Rulett

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Chloe
    Bännitud
    • Dec 2012
    • 82

Re: Rulett

Wolf ma enne otsisin, kas on tulemas neid telekas näidatavaid turniire, 7-ndal algab Bahamal EPT sarja Bahama peaturniir... ma arvan, et seal need samad fishid koos, kellest sa paremini mängid. Jaa muideks Bahamal on üks maailma parimaid kasiinosi, seal oleks äge ruletti mängida.
    Kas sa tahaksid minna ... ? Või mis sa arvaksid sellest, ma ise küll tahaksin, kui vaid oskaks mängida piisavalt hästi.

Comment

• Wolferk
      Jube Noob
      • Jun 2012
      • 176

Algselt postitas estkriz Vaata postitust
      Ei ma vaatsin, et su heade kaartide ootamise taktika on sul isegi mõned korrad toimind. Üsna headele kohtadele tulnud turniiridel seal. Aga siis on ilmselt trio rulett BR-i ära hävitanud.
      Ükskord sain jah 40 mängijaga turbo turniiril esikoha(160 EUR).Rohkem ei ole hiljuti häid kohti turniiridel saanud.Ei ole viimasel ajal turniire eriti mänginudki...SnG-sid samuti mitte.Ja mis puutub minu turniiride mängimise taktikasse,siis see on õige taktika.Kuidas ma muidu 40 mängija seast 1.koha sain?! Suurem osa mängijaid kasutab sama taktikat,sest see on kõige õigem ja tulutoovam.Internetis pokkeri mängijate tase on tohutult parem,kui Live turniiridel(EPT,PCA jne)mängitav pokker.Ja need Live turniiridel mängijad(profimängijad) on niikaugele jõudnud sellepärast,et nad on Online väga palju ja väga hästi rahalaudu mänginud.Ja ma ei usu,et nad Online turniiridelgi kehvasti mängivad.Ei usu,et nad Online turniiridel nii fishiselt mängivad,kui Live turniiridel.Ilmselt ei olegi nii suurte auhinnafondidega Online turniire,mis profimängijatele huvi pakuksid.

Mis puudutab ruletti,siis olen seda mänginud vastutustundlikult.Käinud mängimas vaid väikese osaga oma bankrollist.Martingale enam mänginud ei ole.Aga ühele numbrile(õnnenumbrile) olen panuseid teinud.Alati,kui ma olen käinud,siis esimese 37 keerutuse korral on vähemalt 1 kord minu õnnenumber tulnud.Olen kasumi mingi hetk pokkerisse üle kandnud ja mõni hetk või tund hiljem läinud uuesti ruletti proovima(ikka sama summaga,mis eelmine kord).Mõnikord olen saanud mitu korda päevas sedasi teha,nii et vajalik number on tulnud.Aga mõnikord on ainult esimesel korral vajalik number tulnud.Huvitav on see,et selle umbes 10 päeva jooksul,kui ma seda taktikat kasutanud olen,on päeva esimese 37 keerutuse jooksul alati vajalik number(õnnenumber) tulnud.Ma ei tea,kas see on puhas juhus või on Triobeti ruletilauad tõesti nii seatud,et päeva esimesel panustamisseerial(37 keerutuse jooksul) vajalik number tuleks.Sellise juhul on see ilmselt sellepärast nii seatud,et mängijad hoogu läheksid ja rohkem raha ruletti kannaksid ja selle kasiinole maha mängiksid.Ise mängijad arvavad muidugi,et nad võidavad pikas perspektiivis.

Comment

• Tarmonator
        Lingiparandaja
        • Oct 2008
        • 3274

Kas te olete päris inimesed?

Comment

• Wolferk
          Jube Noob
          • Jun 2012
          • 176

Algselt postitas Chloe Vaata postitust
          Wolf ma enne otsisin, kas on tulemas neid telekas näidatavaid turniire, 7-ndal algab Bahamal EPT sarja Bahama peaturniir... ma arvan, et seal need samad fishid koos, kellest sa paremini mängid. Jaa muideks Bahamal on üks maailma parimaid kasiinosi, seal oleks äge ruletti mängida.
          Kas sa tahaksid minna ... ? Või mis sa arvaksid sellest, ma ise küll tahaksin, kui vaid oskaks mängida piisavalt hästi.
          See aasta vist jätan vahele Vaatab,võib-olla järgmine aasta

Comment

• Wolferk
            Jube Noob
            • Jun 2012
            • 176

Algselt postitas Tarmonator Vaata postitust
            Kas te olete päris inimesed?
            Jah,me kõik oleme lihast ja luust inimesed.

Comment

• Pumper
              Klubi Liige
              • Mar 2009
              • 2359

Krt kui nad on mõlemad erinevad inimesed ja üksteist ei tunne, siis on ikka midagi päris peppus maailmas.
              Kaldun arvama, et on kas tuttavad või 1 ja sama isiksus kes leveldavad omavahel, ise sarnase komöödiaga noorest peast päris massiliselt tegelenud.

