aga minu eelarve juures (€1-2K), mis materjale ma küsima/tahtma peaks? Pikkus tuleb mööblil kuskil 3-3.5m.
        Köögi saad sa kindlalt, aga nüüd sõltub, kas sa tahad ülemisi kappe ka? Uut tehnikat, valamut, segistit jne? aga köögi saab selle raha eest küll koos paigaldusega.

Krt tegelt nüüd tuleb nii palju tegureid siin mängu, et ma võin pm teel nõu anda kui vaja

Aga alati võib mööblifirmade müügiinimesi pommitada ja paned omad tingimused kirja, kui hind tuleb kõrge, siis hakkad materjalide kvaliteeti langetama, kuni saavutad oma hinnataseme. Tegelt kõik eesti tegijad tellivad toormaterjali ühest kohast, seega hinna erinevust tuleb töörahadega, mida küsitakse, mis tegelt ei garanteeri kvaliteeti. Seega tasub küsida hinnapakkumisi teistel tegijaltelt ka, sest turuseis on suht sarnane kodulaenudega, kui viid lauale odavama pakkumise, siis on võimalus saada suht omahinna lähedane pakkumine.

Comment

• basiilik
          Julm Donk
          • Nov 2010
          • 38

Mul pikkus 2.3x2.6 m, koos valamu ja segistiga ja prügikastidega, ja valgustitega :D
          Ülemised kapid kah olemas!Alumised sahtlid on kõik äravõetavad!
          Ma panen pildid mingi nädala jooksul, hetkel pole digikat, soovitan kindlasti läbi mõelda enne kui midagi tegema hakkad.
          Ma vana loll võtsin pliidi laiuseks 60 cm, millel kirves hind kah.
          Edu!

Comment

• Liquicity
            Õpihimuline Mängur
            • Mar 2010
            • 454

Algselt postitas TrvP Vaata postitust
            Miks mitte?

las poiss puhkab natuke

Comment

• hotcocacola
              HTCCACLA
              • Oct 2008
              • 14473

Algselt postitas TrvP Vaata postitust
              thank god.

Comment

• kardaanirist
                Pokkerihai
                • Nov 2009
                • 3675

Algselt postitas Platinum Vaata postitust
                Hiljuti ostsin arensist ja 4200.- oli mööbel. Tehnika ja muud asjad tulid lähes samapalju juurde. Ise aretasin paigale.
                Arens muidugi umb kõige kallim koht kust köögimööblit osta kah. : D

Comment

• kjmrc
                  Pokkerihai
                  • Aug 2009
                  • 4541

Algselt postitas kardaanirist Vaata postitust
                  Arens muidugi umb kõige kallim koht kust köögimööblit osta kah. : D
                  Täpselt nii :D

Võtsin ka hinnapakkumisi ja Arens tegi 5.5k€, Baltest mööbel tegi miski 4k€ ja mööbel sai tellitud lõpuks 3k€ kolmandast kohast :D

Comment

• Godspeed_EJ
                    Klubi Liige
                    • Nov 2009
                    • 3049

Algselt postitas bluetramm Vaata postitust
                    Ma olen mööblikonstruktorina töödanud ja melamiinplaat on köögis väga ok - melamiin on vaigutüüp, millega see paber on immutatud, sees on karbamiidiga immutatud saepuruplaat, mis niiskust ei salli, aga melamiinkate on väga niiskuskindel. Üldiselt melamiinist tehakse ainult karkass ehk need pinnad, mis ei jää nähtavad. Fassaadi võid teha ka melamiinist (odav) või siis ikka spoonitud mdf (pärispuit vineeriga kaetud kiudplaat) Tööpind, kus lõikumine jms toimub tehakse enamasti laminaadist (odav), komposiit või graniit. Aga põhilaksu hinnale paneb ikkagi furnituur - ehk kui kvaliteetseid sahtlisiine, hingi ja muud tehnikat sa kasutada soovid.

Aga õige lähenemine on see, et mõõdad umbes köögi ära ja paned oma nägemuse köögist kirja ja siis hakkad hinnapakkumisi küsima või siis lähed salongi, valid materjalid ja muud, mis vaja, lased mailile joonised ja siis seda joonist kasutades küsid teistes mööblitegijalt ka hinna pakkumist.
                    Melamiin ei ole kindlasti väga niiskuskindel materjal. Melamiinifilmi paksus on ca 0,1m ja see kantud saepuruplaadile, mis heal juhul niiskustõkkega töödeldud, aga reaalselt Eestis enamus melamiine, mida poest ostad on tavalise PLP (P2 klassifikatsioon) peale pressitud. Isegi P3 plaadile pressitud melamiini ei soovita niisketes ruumides kasutada, vaid eelistada laminaati. Karkass ei pea muidugi köögis niiskuskindel olema, uksed aga küll.

Melamiinist on täiesti OK teha kööki karkass, aga uksed kindlasti laminaadist. Tööpinnaks kõlbab köögi puhul HPL laminaadist pressitud tööpind (CPL ära osta) ja samast laminaadist võid võtta ka tagaseina.
                    Furnituur on jah see koht, mis enamikul juhul määrab, kui kalliks su köögimööbel läheb - hinged, sulgurid, käepidemed.

1-2k€ saad kindlasti ok mööbli, kui su köögi pikkus on ca 1,5-2m.

Comment

• Provoker
                      Pokkerihai
                      • Jan 2009
                      • 3067

ma ostsin 5a tagasi M-Keskusest mingi 300€ kanti ja pole midagi katki. Ühe kapinupu olen ainult välja vahetanud. Miski poola toode on.

Comment

• Murdock
                        Grinder
                        • Jun 2010
                        • 690

Tegu oli mingi turniiriga kus oli mingi 5k osalejat,eitea kuidas nii avatarid sattusid

Comment

• PlanetRJ
                          Jube Noob
                          • Oct 2011
                          • 173

sa oled vist esimene inimene keda ma tean kellel stars eesti keelne on

Comment

• TrvP
                            Õpihimuline Mängur
                            • Jan 2012
                            • 409

Algselt postitas PlanetRJ Vaata postitust
                            sa oled vist esimene inimene keda ma tean kellel stars eesti keelne on
                            Word!

Aga miks Bentley'l bänn on? C' mon, nõu vaja.

Comment

• Murdock
                              Grinder
                              • Jun 2010
                              • 690

Ilmselt see fishide riveradmine ongi tulnud sellest,et riggged eesti keel starsis.
                              Muutsin ära inglisekeelseks.

Comment

• leits
                                Hundinui
                                • Apr 2009
                                • 9562

Keegi "statoili salsa kastet" ei taha? Mul vaja ca 10 pudelile vaja ostja leida, siis saaks ära tellida. Alla 3 kasti ei saa tellida :/ Hind 2,64€ pudel

Comment

Working...