NL200 multidraw multyway potis. Mis liin võtta?

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • qbj0hn
    Auk on auk. FAKT!
    • Nov 2008
    • 7091

Re: NL200 multidraw multyway potis. Mis liin võtta?

Tee 2+2 teema leits kui ei usu ja arvad,et bs.Küsisin kolmelt inimeselt seda ja kõik andsid samad vastused.
    Ja tegemist pole mingite random bbv tardidega vaid respekteeritud MSNL ja SSNL kasutajad 2+2-s ja tasemel mängijad.

Ja Leits ma ei ürita siin midagi omada vaid nõu anda mida mulle õpetatud on.
    Last edited by qbj0hn; 20.01.11, 23:43.

Comment

• qbj0hn
      Auk on auk. FAKT!
      • Nov 2008
      • 7091

Algselt postitas Pahvak Vaata postitust
      Wtf, qbjohn. Hästi leveldasid ennast. Arvad tõesti, et ma callisin sellepärast, et see suited on?
      No ma ei saa enam aru kas level või mitte:D.
      Aga pmst sain nii aru jah,et callisid selleprst,et suited.
      Ja obv ma räägin regulari raise callimisest UTG-lt mitte mingi donkfishi.
      Last edited by qbj0hn; 20.01.11, 23:46.

Comment

• leits
        Hundinui
        • Apr 2009
        • 9562

mul on tunne et sa ei saa veel "reaalselt" aru, mis m2ngus toimub ,,, no offence

Comment

• leits
          Hundinui
          • Apr 2009
          • 9562

Algselt postitas qbj0hn Vaata postitust
          No ma ei saa enam aru kas level või mitte:D.
          Aga pmst sain nii aru jah,et callisid selleprst,et suited.
          Ja obv ma räägin regulari raise callimisest UTG-lt mitte mingi donkfishi.
          wtf ... mis sa selle AJs pf teeksid siis, paneksid 3b ai v ... kamoon, lopeta see jama juba ...

kui sa sealt AJs ei calli, siis sa vist pea dolema meteoriidiga pihta saanud olema ,...

Comment

• Pahvak
            Pastilaa?? Ei!
            • Dec 2008
            • 4431

No siin võib küsida, et 67s calliksid? AJs 3bet/foldida on ka natukene nadi. Coachile andsid ka vist liiga vähe infi - pole HU pot ja üks blind on fish.
            Fullstacks have more fun.

Comment

• qbj0hn
              Auk on auk. FAKT!
              • Nov 2008
              • 7091

Algselt postitas leits Vaata postitust
              wtf ... mis sa selle AJs pf teeksid siis, paneksid 3b ai v ... kamoon, lopeta see jama juba ...

kui sa sealt AJs ei calli, siis sa vist pea dolema meteoriidiga pihta saanud olema ,...
              Kui kuskilt CO-lt tõstetakse on teine lugu kui UTG-lt.
              Ei tuleks pähegi UTG regulari raiset kes on tight AJsiga never ever 3 bettida.Üldse AJ-iga 3 bettida kui kuskilt UTG,MP vms on raise tehtud.MP raiset calliks tõesti.
              Ma ei viitsi vaielda siin.Ma isegi ei tõsta AJ-iga UTG-lt anyway ja kui vastased on veel tightimad statsid kui mul siis miks ma peaks callima ta raiset kui ma tean,et ma olen beat nagunii preflop juba most of the time.
              Last edited by qbj0hn; 20.01.11, 23:58.

Comment

• qbj0hn
                Auk on auk. FAKT!
                • Nov 2008
                • 7091

No siin võib küsida, et 67s calliksid? AJs 3bet/foldida on ka natukene nadi. Coachile andsid ka vist liiga vähe infi - pole HU pot ja üks blind on fish.
                Multiway potis kui mingi rohkem kui enamus lauas callib siis jah.Kui terve laud callib siis näen jah floppi või mingi 6-7 inimest kes ees callivad ka kuna oddsid.
                Kui see käsi näeb floppi siis on see tingitud enamasti sellest kui ma tõstan CO-lt,BTNlt või sb-lt,et varastada selle käega.
                Last edited by qbj0hn; 21.01.11, 00:10.

Comment

• Spewmonkey
                  Seina Augustaja
                  • Oct 2008
                  • 2293

Nice hijack y0. "thats why so many of your estonian friends look good with stats but are BE" - kas selle autor on see "ülihea" vend, kes tegelikult ainult PL't biidib?

