Sunday million biggest BAD BEAT ever. XOXOXOXOXXO

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • privador
    Pokkerihai
    • Oct 2008
    • 3951

Re: Sunday million biggest BAD BEAT ever. XOXOXOXOXXO

räägitakse, et ta sai turkale 2$ satikast.
    Mõelda vaid missugune heater peab kutil olema. 2$ päevaga 500k

Comment

• alaska
      forever
      • Oct 2008
      • 6599

Dealist keelduda oleks ikka tohtinud? Või oleks siis kah "massive douce" olnud? Ma ei kiida mingit lehmakauplemist heaks, aga ma proovin ette kujutada samas olukorras 20 a. klaasprod ja see tundub iga otsa pealt nii fucking unfair.

Comment

• ristijeesus
        Klubi Liige
        • Oct 2009
        • 2533

Kuna tüüp on hollandlane ja see riik sätib ka samme selles suunas nagu meie tegime- online teenusepakkujate litsenseerimine ja maksustamine ning teiste blokkimine, siis vaevalt PS talle midagi avalikult maksab, kui võib tekkida vajadus lähitulevikus selle riigi litsentsi järele.

Comment

• armand0
          Õpihimuline Mängur
          • Mar 2010
          • 358

Algselt postitas erplander Vaata postitust
          Usun, et igat juhtumit peaks ikka eraldi vaatlema.

Annette Obrestadil (oli Betfairi pro, aasta tagasi läks Full Tilti üle, Starsi tiimis pole kunagi olnud), Mike 'Timex' McDonaldil ja nii mõnelgi teisel on olnud piisavalt intelligentsi hoida madalat profiili enne seaduslikku vanusesse jõudmist.

Ma ei väida, et alla 18-aastaselt ei tohiks üldse reaalse raha peale mängida, tee seda mõne sugulase varikonto alt, kui võimalust on, aga teadvusta ka võimalust, et suuremate võidusummade puhul võidakse asja lähemalt uurida ja ÄRA RONI mingitele miljoniturnadele :)

Või kui sa isegi ronid ja juhtud jõudma suurte rahadeni, siis ära hakka endale seal liigset tähelepanu tõmbama, nagu seesama kurikuulus "zeurrr" tegi:

ja chati jätk:

--
          zeurrr: ok i want 600.000
          Battmeister: dude..everyone but you has agreed.that says soeting..this deal is great
          nhar818: take numbers or we play, enough with this
          Bdbeatslayer: u not gonna get 80k more than the deal
          Battmeister: you havent made any molney your whole poker carrerr zeurr and now you are crying
          Bdbeatslayer: that's just wild
          zeurrr: when u all pay 10 k
          --

Kogu see ahnus ja laia joone ajamine näitab, et tegu on massiivse douchebagiga. Ja väga hea, et see avalikuks tuli ja isehakanud "balla" rahast ilma jäi. Oleks veel olnud tegu heal tasemel mängijaga, aga polnud ju. Täiesti random donk.

Pokerstars ei saa mõistetavalt erandeid teha ega mingit pehmet lahendust leida, seda ei lubaks Isle of Mani seadusedki, kus nad registreeritud.

Usun, et töllil ja tema kännul on juba ka selge, et neil pole vähimatki lootust kohtu kaudu mingit õigust ajada.

--

ok i want 600.000
          when u all pay 10K
          ok i want 600.000
          when u all pay 10K
          ok i want 600.000
          when u all pay 10K
          ok i want 600.000
          when u all pay 10K
          ok i want 600.000
          when u all pay 10K
          ok i want 600.000
          when u all pay 10K
          ok i want 600.000
          when u all pay 10K

--

ja siis vist kuskil twitteris ka veel olevat kilkama läinud algul ja pärast sissekanded kustutanud, lol

siiski tüüp teenis selle raha ausalt välja.

Ja vähemalt poisil on julgust ,et juurte tahtis.

respekt.

2$ selline draama.

Comment

• kivisaba
            Pokkerihai
            • Oct 2008
            • 2514

Venna doucheks sõimamine sellepärast, et ta saab aru sellest, et finaallauas diili tehes on võimalik oma ROI-d suurendada ja teha reaalselt raha on ikka väga mage ja näitab kui silmakirjalikult te pokkerisse suhtute. Ega kui teie mängima lähete siis teie võidud ei tule kellegi teise taskust ega ju ?

Comment

• tolmuahv
              Klubi Liige
              • Feb 2009
              • 2502

Siin ei peaks vahet olema, milline tüübi iseloom on. Et PokerStars võib douchebagi üle lasta, aga normaalset venda ei või?

