Sunday million biggest BAD BEAT ever. XOXOXOXOXXO

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • VisaHing
    mees nagu orkester
    • Dec 2009
    • 6718

Sunday million biggest BAD BEAT ever. XOXOXOXOXXO

Last Sunday, Dutch poker player ‘zeurrr’ won a seat from $2 satellite to the special edition of Pokerstars’ Sunday Million, and eventually turned the $2 investment to a half a million dollars.

Now, however, it seems that "zeurrr" is only 17 years old, and in the Terms & Conditions of Pokerstars it’s stated that ‘individuals under 18 years of age’ are not allowed to play and if false information is provided Pokerstars will not pay out any sums and can even proceed to prosecute the player.

According to mcpoker.com: "Pokerstars Holland Representative Simon Keijzer tells Dutch TV show Jimmy Jonker is registered as a 19-year old, while he is 17 years old at the moment. Keijzer declares that an under-aged shouldn’t have played the tournament and he will not be entitled to the prize money."

We will see how the story evolves, but at the moment it strongly seems, that "zeurrr" will learn the PokerStars rules the hard way.

Sunday Million 5th Anniversary Results for 03/06/11*:

1st place: Luke "Bdbeatslayer" Vrabel ($671,093.81 & Lamborghini Gallardo)
    2nd place: sheppyshape ($465,647.02)
    3rd place: wrzr123 ($844,209.87)
    4th place: guccyka ($411,090.13)
    5th place: Syndrome1977 ($799,842.09)
    6th place: zeurrr ($518,402.33)
    7th place: nhar818 ($441,541.06)
    8th place: Jan10004 ($311,023.33)
    9th place: Battmeister ($263,888.06)

* After nine-handed chop

sick or what ?
  • -andres-
    Moderaator
    • Oct 2008
    • 4546

Re: Sunday million biggest BAD BEAT ever. XOXOXOXOXXO

http://foorum.pokkeriprod.com/showth...284#post316284

Aga teema võib vast jääda, kurioosne juhtum ikkagi.

Comment

• VisaHing
      mees nagu orkester
      • Dec 2009
      • 6718

oih :D
      ei teadnud seda.
      võite tegelt kinni panna siis.

Comment

• emmimees
        Klubi Liige
        • Aug 2010
        • 2719

Ei tunne kaasa, kutt ise teadis millega riskib. Huvitav kellele see raha nüüd läheb aind?

Comment

• privador
          Pokkerihai
          • Oct 2008
          • 3951

seadus on seadus, ilmselt jääb kutt rahast ilma.
          Tegelikult mulle käib julmalt pinda, kui mingid nolgid teevad fake kontosi ja scammivad peaasi, et mängukirge rahuldada.
          Kui tahetakse mängida, siis tuleks mängida vanema konto alt(kui suudad vanemad ära rääkida, mis pole üldjuhul kerge). Pärast isa või keegi kinnitab , et mängis ja ongi jokk
          loll saab kirkus ka peksa.

Comment

• erplander
            ekrelander
            • Oct 2008
            • 1029

Algselt postitas privador Vaata postitust
            Tegelikult mulle käib julmalt pinda, kui mingid nolgid teevad fake kontosi ja scammivad peaasi, et mängukirge rahuldada.
            Kui tahetakse mängida, siis tuleks mängida vanema konto alt(kui suudad vanemad ära rääkida, mis pole üldjuhul kerge). Pärast isa või keegi kinnitab , et mängis ja ongi jokk
            aamen

Comment

• hotcocacola
              HTCCACLA
              • Oct 2008
              • 14473

Algselt postitas privador Vaata postitust
              100% +1
              ei saanud ma aru miks qbjohn seletas, et stars võiks lasta tal 18 täis saada ning alles siis raha anda...lmao

Comment

• SimbaM
                FPP Pro
                • Oct 2010
                • 237

Ema ära rääkimine pole küll keeruline ( ega isa). Tuleb lihtsalt julgelt minna. Ise tegin ära, kui olin 16 ja pärast seda, kui turnal 640$ hittisin, ei vingu enam keegi. :D
                Huvitav, mis noorsandi peas toimus, kui 500k$ hittis. Sick case nways.

Comment

• tolmuahv
                  Klubi Liige
                  • Feb 2009
                  • 2502

Ma küll ei suuda kahjurõõmu tunda. Selliseid mängijaid on palju ja pretsedente vähe. Anette Obersted vist oli ka 15-aastaselt online mänginud ja nüüd on enamiku reaktsioon "Oi kui tubli, oli juba noorena talent". Kui see tüüp ikka oma isikliku taskuraha mängu pani ja selle üles mängis, siis ma tahaks küll näha, et talle see välja makstakse. Või ta vanematele kasvõi.