Comment

• qbj0hn
                    Auk on auk. FAKT!
                    • Nov 2008
                    • 7091

Ei.
                    Ja see vend keda maha teed ongi ülihea.
                    Ta põhimäng on 50 nagunii,mind ei huvita mis arvatakse,mind on ta piisavalt aidanud.
                    Ei osale enam siin threadis,koll ees.Üritasin lihtsalt nõu anda mida mulle õpetatud.
                    Last edited by qbj0hn; 21.01.11, 01:01. Põhjus: /OUT

Comment

• lenC
                      Administraator
                      • Oct 2008
                      • 6440

Selles suhtes,et ta ütles mulle,et on vale nii mõelda,et AKs-ga keevitaks 3beti otsa pre,aga AK-ga lihtsalt calliks.
                      Tundub, et sina (ja su coachid?) ei saa päris meiepoolsele poindile pihta. Ma saan aru, et te arvate, et me arvame nii equitydifferenciali pärast? Just vastupidi - rohkem tuleb ette olukordi, kus tuleb suitediga callida ja sama offsuit handiga 3-bettida!
                      ja kui vastased on veel tightimad statsid kui mul siis miks ma peaks callima ta raiset kui ma tean,et ma olen beat nagunii preflop juba most of the time.
                      Aga nit UTG openit 22-ga callid? Miks küll?

Ja iroonilisel kombel, isegi kui me arvaks, et asi põhiliselt equitydifferenciali taga oleks, siis on vähemasti mänguteoorias olukordi, kus AKs=/=AKo
                      Näiteks üks suht igapäevane olukord:
                      NLHE $0.5/$1

UTG $100
                      UTG+1 $100
                      UTG+2 $100
                      MP1 $100
                      MP2 $100
                      CO $100
                      BTN $100
                      SB $100
                      BB $100

Hero is SB with XX

7 folds, Hero raises to $3, BB raises to $9, Hero raises to $21, BB raises to $100 and is all-in

Vastase kohta on sul selline read, et ta shoveb siin AINULT QQ+,AKs,AKo anna palun enda callingrange.

Wtf, qbjohn. Hästi leveldasid ennast. Arvad tõesti, et ma callisin sellepärast, et see suited on?
                      Ma arvan küll, et AJo oleks liiga thin call, küll aga squeezable :)

edit2: AK veits kehv näide, kuna see enamus olukorras autostackoff nagunii. Küll aga võin viidata edukale med-stakes ajalooga FR grinderile nimega Rainer, kes tihtipeale ei soovita mängida suited ja off suit hande samamoodi

Comment

• qbj0hn
                        Auk on auk. FAKT!
                        • Nov 2008
                        • 7091

See on vahe kas setmined või callid miski AJ-iga.Sest ta ei tõsta peaaegu kunagi sealt sitemat kui AJ.
                        Ja samas kui sa ütled,et kas ma callin 22-ga ka mdia ma loogiliselt võttes teen,et setmineda siis võiks juba K9ga ka callida selle loogika järgi?22 ja K9 on ju flip.Aga AJ on peaaegu alati taga regi UTG tõstest.

"Vastase kohta on sul selline read, et ta shoveb siin AINULT QQ+,AKs,AKo anna palun enda callingrange."

KK,AA.
                        Last edited by qbj0hn; 21.01.11, 07:27.

Comment

• qbj0hn
                          Auk on auk. FAKT!
                          • Nov 2008
                          • 7091

Algselt postitas lenC Vaata postitust
                          edit2: AK veits kehv näide, kuna see enamus olukorras autostackoff nagunii. Küll aga võin viidata edukale med-stakes ajalooga FR grinderile nimega Rainer, kes tihtipeale ei soovita mängida suited ja off suit hande samamoodi
                          Ei saa aru,mis mõttes AK auto stack off?Leveldad?
                          Eile oli käsi kus vend tõstis 2$ pre ma tegin KK-ga omakorda 6$ ja kolmas vend kelle statsid olid 10/6 mingi 1% 3bet 400 käe peale tegi miski 22$ ja ma muckisin.
                          Kuidas AK insta stack off on?Või ma panen lihtsalt lampi.NL5 ka ei stackita AK-ga pre ära normide mängijate vastu ei saa poindile pihta.
                          See on see sama sitt mis DN rääkis oma intervius,et postitatakse käsi online ja siis kõikidel inimestel on erinev arvamus.