Mis kauplemisse puutub, siis venna jutt on suht lame, aga mõte õige. Kui 8 kaasmängijat end piltlikult üteldes täis kusevad, võib kaubelda küll. Ma ise oleks küll vist teinud seda stiilis "Sorry guys, I think I've got a very significant edge here and I cannot accept less than 600k. I will simply take my chances below that". Shortid maksavad oma 250-300K'st 3-4% hea meelega ära, ma pakun. Ja kogu asi on suht väikese downsidega. Kaupled natuke ja kui ei võeta, siis on alati võimalus ütelda "Ok, fuck it, you guys have earned this and I don't want to spoil the party. Lets chop it". Kui läbi läheb, siis on kõige kergemini teenitud miljon krooni ja keegi ei saa ütelda, et asshole oled. Kasvõi see Tutanhamoni diil, kus ta väga ebasoodsatel tingimustel nõustus - vastane tajus seda ja kasutas ära. Hästi tegi.

Comment

• kivisaba
                Pokkerihai
                • Oct 2008
                • 2514

Suurturnade FT-d on täis selliseid diile, kus shortstackid saavad kuni 50% alla oma tõelise equity lihtsalt sellepärast, et nende jaoks on kõik daalad, mis järgmisest väljakukkumis kohast rohkem juba boonus. Kuigi reaalne equity on mitu korda suurem viimasest rahakohast.
                Vinge spekuleerida pigem selle üle kui mõni tõeline turna pro oleks sinna finaal lauda jõudnud, ta oleks vist endale cool millioni välja kaubelnud, sest fishid arvavad, et ta niii hea mängija :)

Comment

• privador
                  Pokkerihai
                  • Oct 2008
                  • 3951

olen selles mõttes tolmuahviga nõus. Kauplemine ei maksa midagi, kui läbi läheb on ilmselt kergemini teenitud raha...
                  Et ütleme, et kutt üritas maksimaliseerida oma päeva...jõudes sellise heateriga 2$ pealt final tablesse võib endal fl tunne tekkida, et olen peatamatu.

Comment

• kjmrc
                    Pokkerihai
                    • Aug 2009
                    • 4541

Mnja, PN artikklis räägiti, et PS otsus oli lõplik ning otsustab jagada ära $500K teiste FT mängijate vahel. Tõene jutt?

Comment

• Cash87
                      Vana Tegija
                      • Feb 2009
                      • 1402

Algselt postitas tolmuahv Vaata postitust
                      Ma hageks Pokerstarsi ja paneks asja võimalikult suure kella külge kui nad ei maksa. Muuhulgas ütleks, et vanemate teadmisel mängisin, ei süvenenud tingimustesse, panin ekslikult vale vanuse vms. Kui kellelegi pole olulist kahju põhjustatud, siis on Starsi non-payment ebaproportsionaalselt suur karistus "lepingu rikkumise" eest.

Muuhulgas otsiksin põhjalikult infot Starsi lepinguliste mängijate mineviku kohta. Kas nt. Obersted ei ole nende teamis? Kui on ja ta on avalikult tunnistanud, et alustas alla 18-aastasena, siis väidaksin, et PS on sellisest praktikast täiesti teadlik, on seda minevikus toetanud ja pakkunud profilepinguid mängijatele, kes nimetatud reeglit on rikkunud. Kokkuvõttes oleks siin PS-le nii palju PR-damage võimalik teha, et nad otsivad kompromissi. Näiteks maksavad vanematele välja või ootavad 18-aastaseks saamiseni ja maksavad siis välja.

Parastajatele soovitaks: Oodake, kuni EMTA, Rahapesu Andmebüroo või keegi teie pangakontod blokeerib, sest te olete Full Tiltis, 888-s vms toas mänginud, millel pole Eestis luba. Või siis olete teinud seda PokerStarsis, millel polnud enne 2010 a. luba ja mistõttu võib teoreetiliselt iga teie võidetud poti maksustada (a la Isildur1, kelle maksunõue vist tuli $150m, vaatamata sellele, et ta mänguga vee all oli). Siis ma tuleks ja toetaks teid ka "seadus on seadus, phuk off" tüüpi jutuga.
                      Tegu on ju ikkagist reeglite rikkumisega. Ta pidi selle riskiga arvestama kui ta seda üldse mängima hakkas. See on täpselt sama, et meil on keelatud buddy transfer aga ma tahan oma sõbrale ikka raha "saata" ning läheme koos HU lauda kus ma anna talle paar BI lihtsalt ära ning minu konto blokeeritakse eluksajaks koos sealpeal oleva rahaga ja mitte keegi ei anna mulle minu ausalt välja teenitu raha tagasi sest ma rikkusin reegleid!

