Re: Rulett
Kas sa pead mind idioodiks ja teed lihtsalt minu kulul nalja??!! Või arvad sa tõsimeeli,et sektorile panustades on Martingale süsteemiga lihtsam võita,kui värvile panustedades.Tõenäosus,et tuleb õige värv,on peaaegu 50%. Aga tõenäosus,et tuleb õige sektor,on ainult 33%.Panustamisvahemik 0.1 - 100 EUR ei ole erilist kindlustunnet pakkuv. Kui alustada 0.1 EUR panusest,võib vale värv/sektor tulla ainult 9 korda,enne kui 100 EUR limiit ette tuleb.Näiteks Triobet ruletis on panustamisvahemik vastavalt lauale 0.1-50 EUR, 10-500 EUR jne.Järelikult võis seal ainult 8 korda vale värv tulla.Edu ei olnud,läks küll natuke aega,aga järjest 8 korda vale värv tuli...liigagi tihti.Ja sa arvad,et PartyPokeri ruletis Martingale süsteem toimib...eriti veel sektorile panustades,kus tõenäosus panustust võita on 50% asemel vaid 33% ??!! Isegi see,et värvile mängides on panustamislimiit 50 EUR asemel 100 EUR,ei paku piisavalt kindlustunnet.On suhteliselt tõenäosline,et mingi hetk 10 korda järjest sama värv ikkagi tuleb.
Ja mis nendesse 5 minutilistesse pausidesse puutub,siis ma ei usu,et see midagi muudab.Kas tõesti mängisid tunniga 60$-st 250$ ??? Esiteks,see ei ole puhtfüüsiliselt võimalik,kui sa alustasid 0.10 tõstetega. Teiseks,tõenäosus,et sa Martingale süsteemi kasutades teed 60$-st 250$,on väga väike. Kolmandaks,ei ole mingit loogikat,et mingid 5 minutilised pausid aitavad ruletis raha võita.Kas mingid videod või teaduslikud tekstid su juttu tõestavad kah? Või oled üks järjekordne koomik siin foorumis?
Algselt postitas estkriz
Vaata postitust
Ja mis nendesse 5 minutilistesse pausidesse puutub,siis ma ei usu,et see midagi muudab.Kas tõesti mängisid tunniga 60$-st 250$ ??? Esiteks,see ei ole puhtfüüsiliselt võimalik,kui sa alustasid 0.10 tõstetega. Teiseks,tõenäosus,et sa Martingale süsteemi kasutades teed 60$-st 250$,on väga väike. Kolmandaks,ei ole mingit loogikat,et mingid 5 minutilised pausid aitavad ruletis raha võita.Kas mingid videod või teaduslikud tekstid su juttu tõestavad kah? Või oled üks järjekordne koomik siin foorumis?
TC
Comment