Sorry hijacki pärast,vbl räägime teineteisest täiesti mööda.
                          Kogu jutt lühidalt on,et ei calli AJ-iga UTG raiset ja kõik.
                          Last edited by qbj0hn; 21.01.11, 07:37.

Comment

• lenC
                            Administraator
                            • Oct 2008
                            • 6440

See on vahe kas setmined või callid miski AJ-iga.
                            Ja selles on ka vahe, kas sa callid AJs-ga või miski AJo-ga.
                            Sest ta ei tõsta peaaegu kunagi sealt sitemat kui AJ.
                            Ja samas kui sa ütled,et kas ma callin 22-ga ka mdia ma loogiliselt võttes teen,et setmineda siis võiks juba K9ga ka callida selle loogika järgi?22 ja K9 on ju flip.Aga AJ on peaaegu alati taga regi UTG tõstest.
                            Mu point oligi selles, et see "oled taga preflop" ei ole nii oluline, esiteks callides AJs-ga sa julgustad multi-way potil tekkimast ja nendes pottides on nutflushid and shit suht väärtuslikud, rääkimata aeg-ajalt drawga pottide maha võtmisest(nagu käsi OP-s ilma retardida) ja top-paarist showdownil. Isegi kui ma tahaks siin AJo-ga callida, siis see ei tähenda automaatselt, et ma A-high boardil(või mis veel hullem - J high boardil) 3 streeti callin.
                            "Vastase kohta on sul selline read, et ta shoveb siin AINULT QQ+,AKs,AKo anna palun enda callingrange."

KK,AA.
                            Ja valesti teed, 39,5% equityt vaja.
                            AA 84,1%
                            KK 57,2%
                            AKs 41,9%
                            QQ 40,2%

AKo 38,8%
                            JJ 36,2%

Ei saa aru,mis mõttes AK auto stack off?Leveldad?
                            Eile oli käsi kus vend tõstis 2$ pre ma tegin KK-ga omakorda 6$ ja kolmas vend kelle statsid olid 10/6 mingi 1% 3bet 400 käe peale tegi miski 22$ ja ma muckisin.
                            Kuidas AK insta stack off on?Või ma panen lihtsalt lampi.NL5 ka ei stackita AK-ga pre ära normide mängijate vastu ei saa poindile pihta.
                            See on see sama sitt mis DN rääkis oma intervius,et postitatakse käsi online ja siis kõikidel inimestel on erinev arvamus.
                            Ma lihtsalt hoidsin NL200 tooni üleval :) Loomulikult oleksin võinud paremini sõnastada, aga see on hea, et sa vähemalt kõiki asju nii must-valgelt ei näe.

Comment

• Pahvak
                              Pastilaa?? Ei!
                              • Dec 2008
                              • 4431

Algselt postitas lenC Vaata postitust
                              Ma arvan küll, et AJo oleks liiga thin call, küll aga squeezable :)
                              Mõtlen ise täpselt samamoodi. :)

Mis puutub coachidesse, siis ei piisa ainult 2+2-s spämmamisest ja nende msni lisamisest, vaid küsimusi neilt tuleb õigesti küsida. Võib küll veidi terav tunduda, aga mida sa lootsid saavutada kui kopisid selle msni vestluse koos breakeven tekstiga siia? Vastata pole vaja.
                              Fullstacks have more fun.

Comment

• noname
                                Purjus foorumlaste kaitseingel :P
                                • Oct 2009
                                • 2366

ma tahaks sõna võtta.

qbj0hn -
                                17/13 villiani UTG range EI OLE AINULT nuts ju.
                                Ma ei saa üldse pihta.
                                Mis statsidega Sa seal NL50 mängid? (mul PT3 teeb Housekeepingut).

Kui sul tableselekt korras on,siis AJ UTG tõstes oled sa blaindidel olevate fishide vastu alati positsioonis + nii nii palju palju kordi callivad fishid blaindidelt (obv,kuna nad juba on natuke raha sisse pannud ju) sinu raise PF.

MIKS foldid AJ UTGlt?
                                Kardad kellegilt 3beti?

Sorry pahvak for OT.Lihtsalt ma ei saa aru kurat.

meeldiks callida,aga siiski selliseid olukordi käes tõstan üle tavaliselt.

Comment

Working...