Härra Harrington isiklikult vist rääkimas :O.
Edit//Amburile viidates siis obv.
Et, kui te ainult minule viitate. Kas sellest võiks järeldada, et see kehtib ainult minu puhul? Või laiendub see ka teistele kasutajatele siin foorumis?
Ja loodan, et siiski leiame ühise lahenduse kogu sellele teie omapoolsele postitusele! Vahet ei ole kuidas see asi kulmineerub, aga lahendust ootan endiselt ja mitte pm'na, vaid ikka siin foorumis avalikult.
Millele lahendust vaja on ma lahendan kohe asja ära.
See siin on ametlik Micromillions thread (edaspidi MM).
Lubatud toimingud siin teemas:
1.Võib postitada ainult neid käsi mis on mängitud MM turniiridel.
2.Võib postitada enda saavutatud tulemusi ja bad biite mis arutamist ei vaja.
3.Võib ja lausa on soovitav jagada infot kui mõni kaasfoorumlane või eestlane on tegemas MM turnal deep runi.
Lubamatud tegevsued siin teemas.
1. Rangelt on keelatud strateegia arutamine kui käe postitanud isik seda ei küsi.
2. Vaata reegel üks
Seni kuni ei ole moderaatorite poolt kinnitust leidnud ja välja toodud reeglite juures. Ei oma sinu postitus mõtet pikemas perspektiivis. Aga kindlasti väärib tähelepanu. imo
Kuid sinu väljapakutu on lahendus kogu sellele loole. Natuke vajab siiski läbimõtlemist, aga idee kiidan heaks. Minu poolt +1 timz0333'le. Arukas ja mõistlik inimene!
mina arvan, et Ambur ei levelda.
selle asemel et risti taguda, võiks seletada, mis suunas ta mõte vahest valesti liigub.
harringtoni meelde tuletamine on ka positiivne imo.
ma teen otsa lahti - 3bet-fold on bäääd.
Aitähh sulle vsiu100. Ma ei olegi siin, et risti taguda vaid õppimis eesmärgil. Ja reeglid vajaksid lihvimist, aga seda juba las moderaatorid omavahel võiks arutada, kuidas ja mismoodi imo.
Harrington M on väga oluline igale tõsiselt võetavale turniiri mängijale või hobimängijale imo.
Seega, siis on siin kõige parem fold pre või 3bet-call? Kuna esialgne käe postitaja mainis, et call ei ole standard ja ise nõustun temaga! Kui keegi arvab, et call on standard siis palun põhjendage! Sest ma ei välista ühtegi varianti. Lihtsalt milline oleks siis parim võimalik? ei tea mina
Comment