HUSNG üldine arutlusteema

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • PokerDevil
    Vana Tegija
    • Oct 2008
    • 1177

Re: HU korner

No juhtus midagi head. Lootsin, et tal AQ või madalam flush millega eelnevate tänavate nõrkuse insta ära callib riveril, sest vastane oli mingi -100000% roi'ga(mitte, et keegi üldse oskaks FTP's H/L sng'd mängida).

Full Tilt Poker $55 + $2.50 Heads Up Pot Limit Omaha Hi/Lo Tournament - t15/t30 Blinds - 2 players - View hand 773242
    The Official DeucesCracked.com Hand History Converter

Hero (BTN/SB): t1470 M = 32.67
    BB: t1530 M = 34

Pre Flop: (t45) Hero is BTN/SB with 6 Q A Q
    Hero raises to t90, BB calls t60

Flop: (t180) K J T (2 players)
    BB checks, Hero bets t75, BB calls t75

Turn: (t330) 5 (2 players)
    BB checks, Hero bets t120, BB calls t120

River: (t570) 3 (2 players)
    BB checks, Hero bets t570, BB calls t570

Final Pot: t1710
    Hero shows 6 Q A Q (HI: a Royal Flush)
    BB mucks A Q 5 9
    Hero wins t1710

Comment

• Divide03
      Julm Donk
      • Dec 2009
      • 77

Mul viskas tükkaega tagasi fullring kopa ette, kuna v6tsin shotte ja jooksin bustoks ja nüüd ei saa enam ülesse. Samas pole mingit motivatsiooni kh :(
      Proovisin paarpäeva tagasi HU SNGd ja hakkas päris meeldima.
      Et küsiks mõned põhilised näpunäited HU mängimise kohta? Et mis kaarte mängida ja kui blindid tõusevad, kuidas edasi? Ja kui palju bluffida jne?

Comment

• timz0333
        Pokkeritark
        • Mar 2009
        • 6322

3 cents, villain dependent and 2+2 HUNL thread. Lisaks kasuta otsingut, isegi selles foorumis nämmutatud seda alustamise teemat küll ja veel.

Comment

• PokerDevil
          Vana Tegija
          • Oct 2008
          • 1177

Loe see teema läbi ja saad HU's targemaks, kui keskmine donk.

Comment

• alaska
            forever
            • Oct 2008
            • 6599

liitu 25$ eest husng.com, vahi videoid ja biidid kiiresti kuni 33$ mänge.

Comment

• Divide03
              Julm Donk
              • Dec 2009
              • 77

Suured tänud! Eks ma üritan kõik läbi uurida!

Comment

• raudtee(EST)
                Klubi Liige
                • Sep 2009
                • 288

Vastane standard TAG - OOP callib harva, Buttonilt avab üsna sageli (täielikku prahiga mitte), flopis ja edasi hea käe korral betib alati 3/4 potist.

PokerStars No-Limit Hold'em, 11.5 Tournament, 50/100 Blinds (2 handed) - Poker-Stars Converter Tool from FlopTurnRiver.com

Hero (BB) (t1380)
                SB (t1620)

Hero's M: 9.20

Preflop: Hero is BB with Q, J
                SB bets t200, Hero calls t100

Flop: (t400) 6, K, 2 (2 players)
                Hero checks, SB bets t100, Hero calls t100

Turn: (t600) A (2 players)
                Hero checks, SB checks

River: (t600) 7 (2 players)

Hero?
                Turni cheki peale read, et vastasel A, K ega muud paremat kätt ei ole. Panen ta parimal juhul madalama paari peale (TT-). Kui eesmärgiks, et ta selle foldiks (on võimeline) , siis ainuke lahendus shove?

Comment

• timz0333
                  Pokkeritark
                  • Mar 2009
                  • 6322

foldiks flopil, sest olen nitt, kui tahad potti mängida siis betiks turn 200 tundub nagu me tahaks väga calli, ja tema 100 C-bet karjub õhu järgi. 1 variant on veel flopist min c/R panna kui sa suht FoF tema meelest.
                  riveri shovega ei repi sa ise mitte midagi, imo spew. Muidugi kui riidid kindlad võid shoveda aga ma ei teeks olukorda nii riskantseks.

Comment

• imthcplant
                    Grinder
                    • Sep 2009
                    • 737

Algselt postitas alaska Vaata postitust
                    Oled ise seda proovinud??

Comment

• alaska
                      forever
                      • Oct 2008
                      • 6599

Algselt postitas raudtee(EST) Vaata postitust
                      Vastane standard TAG - OOP callib harva, Buttonilt avab üsna sageli (täielikku prahiga mitte), flopis ja edasi hea käe korral betib alati 3/4 potist.

PokerStars No-Limit Hold'em, 11.5 Tournament, 50/100 Blinds (2 handed) - Poker-Stars Converter Tool from FlopTurnRiver.com

Hero (BB) (t1380)
                      SB (t1620)

Hero's M: 9.20

Preflop: Hero is BB with Q, J
                      SB bets t200, Hero calls t100

Flop: (t400) 6, K, 2 (2 players)
                      Hero checks, SB bets t100, Hero calls t100

Turn: (t600) A (2 players)
                      Hero checks, SB checks

River: (t600) 7 (2 players)

Hero?
                      Turni cheki peale read, et vastasel A, K ega muud paremat kätt ei ole. Panen ta parimal juhul madalama paari peale (TT-). Kui eesmärgiks, et ta selle foldiks (on võimeline) , siis ainuke lahendus shove?
                      See read, et heade kätega betib alati 3/4 potist, on väga hea, et lightimalt oop callida, aga antud juhul on blindid liiga suured eriliseks postflop manööverdamiseks. Keskmise vastase vastu on see hea koht preflop shoveda üle tema raise, fold equityt on palju ja su käsi mängib väga hästi tema callingrange vastu.( väikesed paarid, Ax). Kusjuures mõned mängijad teevad siin veel 3beti 600 peale, et suurendada fold equityt, ei tea, kas see madaltes limiitides kah toimib. Seejärel muidugi enam ei foldi.