Vaadates teist poolt: Stars praegu väidab, et tüüp rikkus tingimusi ja tema poolt välja mängitud tulemus ei kehti, s.t. nad ei maksa raha välja. Samas kui kujutada ette, et tüüp oleks näiteks $500k kaotanud, siis kas Stars hakkaks vanust uurima ja tagastaks raha, sest "alaealine poleks tohtinud mängida"? Ei?

Seega on PS asja tõlgendanud endale kõige soodsamal viisil jättes kõrvale enda tegeliku vastutuse mängijate ees. See on nende endi kontrollsüsteemi nõrkus, et selline inimene registreerida saab. Küsigu krediitkaarti, ID-kaarti vms regamisel. Eesti PS-i lehel ei saa alaealised registreerida end, järelikult on asi tehtav. Kui alkopoes saab dokumenti küsida, b-n-m kasiino uksel vanust kontrollida, siis PS peab olema võimeline garanteerima ka online mängjiate vanusepiirangust kinni pidamise. Kui ei ole, siis ma saan aru neist, kes tahavad online kasiinod keelustada, sest hasartmängudega tegelevad alaealised ja pole mingit võimalust neid sealt eemal hoida. Kogu see lugu on PS-le paras PR-disaster minu arust.

Comment

• Priito
                    Jube Noob
                    • Mar 2009
                    • 121

väärt post tolmuahv +1

Comment

• alaska
                      forever
                      • Oct 2008
                      • 6599

See on väga ebaaus, kui talle võit välja maksmata jäetakse, ma usun, et see läheks vastuollu paljude teiste pokerstarsi seadustega. Ta võitis selle nii ausalt kui võimalik nendest seisukohtadest lähtuvalt, mille peale need mängud üles ehitatud on, ehk tal oli täpselt samasugune eelis, nagu kõigil teistel. Minujaoks tõmbaks pokerstars endale vee peale, kui ta nüüd maksmata jätaks.

Comment

• bluelite
                        Vana Tegija
                        • Nov 2010
                        • 1190

Ma millegipärast kipun arvama, et PS ei maksa seda, kuna vastasel juhul läheksid nad vastuollu seadustega ja see oleks neile suurem pauk. Kui nad nüüd maksaksid selle summa välja, siis looksid nad sellega pretsedendi ja peale seda võib iga juba kontot omav alaealine mängur neilt oma võite välja nõuda. Ainuke, mida nad võivad teha on see, et tõmbavad tüübile "mütsi pähe" ning vabandavad end välja sellega, et edaspidine kontroll saab olema oluliselt tõhusam.

Comment

• siga
                          FPP Pro
                          • Dec 2010
                          • 251

Standard lahendus on läbi aegade olnud, et rahad lähevad PSCharity-le. Tõenäoliselt rakendub see lahendus ka nüüd. Võrreldes FTP-ga on lahenud väga hea, kui viimane on harjunud sellised juhtumid ärituludesse arvama.

Comment

• alaska
                            forever
                            • Oct 2008
                            • 6599

Ma võtaks selle kuti asemel suure starsi plakati, roniks kuskile katusele ja ähvardaks alla hüpata, peaks olema ülemaailmne uudis. Enne saadaks muidugi idee starsile, äkki soovivad ikkagi võidu välja maksta.

Comment

• privador
                              Pokkerihai
                              • Oct 2008
                              • 3951

Ma võtaks selle kuti asemel suure starsi plakati, roniks kuskile katusele ja ähvardaks alla hüpata, peaks olema ülemaailmne uudis. Enne saadaks muidugi idee starsile, äkki soovivad ikkagi võidu välja maksta.
                              See oleks lapsik tegu. Raha pärast kuskilt alla hüppama? See raha pole seda väärt...
                              Kui ma oelks starsi managemendis siis jätaks ma maksmata. See loob pretsedendi kui makstakse. Ehk iga scammija jms hakkab õigust taga nõudma. Teiseks ei vaata ka regulaatorid sellel hästi..
                              Vb kõige parem variant oleks see, et stars küll konfiskeeriks, aga nt annab "suurepärase" sportlikku tulemuse eest elite tiitli vms. koos sinna juurde käivate hüvedega.

Samas kui ma ise oleks selle poisi nahas. Siis vb tasuks kohtutee ette võtta(500k on küllalt suur summa selleks)
                              Last edited by privador; 10.03.11, 10:30.

Comment

Working...