HUSNG üldine arutlusteema

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • timz0333
    Pokkeritark
    • Mar 2009
    • 6322

Re: HU korner

Rahvas on results oriented! järgmine kord ära pane tulemust!

Comment

• Tarq666
      Klubi Liige
      • Oct 2008
      • 814

Villlan oli üliagro ja reraisis ja raisis enamus käsi. Buy in 2,75 Euri triobet.

Hero (BB): t1710.00
      BTN/SB: t1290.00

Pre Flop:
      Hero BTN/SB (t15) with A10 raises 60
      BB (t30) reraises 180
      Hero re-reraises 680
      BB calls 680

Flop(pot 1360): 256
      BB checks
      Hero moves allin 1030.
      BB calls 610

Kas õieti mängitud?

(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)
      Last edited by Tarq666; 14.02.10, 00:04.

Comment

• HU grinder
        Vana Tegija
        • Feb 2010
        • 1002

Kui vastane raiseb enamus käsi, kas poleks siis targem pre sisse ajada nupud?

Comment

• -andres-
          Moderaator
          • Oct 2008
          • 4546

Algselt postitas KristjanLaas Vaata postitust
          Tahaks lihtsalt teada mis summad mul saamata jäävad selliseid calle mitte tehes.
          ty.
          Antud käes $54,5 lol

Comment

• Tarq666
            Klubi Liige
            • Oct 2008
            • 814

Algselt postitas HU grinder Vaata postitust
            Kui vastane raiseb enamus käsi, kas poleks siis targem pre sisse ajada nupud?
            Plaanis oli, et ta calliks nõrgema käega ehk teeks vea ja shove any flop, kuna pot commited. Pre all in paneks foldima nõrgemad käed ja callima tugevamad käed.

Comment

• HU grinder
              Vana Tegija
              • Feb 2010
              • 1002

Algselt postitas Tarq666 Vaata postitust
              Plaanis oli, et ta calliks nõrgema käega ehk teeks vea ja shove any flop, kuna pot commited. Pre all in paneks foldima nõrgemad käed ja callima tugevamad käed.
              Aga nüüd sa hoopis commitisid ennast ära. Miks lasta tal odavamalt lauda näha ja siis shoveda, ma usun, et käsi oleks lõppenud samamoodi igal juhul, aga sa andsid talle võimaluse floppi odavamalt näha. Donkid ei usu, et sul parem käsi on ja neile on see nagu auküsimus ka, et kui nende 3beti ei austa, siis nad enam ei loobu ka eriti imo.

Comment

• Tarq666
                Klubi Liige
                • Oct 2008
                • 814

Algselt postitas HU grinder Vaata postitust
                Aga nüüd sa hoopis commitisid ennast ära. Miks lasta tal odavamalt lauda näha ja siis shoveda, ma usun, et käsi oleks lõppenud samamoodi igal juhul, aga sa andsid talle võimaluse floppi odavamalt näha. Donkid ei usu, et sul parem käsi on ja neile on see nagu auküsimus ka, et kui nende 3beti ei austa, siis nad enam ei loobu ka eriti imo.
                Vastane oli samuti commited callides, sest vastase pre call ja fold flop oleks olnud väga -EV move minu arvates(kuid see võimalus pole välistatud sellisel tasemel). Küsimus ongi, et kas 4-betides meelitada callima nõrgemat kätt või all inniga sundida vastane foldima. Kumb on parem +EV move.
                Last edited by Tarq666; 13.02.10, 02:35.

Comment

• timz0333
                  Pokkeritark
                  • Mar 2009
                  • 6322

Algselt postitas Tarq666 Vaata postitust
                  Vastane oli samuti commited callides, sest vastase pre call ja fold flop oleks olnud väga -EV move minu arvates(kuid see võimalus pole välistatud sellisel tasemel). Küsimus ongi, et kas 4-betides meelitada callima nõrgemat kätt või all inniga sundida vastane foldima. Kumb on parem +EV move.
                  Mulle vähemalt see 4bet ei meeldi, ma teeks ikkagi 4bet shove teades, et vastane niikuinii ei foldi ühtegi floppi. 88+ AQ+ vb mängiks vahepeal 4bet vahel shove. Põhjenduseks ongi see, et callides oled commited any flop ja puudub agresiivse vastu FE vb puudub ka preflop sest vahest callitakse ikka väga lightilt QJ jms aga see on väga hea, sest siis olemegi ees oma käega.

edit: ma ei tea mis ma siin tegin, et nii vastasin, flat 3bet aga miks sa OOP oled flopil? 4bet shove veits overbet. As played see flop on normal stackimiseks aga leiad ka parema koha.
                  Last edited by timz0333; 13.02.10, 18:18.

