Rulett

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Chloe
    Bännitud
    • Dec 2012
    • 82

Re: Rulett

Alustan B kontoga BlackJack Double Exposure mängimist Martingalega. Lubas mul.
    Algpanus 3 EUR aga ma mitte ei kahekordista vaid järgmine 9 siis juba 25. 25st alustan kahekordistamist 50, 100, 200. 200 ei saaks kohe panna, seega mul 5 astet. Varsti 6. Hoidke alt:P

Comment

• Codecci
      Luuramas Naisteturniire
      • Nov 2008
      • 7574

Algselt postitas Chloe Vaata postitust
      Codecci, seda, et internetis on kasiinomängudes võimalik võita järjepidevalt, kui aru saada kuidas programm opereerib vms. Mingi algoritmi jutt, ma ei saanud päris täpselt aru ta jutust aga nägin seda pealt. Ja Ma ei viitsi neid screenshotte netti panna.
      Ma täitsa usun, et keegi võib/on saanud sellega hakkama, aga pigem on see keegi mingi MIT-i tiim vms, mitte mingit üksikud Eesti imbetsillid kes PokkeriProde foorumisse tõestuseks pilte postitavad.

Selles on WAY liiga palju raha, et tõeliselt intelligentsed inimesed seda ei oleks proovinud biitida.

Comment

• Chloe
        Bännitud
        • Dec 2012
        • 82

Sa pead ennast MENSA vms testide vääriliseks? Kui ei, siis mis tõeliselt intelligentsetest inimestest jutt sul? Või sa ei räägigi iseendast? Igastahes sa tuled mind ... nimetama, kuna postitasin 3-4 vms B. screenshotti siia või kuna küsisin, kas saaksin mängida Blackjacki Double Exposure versiooni ja ta lubas mul selleks tema isiklikke ressursse kasutada?Kui võidan saan kasumi endale, kui kaotan siis.... loomulik kadu. Kas mina ei võigi interneti kasiinos mängida?Ma olen küll käinud kasiinodes, kuid mulle on see meelelahutus, mitte elatusallikas, nagu hetkelgi. Kuigi ma arvan, et kui ma kuskil üldse hea olen, siis BJs. Või ei meeldi sulle see, et teise raha üpris suure tõenosusega maha mängin? Ok jätan kohe pooleli?!. Tänan olengi kasumis.

Sina ei tunne mind ja mina sind, niiet khuzzz . Pealegi ma olen naisterahvas.

Ja palju raha võib olla aga nagu sa arvatavasti tead, väga märkimisväärse summa kättesaamiseks on vaja kasutada laia inimgruppi ja aega, vastasel korral on pidu kiirelt läbi, samamoodi nagu reaalses kasiinos asi käib. Ja kui sa tahad kõk internetikasiinod läbi käia, siis tule jumal taevast appi, see võtaks samamoodi aega, et kõiki eraldi analüüsida ja leida lahendus. Sama tootja sama seeria platvormid on ja võivad olla aga ei pruugi olla samade valemite peal kasutusele antud. Selle viimase ma küsin järgi.

Kui sul B-ga kana kitkuda jäta mind sellest välja. huzz
        Last edited by Chloe; 25.12.12, 23:33. Põhjus: ----

Comment

• q_q
          dibs esimesele naisele, kes siia satub
          • Jan 2011
          • 6303

Alustan B kontoga BlackJack Double Exposure mängimist Martingalega. Lubas mul.
          Pealegi ma olen naisterahvas.
          Kui sul B-ga kana kitkuda jäta mind sellest välja.
          hahaha bentley

Comment

• hotcocacola
            HTCCACLA
            • Oct 2008
            • 14473

Kas inimesed tõesti arvavad, et nad leiutavad viise, kuidas pikas perspektiivis kasiinomänge biitida (bj, rull ja muu shit) :D?
            Kogu see teema peab level olema :D

Comment

• Codecci
              Luuramas Naisteturniire
              • Nov 2008
              • 7574

Sa pead ennast MENSA vms testide vääriliseks? Kui ei, siis mis tõeliselt intelligentsetest inimestest jutt sul? Või sa ei räägigi iseendast? Igastahes sa tuled mind ... nimetama, kuna postitasin 3-4 vms B. screenshotti siia või kuna küsisin, kas saaksin mängida Blackjacki Double Exposure versiooni ja ta lubas mul selleks tema isiklikke ressursse kasutada?Kui võidan saan kasumi endale, kui kaotan siis.... loomulik kadu. Kas mina ei võigi interneti kasiinos mängida?Ma olen küll käinud kasiinodes, kuid mulle on see meelelahutus, mitte elatusallikas, nagu hetkelgi. Kuigi ma arvan, et kui ma kuskil üldse hea olen, siis BJs. Või ei meeldi sulle see, et teise raha üpris suure tõenosusega maha mängin? Ok jätan kohe pooleli?!. Tänan olengi kasumis.

