*** Ametlik Stattide ja Graafikute analüüsi teema ***

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • timz0333
    Pokkeritark
    • Mar 2009
    • 6322

Re: *** Ametlik Stattide ja Graafikute analüüsi teema ***

6max/5max NL10. Arvasin, et võidan aga tegelt vist mitte. See, et liiga LAG olen on juba käsile võetud ja edaspidi hakkan kulgema 22/18, aga vigu peab kusagil veel olema.

Need help.

Comment

• con
      Pokkerihai
      • Jul 2010
      • 1954

pane rohkem state, praegustes midagi väga silmatorkavat pole. Fold to cbetid, af'd jne.
      cc% tõmbab nsd miinusesse, võta väiksemaks(offs bw'd nt). Vpip ja prf vahe hoia väiksemana. Sqz võiks vähemalt 7 olla.
      IMO flop cbet sellise vpipi kohta liiga kõrge. 55 vms peaks suht lagi olema sellise rangega.
      Last edited by con; 15.02.12, 03:58.

Comment

• DaBeat
        Õpihimuline Mängur
        • Feb 2010
        • 404

flopi cbeti ei loe vpip protsendist vaid PFR % ja see on täiesti okei siin.

Comment

• antnx
          Pokkerihai
          • Oct 2008
          • 3102

Palju on normaalne W$SD?

Endal mingi 40 kanti umbes.

Comment

• camu
            Super Moderaator
            • Jan 2009
            • 3411

Algselt postitas antnx Vaata postitust
            Palju on normaalne W$SD?

Endal mingi 40 kanti umbes.
            50 ja üle.

Comment

• antnx
              Pokkerihai
              • Oct 2008
              • 3102

Ok. Endal 39 hetkel, ei tea kas seda saab normaalseks pidada?

Comment

• simenkon
                Grinder
                • Dec 2011
                • 525

Siin on minu statsid, väga oleks vaja abi. Graafik ka. Kuniks graafik tõuseb, mängisin NL2-s, sealt kus swing hakkab, läksin NL5-te üle. PFR protsent on 40 K käe peale väike, aga viimastes sessides on see umbes 10% ligi olnud ja sellest liigsest limpimisest olen üritanud lahti saada. Probleem on minuarust see, et ma ei suuda overpairi maha panna, flashback ranka blogist tuleb meelde "lihtsalt ei suuda donkide vastu overpaare foldida ning baluga teoreem kisas kõrva, et foldi oma fucking overpaar ära". Kui ma suurimaid kaotuseid vaatan, siis enamus neist on mingi lolli käega nuppude panemine, nt KK PF3bet ja siis madalal boardil raisin kõigi nitima venna beti ja callin tema 3bet shove vms. Ehk siis marginaalsete kätega nuppude panemine ja callimine, isegi sellel hetkel teades, et ilmselt olen taga...tihti on selline "pohhui, ma ei tea kui ma nüüd ei võida teda" - mind state mingist eelmisest coolerist ka ja nii see raha on kadunud. Nüüd olen üritanud ka laudu vähemaks võtta, NL2 lasin 12 lauda suhteliselt robotit, noted ja adjustimine oli minimaalne, nüüd max 8 lauda, ehk peaks isegi 6, et paremini adjustida ja reade saada? Igatahes NL5 tulemused masendavad. Kui ma mõne sessi olen marginaalsete kätega natuke ettevaatlikumalt mänginud, siis näiteks suhteliselt kergelt 2 buyini plussi, järgmine sess ka 3 buyini plussi, siis tuleb ahnus ja unustan kaotused ning tulevad järjekordsed suutmatus AA foldida - stiilis käed, kui keegi annab kõige obv telli, et tal on nuts. Lisasin ka selle stati, et kui flopis CB, siis turnis ei lase teist barrelit ja callin river beti. See on kahtlaselt suur minuarust kohati, ehk siis teine suur leak vist, selline tunne, et "vahet pole, olen juba veits pot commited, ei hakka foldima riveri beti peale kuigi tuleks". Kas keegi hea inimene vaataks graafikuid ning statse ja veel mingeid leake ja paneks puid alla:)

Nt seal 40000 käe juures mängisin korralikult ja ettevaatlikult, overpairid viskasin ka teatud olukordades maha ja tundus, et töötab, kuniks coolerid, tilt ja nuppude panemine jälle.
                Last edited by simenkon; 15.02.12, 20:43.