Comment

• HU grinder
                    Vana Tegija
                    • Feb 2010
                    • 1002

PF ongi imo shovedes ka FEd. Selline nõmedalt commitiv bet on AT käega endale augu kaevamine. Muidugi oleks ka pre võinud ehk 3beti flattida ja siis flopil vaadata, mis edasi saab, siiski jään arvamuse juurde et pre 4betshove on mõistlik.

Comment

• Tarq666
                      Klubi Liige
                      • Oct 2008
                      • 814

Algselt postitas timz0333 Vaata postitust
                      Mulle vähemalt see 4bet ei meeldi, ma teeks ikkagi 4bet shove teades, et vastane niikuinii ei foldi ühtegi floppi. 88+ AQ+ vb mängiks vahepeal 4bet vahel shove. Põhjenduseks ongi see, et callides oled commited any flop ja puudub agresiivse vastu FE vb puudub ka preflop sest vahest callitakse ikka väga lightilt QJ jms aga see on väga hea, sest siis olemegi ees oma käega.

edit: ma ei tea mis ma siin tegin, et nii vastasin, flat 3bet aga miks sa OOP oled flopil? 4bet shove veits overbet. As played see flop on normal stackimiseks aga leiad ka parema koha.
                      sry peast kirjutasin kätt ja üks rida jäi vahele. Flattida 3 betti ma ei tahtnud, kuna ta pidevalt üritas agressiivsusega minust üle sõita ja ma tundsin, et olen ta rangest kenasti ees ja seetõttu 4 bettisingi, et kehvemalt käelt pot commited calli välja meelitada. Nagu aru saan, siis te ei poolda seda käiku.
                      Last edited by Tarq666; 14.02.10, 00:09.

Comment

• timz0333
                        Pokkeritark
                        • Mar 2009
                        • 6322

Mina jah arvan, et halb aga am ei biidi kah midagi.

Tuju topelt hea, esiteks sain 2 outeri ja siis lugesin ühe suht suure bluffi ära.

Noted: Limbitud potis bet flop/check turn/bet river BIG võimalik bluff.

Boss Media $50.00/$100.00 No Limit Hold'em - 2 players - View hand 536190
                        The Official DeucesCracked.com Hand History Converter

BTN/SB: $1270.00
                        Hero (BB): $1730.00

Pre Flop: ($150.00) Hero is BB with T 5
                        BTN/SB calls $50, Hero checks

Flop: ($200.00) Q 3 5 (2 players)
                        Hero checks, BTN/SB bets $100.00, Hero calls $100

Turn: ($400.00) 2 (2 players)
                        Hero checks, BTN/SB checks

River: ($400.00) A (2 players)
                        Hero checks, BTN/SB bets $300.00, Hero calls $300

Final Pot: $1000.00
                        BTN/SB shows J 7

Comment

• daljoh
                          Vana Tegija
                          • Feb 2009
                          • 1032

Kui arvestada vastase panustamist, siis kas fold on siin mingilgi määral võimalik?

Full Tilt No-Limit Hold'em, 10.5 Tournament, 10/20 Blinds (2 handed) - Full-Tilt Converter Tool from FlopTurnRiver.com

saw flop

Hero (SB) (t1320)
                          BB (t1680)

Hero's M: 44.00

Preflop: Hero is SB with K, K
                          Hero bets t40, BB calls t20

Flop: (t80) 5, 4, 8 (2 players)
                          BB checks, Hero bets t40, BB raises to t80, Hero raises to t320, BB raises to t560, Hero raises to t1280 (All-In), BB calls t720

Turn: (t2640) 5 (2 players, 1 all-in)

River: (t2640) 2 (2 players, 1 all-in)

Comment

• KristjanLaas
                            Pokkeritark
                            • Oct 2009
                            • 6450

Algselt postitas daljoh Vaata postitust
                            Kui arvestada vastase panustamist, siis kas fold on siin mingilgi määral võimalik?

