Re: *** Ametlik Stattide ja Graafikute analüüsi teema ***
niimoodi ei näegi hull välja, aga open limpida ei tohiks ja CO ja BTN peaks kõvasti rohkem lehti avama ja varastama, kuigi winrate blindidelt on hea siis tundub nõrk ikka, kui nii vähe 3bettida blinde, nl2 pole vast nii oluline aga kõrgemal pole QQ AK enam ka võimalik ära stackida kui nii vähe 3bettid blinde ,mõnikord võiks ikka restealida, tight mängija vastu ntx middle suited connectorid, ilmselge varga vastu kes foldib 3betile võid vahest rämpsu ka üle tõsta kui ta cbetile foldib.
aga muidu barreldad palju, mis pole halb, aga võibolla sa vahest ilma plaanita cbetid ja 2barreldad valesi kaarte vale valstase vastu vale laua peal et chk/foldida pottides mis liiga suureks ajasid?
*tgelt on halb, alati ei pea cbettima ja 2barreldama, imo sinna su non sd joon lähebki =P
pfr tõsta kõrgemaks. Nii umbes 14% vpip on ok. Isoleeri donke. See viimane ongi märksõna millega raha hakkab tulema. Dongile järgi limpida on suht pointless igasuguste broadwaykaartidega mis 16 vpip sisse jäävad. Annad initsatiivi ära ja edasi raske kätt mängida.
pfr tõsta kõrgemaks. Nii umbes 14% vpip on ok. Isoleeri donke. See viimane ongi märksõna millega raha hakkab tulema. Dongile järgi limpida on suht pointless igasuguste broadwaykaartidega mis 16 vpip sisse jäävad. Annad initsatiivi ära ja edasi raske kätt mängida.
+1
VPIP polegi väga hull, oleneb mängijast, aga pfr proovi küll vpip16% juures mingi 10-11 peale saada miinimum.
Kui palju su cbet% on?
Keegi mu stattid ka üle saab vaadata ja nõu anda, mida paremaks tuunida?
VP$IP: 13.90
PFR: 10.42
W$WSF: 39.47
WTSD: 29.10
W$SD: 53.78
AF: 2.65
AFq: 47.24
CBet F: 72.93
3Bet: 3.15
Fold to 3Bet: 77.11
Att to steal: 28.61
Fold BB to steal: 89.29
Fold SB to steal: 88.73
Küsiks ära, et mis limiit ja mis tuba? Ja kui suure sample peale on statsid.
Igastahes vpip ja pfr suuremaks. Steali rohkem!! 28 on ikka väga vähe. 35+ on juba okei :)
w$wsf on väike....oled nit ega tee move..tundub, et mängid ainult kaarti.
Cbet flop..oleneb nüüd limiidist täiesti.. 73 on suht fain.
3bet on väike...3beti rohkem. Bindidel olles karista stealereid ja samas positsioonis võid ka 3bettida kui vastase fold to 3bet on suur. Ei pea alati AK,KK+ omama selleks.
Ja fold bb/sb to steal...need on väga suured sul..minu jaoks oled sa blindidel täiesti dead money ja varastaks any2-ga, sest sa lihtsalt foldid nii palju.
edit: muidugi ära hakka nüüd lihtsalt any2-ga lahmima, 3bette tegema, stealima jne... loe ikka vastavaid artikeid nende kohta. Internet on seda infot täis!
Ma arvan, et pean oma mängu korralikult ülevaatama, lugesin seda teemat ja sain sellele lisa kinnitust.Mängin Starsis,graph alates 6.jaan 2011 NL-5 ja NL.10, FR-i, NL5-es umbes 100 000 kätt , 1BB/100 plussi. Kuulõpus kolisin vaikselt NL 10-esse, alguses oli kõik ok , kuid viimase kahe päevaga tuli 130 $ miinust mis tõmbas masti täiega maha,käed ei pidanud vapsje. Tooge välja miinuseid ja plusse ( kui plusse üldse on), ma tean , et 3bet ja Agg on väike, foldi nuppu ei leia üles tihti. kaotan BB-lt jube palju.
Siiamaani olen kuidagi tiksusnud enam-vähem 0-is, kuid viimane laks oli liiast ja nii edasi ei ole enam mõtet punnida.
Tänud kõigile , kes viitsivad asjaga tegeleda, jään ootama tagasisidet.
Comment