Comment

• Murdock
                  Grinder
                  • Jun 2010
                  • 690

Panen ka oma statsd siia,äkki keegi oskab mõne targa sõna öelda.
                  Ilmselgelt ma ei biidi
                  Tegu 6max nl10-16

(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Comment

• jaagup17
                    Vana Tegija
                    • Mar 2009
                    • 1090

sb ja bb completed liiga tihti, rohkem fold/3bet, BTN kindlasti loosemaks vaja võtta, 3b BTN rohkem ja isoleeri., samuti võtaks MP ja CO loosemaks. rohkem agressiivsust. kõik miinus blindidelt - nagu ütlesin foldi rohkem või 3beti, complete ainult heade oddsidega hea suure poti käega (pocketid jne)

Comment

• kjmrc
                      Pokkerihai
                      • Aug 2009
                      • 4541

Blindid on nii või naa miinuses, aga jah, -82bb/100 on ilmselgelt liiga palju..

Comment

• core
                        Räme Fish
                        • Apr 2012
                        • 3

Tere.

Sooviks oma NL5 graafikule ja statsidele tagasisidet.
                        graafik:

stats:

Ette tänades!

Comment

• Foux
                          Õpihimuline Mängur
                          • Oct 2008
                          • 486

Viska filtrid peale ja vaata, kuidas sul blindidel 3b pottides läheb. Päris kindel, et lähed liialt lolliks blinde kaitstes. Pole mõtet nii madalal metatseda.

Comment

• core
                            Räme Fish
                            • Apr 2012
                            • 3

Tänud vastuse eest!

Blindidel 3b pottides läheb järgmiselt:

Oskab keegi äkki öelda, et kas filtrid on valesti seadistatud selle graafiku jaoks, sest pilt väga jube pole.

Comment

• jaagup17
                              Vana Tegija
                              • Mar 2009
                              • 1090

minu arust on WTSD liiga suur ja liiga väike agro. enamus miinusest BB pealt, coldcallid liiga tihti, kui limperid ees, siis AT+ QJ+ mingi 77+ pane ikka otsa ~3-4 bb+1perlimp. Samuti ilmselt callid cbete oma 2nd pairiga ja annad turnis riveris alla, sellepärast WTSD ka suur ja nonshowdown langeb. Mõtle plaan käe jaoks ja kui ikka flopis 3way TPWK ja korralik action, siis foldi.gl

Comment

• timz0333
                                Pokkeritark
                                • Mar 2009
                                • 6322

Nii vajan nüüd abi kuna ise ei suuda enam välja mõelda miks kõik alla mäge läheb peale selle, et jooks on jube (tegelt jooksen veel üle EV.
                                Kuna näha on, et OOP läheb kõik raha mis BTN-ilt tuleb siis tõmbasin OOP veel tightimaks. Olgu öeldud, et mängin shortstack NL50 ja postflop manööverdamisruumi väga vähe kuna stackid enamasti 40bb max.
                                Mängin m siis kui tunnen edge ja regid sit outivad suht kähku. Enamus kaotusi tuleb imo fishide vastu kes callivad 70%bb-l ja mul pole postflop midagi teha kui ei hiti.
                                Aga panen siia statid ja mõningad asjad, et ehk saab keegi abiks olla ja leake lappida. Kunagi FTP-s sain HU-s ilusti biiditud aga nüüd starsis ei saa kuidagi jalgu alla enam.
                                Tegelt olukord on hullem kui siin graafikutel paistab, sest paljud käed veel kahes teises arvutis laiali kus pole hem-i

Panen siis mingeid statte, ehk saab abi

Kas sellistest asjadest võib midagi välja lugeda?

Ja kogu sample graafik

Mida muuta, mida veel analüüsida?
                                Last edited by timz0333; 18.07.12, 20:30.

Comment

Working...