Comment

• kjmrc
                        Pokkerihai
                        • Aug 2009
                        • 4541

Algselt postitas Cash87 Vaata postitust
                        Tegu on ju ikkagist reeglite rikkumisega. Ta pidi selle riskiga arvestama kui ta seda üldse mängima hakkas. See on täpselt sama, et meil on keelatud buddy transfer aga ma tahan oma sõbrale ikka raha "saata" ning läheme koos HU lauda kus ma anna talle paar BI lihtsalt ära ning minu konto blokeeritakse eluksajaks koos sealpeal oleva rahaga ja mitte keegi ei anna mulle minu ausalt välja teenitu raha tagasi sest ma rikkusin reegleid!
                        Wööööörd-

Comment

• erplander
                          ekrelander
                          • Oct 2008
                          • 1029

Algselt postitas kivisaba Vaata postitust
                          Suurturnade FT-d on täis selliseid diile, kus shortstackid saavad kuni 50% alla oma tõelise equity lihtsalt sellepärast, et nende jaoks on kõik daalad, mis järgmisest väljakukkumis kohast rohkem juba boonus. Kuigi reaalne equity on mitu korda suurem viimasest rahakohast.
                          Vinge spekuleerida pigem selle üle kui mõni tõeline turna pro oleks sinna finaal lauda jõudnud, ta oleks vist endale cool millioni välja kaubelnud, sest fishid arvavad, et ta niii hea mängija :)
                          Eks väiksema bankrolliga mehed peavad vaatama ka muid aspekte lisaks oma ekviteedile. See 50% on muidugi selgelt üle pakutud, aga ise võtaks ka ilmselt kuni 20% tõelisest ekviteedist madalama pakkumise vastu, kui on näha, et muidu diilist asja ei saa ja tegu tõeliselt määravate summadega.

Antud juhul aga juhiks tähelepanu, et suurimate kogemuste ja karjääri võitudega turna-pro (Luke "Bdbeatslayer" Vrabel) pakkus vabatahtlikult oma summast 5k chipliidrile, kes hakkas ägisema ja lisa nõudma (üle 50k), samas kenasti rahule jäi selle 5k-ga

Algselt postitas privador Vaata postitust
                          olen selles mõttes tolmuahviga nõus. Kauplemine ei maksa midagi, kui läbi läheb on ilmselt kergemini teenitud raha...
                          Et ütleme, et kutt üritas maksimaliseerida oma päeva...jõudes sellise heateriga 2$ pealt final tablesse võib endal fl tunne tekkida, et olen peatamatu.
                          Ise ka igati nõus, et miks mitte üritada kaubelda ja seda on ka reilijatel huvitav jälgida, aga siis võiks tõesti mingisugunegi alus sellel olla. Polnud raske ju järgi vaadata selle zeurrr'i seniseid tulemusi, et näha, kas tõesti on väärt seda. Tulemused olid paraku absoluutselt olematud. Kui naiivne annab olla?

Algselt postitas kjmrc Vaata postitust
                          Mnja, PN artikklis räägiti, et PS otsus oli lõplik ning otsustab jagada ära $500K teiste FT mängijate vahel. Tõene jutt?
                          Ilma 500k-st kui peni pehmest leivast.
                          Last edited by erplander; 10.03.11, 16:57.

Comment

• kivisaba
                            Pokkerihai
                            • Oct 2008
                            • 2514

50% pole üle pakutud see juhtub tavaliselt siis kui shortstack on väga short ja saab midagi järgmise väljakukkumis koha ja ülejärgmisekoha vahepealset tegelik on aga nats üle ülejärgmise koha

Comment

• alaska
                              forever
                              • Oct 2008
                              • 6599

Algselt postitas Cash87 Vaata postitust
                              Minu jaoks on see täpselt sama, kui sina Full Tildis 500 000€ võidad ja see konfiskeeritakse, kuna see tuba ei ole eestlaste jaoks legaalne.

Või Sa selle sama pokerstarsi turna kinni paned ja raha ei saa, kuna kasutasid sharkscope.

Comment

• Pahvak
                                Pastilaa?? Ei!
                                • Dec 2008
                                • 4431

Algselt postitas alaska Vaata postitust
                                Minu jaoks on see täpselt sama, kui sina Full Tildis 500 000€ võidad ja see konfiskeeritakse, kuna see tuba ei ole eestlaste jaoks legaalne.
                                No kas saab konfiskeerida? Maksad maksud ära ja asi peaks ju korras olema.
                                Fullstacks have more fun.

Comment

Working...