11$ mängudes ma ei prooviks üldse vastast midagi foldima saada, neil on sellega suured raskused.

Algselt postitas imthcplant Vaata postitust
                      Olen jah, isegi praegu olen kasutaja seal. Kuigi mulle tundub, et osad high stakes coachid teevad vigu mikrolimiitidel mängides ja tihti on passiivne mäng kasumlik kui nende agressiivne, aga limiitides üles liikudes muutub see kiiresti, niiet parem on jah juba varakult seda harjutama hakata.

Comment

• raudtee(EST)
                        Klubi Liige
                        • Sep 2009
                        • 288

Olen ka liitunud üsna hiljuti selle 25$ variandiga, videode vaatamine võtab muidugi aega, aga igati rahul tehtud kulutusega.

Comment

• raudtee(EST)
                          Klubi Liige
                          • Sep 2009
                          • 288

PokerStars No-Limit Hold'em, 11.5 Tournament, 25/50 Blinds (2 handed) - Poker-Stars Converter Tool from FlopTurnRiver.com

Hero (BB) (t1890)
                          SB (t1110)

Hero's M: 25.20

Preflop: Hero is BB with K, 10
                          SB bets t150, Hero calls t100

Flop: (t300) 6, 5, 10 (2 players)
                          Hero checks, SB bets t960 (All-In)

Vastas TAG, buttonilt avanud muidu üsna sageli, aga enne seda kätt kolm korda järjest buttonilt foldinud.

Hero - tundub et easy fold?

Kui olukord oleks natukene teine, flop rainbow - Hero ikka fold?
                          Last edited by raudtee(EST); 30.06.10, 07:51.

Comment

• alaska
                            forever
                            • Oct 2008
                            • 6599

See on selline imelik olukord, millesse ma sattusin ootamatult, kui 22$ mängudest alla 6$ mängudesse kolisin. Minuarust oli see easy call, sest kõrgemal oli see alati mingi üksik suur ruutu, 6x ja muu selline jama, aga 6$ mängudes hakati mulle näitama tugevaid käsi. Nad nagu kardavad turni ja teevad endale otsuse nii lihtsaks kui võimalik selle shovega. samuti on 3x pre peale mitut foldimist üldiselt tugev. Mingi 77, 88, neid me biidime napilt.

Ma ei calliks, kui me oleme mingi herocalli teinud varem, mis talle meelde võis jääda, kui on mingi read, et ta valuet ei oska võtta, kui ta ei ole bluffimisega vahele jäänud.

Ma calliks, kui ta on varem kah shovenud, kui ta preflop raise on varieeruv 2x-3x, kui on agrodonk, kui võib arvata, et ta on natuke tiltis.

Üks asi veel, mida tegelikult arvesse ei tohiks võtta, aga ma kalduks calli poole ka seepärast, et meil jääb veel mängitav stack järgi kui kaotame ja sellel limiidil saab väga hästi 10bb deep olles nupud preflop sisse total saasta vastu.

Comment

• alaska
                              forever
                              • Oct 2008
                              • 6599

Olen jah, isegi praegu olen kasutaja seal. Kuigi mulle tundub, et osad high stakes coachid teevad vigu mikrolimiitidel mängides ja tihti on passiivne mäng kasumlik kui nende agressiivne, aga limiitides üles liikudes muutub see kiiresti, niiet parem on jah juba varakult seda harjutama hakata.
                              Ma peatuks sellel natuke lähemal. mis mind 11$ mängude juures üllatas, olid vastaste suured bet sizing tellid. täiesti tavalised on mängijad, kes cbetivad pool potti siis, kui see on for value, ja terve poti, kui see on bluff. turnis betitakse minbet tõmbega. riveris betitakse 2bb, kui tahetakse odavalt showdowni näha. Donkbetitakse madala ja keskmise paariga. Ja mis põhiline, ei mingit metat, adaptimist, polariseerimist, kui psb cbet oli bluff esimene käsi, on ta ka viimane. Tuleb ainult enda image straight forward hoida ja vaikselt nad tühjaks tõmmata. Kõrgema limiidi mängijad peavad koguaeg mõtlema, kas neid nüüd ei trapita, et eelmine kord tegi ta selle imeliku beti ja foldis, kas nüüd on for value? 11$ mängudes keskmise vastase vastu seda mõtlema ei pea. Mis oli väga üllatav.
                              Mina foldisin TP väga rahulikult sellel limiidil mängu lõpu poole, kui tellid olid olemas.

Comment

• Fabulous
                                Pokkerihai
                                • Jan 2010
                                • 2674

Keegi mu HU SNG'de range vaataks üle? Kui sellega midagi valesti on, siis soovitused ja nõuanded on alati teretulnud :).

See range pole mul täielikult kivisse raiutud ( kuna vahepeal tuleb olla nitim või loosem ), aga ma koostasin selle endale lähtudes olukorrast, kus mõlemal on võrdselt chippe ja pole vastase kohta ühtegi readi ega midagi.

Roheline - BTN avamisrange
                                Valge ja roheline - käed, mille ma BB'l checkin või foldin
                                Lilla - Käed millega ma BB'l raise PF maha callin
                                Roosa - 3-bet
                                Beež - 4-bet+ ( ehk käed, mille ma üldjuhul vajaduse korral PF shoven )
                                Last edited by Fabulous; 04.07.10, 00:47.

Comment

Working...