Sina ei tunne mind ja mina sind, niiet khuzzz . Pealegi ma olen naisterahvas.

Ja palju raha võib olla aga nagu sa arvatavasti tead, väga märkimisväärse summa kättesaamiseks on vaja kasutada laia inimgruppi ja aega, vastasel korral on pidu kiirelt läbi, samamoodi nagu reaalses kasiinos asi käib. Ja kui sa tahad kõk internetikasiinod läbi käia, siis tule jumal taevast appi, see võtaks samamoodi aega, et kõiki eraldi analüüsida ja leida lahendus. Sama tootja sama seeria platvormid on ja võivad olla aga ei pruugi olla samade valemite peal kasutusele antud. Selle viimase ma küsin järgi.

Kui sul B-ga kana kitkuda jäta mind sellest välja. huzz
              Ma olen ka random Eesti imbetsill selles kontekstis, seepärast mängingi pokkerit mis on ka lihtsureliku jaoks biiditav.

Comment

• qbj0hn
                Auk on auk. FAKT!
                • Nov 2008
                • 7091

Quit while ahead.

Comment

• Chloe
                  Bännitud
                  • Dec 2012
                  • 82

Hotcocacola mina ei leiuta midagi, ma mängin BJ praegu, sest mulle meeldib hasart, kuigi ma tean ja seda omadest kogemustest, et rahakotile see hästi ei mõju. Ning ma nägin juu ise, kuidas teadis kuhu panustada??.

Comment

• kallekusta
                    Grinder
                    • May 2012
                    • 603

Comment

• Pumper
                      Klubi Liige
                      • Mar 2009
                      • 2359

Hotcocacola mina ei leiuta midagi, ma mängin BJ praegu, sest mulle meeldib hasart, kuigi ma tean ja seda omadest kogemustest, et rahakotile see hästi ei mõju. Ning ma nägin juu ise, kuidas teadis kuhu panustada??.
                      Ole sa naine või transa v kes iganes olla tahad, aga loll oled sa igaljuhul ja seda võib kõikidele lollidele õelda olenemata soost. Kust me saame kinnitust et see bankroll üldse ruletist tulnud on, seda saab ju liigutada erinevate mängude vahel?

Pane video üles kus stabiilselt võitu tuleb ilma lõikamata, siis ütlen et oled tark ja B on jumal.

Edit: Koogi Karli esineas ka erinevates foorumites eri soost inimestena, sa tundud samast pundist olevat+ diadema ja veel on neid kloune olnud.

Comment

• Chloe
                        Bännitud
                        • Dec 2012
                        • 82

Läks õnneks, kuigi mitmel korral tuli mul 6 aste ette.

Comment

• Mr_Kenny
                          Vana Tegija
                          • Jun 2011
                          • 1357

Rullis ka mingi bankroll managemanet on või 200€ panustega lahmimine standard?

Comment

• V4LDO
                            FPP Pro
                            • Jun 2010
                            • 229

Algselt postitas Mr_Kenny Vaata postitust
                            Rullis ka mingi bankroll managemanet on või 200€ panustega lahmimine standard?
                            Et suurelt võita, tuleb ka suurte panustega mängida!

Comment

• alaska
                              forever
                              • Oct 2008
                              • 6599

Et 194€ võita, tuleb 200€ panustada! Mingi 10 panustades võidad ainult närused 9,70.

Comment

• hakkameimema
                                Õpihimuline Mängur
                                • Aug 2011
                                • 349

Ruleti ja bj-ga ongi tegelikult selline huvitav teema, et seal kaotajaid ei olegi, kõik võidavad. Süsteemid on kindlad ja aastaid vanad ning kõik toimib. Limiidid on ainult sellepärast peal, et kasiino kohe bustoks ei läheks, nimelt võtab natuke aega kui inimesed slottides ja pokkeris piisavalt reiki maksavad ja saab jälle ruletis väljamaksied teha rexidele.

Comment

Working...