*** Ametlik Stattide ja Graafikute analüüsi teema ***

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • antnx
    Pokkerihai
    • Oct 2008
    • 3102

Re: *** Ametlik Stattide ja Graafikute analüüsi teema ***

Proovi vahelduseks ainult NL10 mängida. 2 Limiidi vahel jooksmine on väga raske - peab kohanema jne.

Comment

• Muusik
      Õpihimuline Mängur
      • Dec 2008
      • 378

nl20 tunnen ennast kodusemalt kui nl10s. seal l2heb m2ng parremini. ega sis midagi. kui inglismaale j6uan proovin tightimat m2ngu ja vaatab kuidas l2heb

Comment

• -andres-
        Moderaator
        • Oct 2008
        • 4546

Mu kahtlused polnudki asjata :P.

Aga jah. Kindlasti võta tightimaks, micros ei pea nii loose olema, et edu saavutada, samuti ei pea alati Cbeti tegema. Jälgi board texturet, vastaseid, kas nad foldivad cbetile kergelt, kas nad on dongid/fishid jne.
        Stealides samuti vaata, kes sinust vasakul istuvad, sest alati ei ole kõige õigem stealida, kui su kõrval on shortstacker, kelle vpip on meeletult suur. Stealiga tõmbad end situatsiooni, kus ta võib insta allin lükata ja nii see õlleraha kaobki :D.

Proovi range tõmmata väiksemaks, uuri kasvõi Ranka tabelit siin foorumis. Selle järgi mängides peaksid kujunema umbes 13/10, 12/10 vms mängijaks, mis peaks micro jaoks väga hea olema. :)

Comment

• Muusik
          Õpihimuline Mängur
          • Dec 2008
          • 378

ohh ma sain oma läpakaga netti siin :D tlna lennujaam on hea ikka. tasuta internet. mujal peab maksma raisk. ranka tabeliga olen ma kursis. ega muud viga mul polegi kui olen liiga loosiks muutunud. mul oli väga hea upswing aga see muutis mind vist natuke liiga ülbeks. tuleb kontrollida ennast. kurat ma pean selle mindseti saama kuskilt. ei tea kas inglismaal kuskil poes ka pokkeriraamatuid müüakse.. või saab neid ainult tellides`?

Comment

• antnx
            Pokkerihai
            • Oct 2008
            • 3102

Kindlasti müüakse googelda pokershops uk ja leiad kohe lademetes igasuguseid poode/aadresse jne.

Comment

• Muusik
              Õpihimuline Mängur
              • Dec 2008
              • 378

[img width=219 height=501]http://i704.photobucket.com/albums/ww46/Andrussa/veestatse.jpg[/img]

Comment

• ranka
                Miljon Põhjust Kodus Olla
                • Sep 2008
                • 36444

Algselt postitas Muusik
                [img width=219 height=501]http://i704.photobucket.com/albums/ww46/Andrussa/veestatse.jpg[/img]
                Tuttav popup ;D Aga statid paistavad normaalsed - fold to BB ja fold to 3bet on kole madalad aga arvan, et tegu on väga väikese samplega.

Comment

• Muusik
                  Õpihimuline Mängur
                  • Dec 2008
                  • 378

no need on 30k käe statsid

Comment

• ranka
                    • Sep 2008
                    • 36444

Algselt postitas Muusik
                    no need on 30k käe statsid
                    Siis BB-d kaitsed küll üleliia.

Comment

• Rage
                      Klubi Liige
                      • Nov 2008
                      • 6853

Algselt postitas Rage
                      niihh graafik siis aegade algusest... mängin FRi ja viimasel ajal ainult NL10 laudades

[img width=750 height=568]http://helbreath.pri.ee/pics/pokker/graaf_2009.01.07.jpg[/img]

ja siis olge head ja kommenteerige palun mu statse.. p.s. jah ma tean et NL10 bb/100 on väike.. ma ei pand alguses tähelegi et NL10 laudades lasin jutti miinust mille NL4 laudadega tagasi tegin... enivei.. viimase nädalaga olen asja improvenud kõvasti... et siis üldisi state kommenteerige...

[img width=750 height=114]http://helbreath.pri.ee/pics/pokker/stats_2009.01.07.jpg[/img]

Comment

• Muusik
                        Õpihimuline Mängur
                        • Dec 2008
                        • 378

Olen nüüd 2 päeva proovinud 6maxi. Statid:
                        [img width=750 height=419]http://i704.photobucket.com/albums/ww46/Andrussa/6hand.jpg[/img]
                        [img width=750 height=107]http://i704.photobucket.com/albums/ww46/Andrussa/6maxstati.jpg[/img]

Kas liigun õigel teel? Mida tuleks muuta vms. Hetkel tunnen küll väga koduselt ja mõnusalt seal. Jutt siis NL10 6 maxist. Natuke ka NL4 sees.

Comment

• ranka
                          • Sep 2008
                          • 36444

Mäng plussis, tunned mugavalt ?? Milles probleem?? Et keegi tuleks ütleks, et raise vähem, 3beti rohkem ning rikuks su väga hea mängu ära?? :D

Comment

• Muusik
                            Õpihimuline Mängur
                            • Dec 2008
                            • 378

tahaks ikka maksimumi välja võtta :D

Comment

• CTXrix
                              Grinder
                              • Oct 2008
                              • 689

Algselt postitas Muusik
                              tahaks ikka maksimumi välja võtta :D
                              No ca 41bb/100 ongi suht maksimum

Comment

• kollane
                                Pokkerihai
                                • Nov 2008
                                • 2031

Panen siia eelmise kuu graafiku ja stattid.
                                Tahaks see kuu enda mängu kõvasti muuta, ning selleks on mul teie abi vaja.
                                Oodatud siis igasugune tagasiside, mis tundub jama mida võiks parandada jne.

Olen ise ka analüüsinud et endas kindel olla sooviks mõnelt Meisrilt kuulda midagi.
                                Kui midagi statidest puudu on siis panen juurde , kui keegi nimetab. Vajalik on vist olemas.

[img width=750 height=534]http://img502.imageshack.us/img502/9935/55109628nw6.jpg[/img]
                                Shot at 2009-01-31

[img width=150 height=49]http://img161.imageshack.us/img161/3378/78757058sm7.th.jpg[/img]

Comment

Working...