Comment

• Chloe
                Bännitud
                • Dec 2012
                • 82

Ei see Wolf täiesti kindlalt ei ole mingi leveldaja... tal pilt kaa leitav. Mina koos B-ga paneme lihtsalt pliidile kuumust juurde nii isiklike seisukohtadega ja leveliga. Minuarust peaks kõik läbipaistev olema . Ja ma pole siukest onu Pärnus küll kohanud... aitähhhh tõenäosus! :)

Comment

• Chloe
                  Bännitud
                  • Dec 2012
                  • 82

Nagu googel näitas, siis tuli Viljandi Maagümnaasiumist ja läks kutsekeskkooli, järelikult sealt saavad ka kõige tuhmimad kriidid läbi.
                  Wolfrek, mistõttu sa koguaeg kirjavahemärgid kirjutad kahe sõna vahele ilma tühikuta? Kas lood ka selle abil omale khmmm iimagot? Wolfrek, lihtsalt huvipärast küsin, mitu riigieksamit sa tegid ja punktid... aineid pole vaja

Ah arvake, mis tahate, minule pilt annab kinnitust, et tegu väga naiivse inimesega.
                  Last edited by Chloe; 05.01.13, 01:12.

Comment

• vonkartoffel
                    Pokkerihai
                    • May 2009
                    • 1658

Nice I run good ikka, Viljandist pärit + Pärnus pikalt eland ja ühtegi ühist tuttavat pole facebookis.

Comment

• druWar
                      Räme Fish
                      • Feb 2013
                      • 2

Pöördudes teema poole enam-vähem tagasi, siis... On keegi kasutanud seda strateegiat, kus viimased kolm numbrit jätad tühjaks? Katsetan praegu mängurahas, pikalt lastes tuleb ikka mitu korda järjest sama number ja läinud kõik, aga hakkasin siis tegema nii et nt viis korda teen ära(saan 10 euri), siis lahkun lauast, pärast tagasi tulles jälle 5x. Nii on nagu palju etem. Keegi arvab sellest midagi, andke tuld :)
                      Varem Martingale süsteemiga teenisin 100€ väga ruttu juurde, aga veel kiiremini see lõpuks läks, istusin suht kaua ühes lauas ka, ja siis läks suht järjest minema raha

Comment

• donkament
                        Pokkerihai
                        • Apr 2009
                        • 1945

tõsiselt loodan, et tegu on naljaga.

Comment

• timz0333
                          Pokkeritark
                          • Mar 2009
                          • 6322

Algselt postitas druWar Vaata postitust
                          Pöördudes teema poole enam-vähem tagasi, siis... On keegi kasutanud seda strateegiat, kus viimased kolm numbrit jätad tühjaks? Katsetan praegu mängurahas, pikalt lastes tuleb ikka mitu korda järjest sama number ja läinud kõik, aga hakkasin siis tegema nii et nt viis korda teen ära(saan 10 euri), siis lahkun lauast, pärast tagasi tulles jälle 5x. Nii on nagu palju etem. Keegi arvab sellest midagi, andke tuld :)
                          Varem Martingale süsteemiga teenisin 100€ väga ruttu juurde, aga veel kiiremini see lõpuks läks, istusin suht kaua ühes lauas ka, ja siis läks suht järjest minema raha

Kõik oleneb sellest mis on sinu

(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Comment

• K2okfor_Mey
                            Õpihimuline Mängur
                            • Mar 2012
                            • 429

Ei hakka jälle pihta!??! ---

Comment

• kardaanirist
                              Pokkerihai
                              • Nov 2009
                              • 3675

Algselt postitas druWar Vaata postitust
                              Pöördudes teema poole enam-vähem tagasi, siis... On keegi kasutanud seda strateegiat, kus viimased kolm numbrit jätad tühjaks?
                              ei ole. aga vb sul mõni lemmiknumber/õnnenumber vms, siis seda võid proovida. see peaks long runis töötama.

Comment

• druWar
                                Räme Fish
                                • Feb 2013
                                • 2

Algselt postitas kardaanirist Vaata postitust
                                ei ole. aga vb sul mõni lemmiknumber/õnnenumber vms, siis seda võid proovida. see peaks long runis töötama.
                                proovisin ühe numbriga, 10minutiga võib 100€ lisaks teenida küll, aga no...mul võis see lihtsalt lucky time olla. Usun et ükskord tuleb ikka aeg, kus ühte numbrit lihtsalt ei tule ega tule.
                                Aga matemaatikud, kui mingi 36x panustatda ühel numbril järjest, kui suure tõenäosusega see siis selle ajaga tuleb? Niisama huvi pärast küsin :)

Comment

Working...