Full Tilt No-Limit Hold'em, 10.5 Tournament, 10/20 Blinds (2 handed) - Full-Tilt Converter Tool from FlopTurnRiver.com

saw flop

Hero (SB) (t1320)
                            BB (t1680)

Hero's M: 44.00

Preflop: Hero is SB with K, K
                            Hero bets t40, BB calls t20

Flop: (t80) 5, 4, 8 (2 players)
                            BB checks, Hero bets t40, BB raises to t80, Hero raises to t320, BB raises to t560, Hero raises to t1280 (All-In), BB calls t720

Turn: (t2640) 5 (2 players, 1 all-in)

River: (t2640) 2 (2 players, 1 all-in)
                            Nii imelik panustamine...
                            Oled suure tõenäosusega taga seal, aga haua kaevasid sa minu arust endale sellega, et sa 320 peale tõstsid. Sealt edasi sa ei saa minu arust enam min raise lihtsalt callida ja foldimine oleks ka hullumeelsus (või kas oleks, pole kindel?), ehk siis pead pushima.
                            Ise arvan, et reraise oleks võinud teha u. 240 peale, siis jätad endale ka ruumi foldimiseks. (või siegi min raise callimiseks..ei tea ka, vihkan neid min raise.)

Huvitav käsi, aga ehk keegi oskab ka mulle seletada mida teha ülepaariga selliste järjestikuste min. raisede vastu, foldida? ei saa ju? õi ilmselt saab siiski. peab saama ju kui ta nii obv tahab mulle neid oddse callimiseks veel jätta, aga kuidagi rõve on ära ka visata ju.
                            Last edited by KristjanLaas; 15.02.10, 13:19.

Comment

• PokerDevil
                              Vana Tegija
                              • Oct 2008
                              • 1177

Full Tilt Poker $110 + $5 Heads Up No Limit Hold'em Tournament - t20/t40 Blinds - 2 players - View hand 538042
                              The Official DeucesCracked.com Hand History Converter

Hero (BB): t1305 M = 21.75
                              BTN/SB: t1695 M = 28.25

Pre Flop: (t60) Hero is BB with Q K
                              BTN/SB raises to t80, Hero raises to t200, BTN/SB calls t120

Flop: (t400) 4 8 2 (2 players)
                              Hero checks, BTN/SB checks

Turn: (t400) 5 (2 players)
                              Hero checks, BTN/SB bets t240, Hero calls t240

River: (t880) 4 (2 players)
                              Hero checks, BTN/SB bets t1255 all in, Hero calls t865 all in

Final Pot: t2610
                              Hero shows Q K (a pair of Fours)
                              BTN/SB shows K J (a pair of Fours)
                              Hero wins t2610

I are serious station.

Comment

• daljoh
                                Vana Tegija
                                • Feb 2009
                                • 1032

Algselt postitas Kris
                                ?? minreis preflop selliste blindidega
                                PF minraise soovituse andis mulle andu_andu..olen seda järginud ning siiani on töötanud kenasti

Algselt postitas KristjanLaas Vaata postitust
                                Nii imelik panustamine...
                                Oled suure tõenäosusega taga seal, aga haua kaevasid sa minu arust endale sellega, et sa 320 peale tõstsid. Sealt edasi sa ei saa minu arust enam min raise lihtsalt callida ja foldimine oleks ka hullumeelsus (või kas oleks, pole kindel?), ehk siis pead pushima.
                                Ise arvan, et reraise oleks võinud teha u. 240 peale, siis jätad endale ka ruumi foldimiseks. (või siegi min raise callimiseks..ei tea ka, vihkan neid min raise.)

Huvitav käsi, aga ehk keegi oskab ka mulle seletada mida teha ülepaariga selliste järjestikuste min. raisede vastu, foldida? ei saa ju? õi ilmselt saab siiski. peab saama ju kui ta nii obv tahab mulle neid oddse callimiseks veel jätta, aga kuidagi rõve on ära ka visata ju.
                                Flopil olingi taga kuna vennal oli 84o, turni 5 tõi poti mulle. Ise kahtlustasin ka et olin beat selle koha peal. Aga sellisel flopil ei suutnud KK foldida

Comment

Working...