NL2-5 mängijate nurgake

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • blom
    Julm Donk
    • May 2010
    • 52

Re: NL2-5 mängijate nurgake

No ma ei tea. Kui sa selle tabeliga oled võitev siis on ju kõik tore. Aga minuarust on siin tunda kommunikatsioonihäireid sest, tsiteerin
    "Re-Raise on vaja enne lääbi kaaluda ja state vaadata! Ei ole alati Re-raise".
    Sellest siin tabelis küll juttu ei ole ja pealegi algaja ei oskagi statse vaadata. Minuarust micros ei olegi vaja statse vaadata sest ma olen seda teinud mingi 50k kätt nl2 ja ainuke info mis ma olen sealt leidnud et saan halvalt regularilt varastada blinde (2 centi). See on kõik.
    Veel ideid....

Comment

• blom
      Julm Donk
      • May 2010
      • 52

Algselt postitas Tervist Vaata postitust
      Kui juba siin diskussiooniks läks siis paneksin ka siia ühe FR PF tabeli. Kohandasin ümber natuke ranka tabelit, kuna EP positsioonid tundusid rankal liiga loosed. See on enam vähem 11/9 stiilis mängija. NL10-es igatahes töötas see tabel ju siis ka töötab NL5-es. Proovin sama tabeliga ka NL25-e.

Selgitused: Folditud tähendab seda, et sellest positsioonist peaks tõstma 4BB ja 1limp 5BB(4BB+1BB limper), ja 2 või rohkem limperit siis 4BB+1BB iga limperi kohta. Nagu ka ranka tabelis.

Muidugi oleneb kõik ka mängusituatsioonist, aga see on optimaalne.

Igasugused kommentaarid on oodatud. Kas liiga tight või äkki annab veel tightimaks teha?
      (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Kui tahad minu arvamust siis ...
      1.Openlimp connectoritega on keelatud
      2.Madalate paaridega openlimp... Oleneb kui osav oled minu arust võib any pos
      3.Kõrged paarid.. kui limbid saad long runnis connectorite vastu suhu nii et sahiseb nii et setmine ainult ja kui setid siis stäckid ja kaotad dongile või heal juhul ei kaota kui oled ise donk
      Last edited by blom; 27.01.11, 22:09.

Comment

• Tervist
        Julm Donk
        • Feb 2010
        • 49

1.Millises kohas sa openlimpi connectoriga näed? Limbid siis järgi kui ees on kaks või rohkem limpareid. Need käed mis on Positsioonide juures on kõik standard avangud.
        2. See ongi väga NIT tabel.
        3. Kõrgete paaride limpimist ei ole kuskil, kõik on jällegi standard raise.

Selgitused: Folditud tähendab seda, et sellest positsioonist peaks tõstma 4BB ja 1limp 5BB(4BB+1BB limper), ja 2 või rohkem limperit siis 4BB+1BB iga limperi kohta. Nagu ka ranka tabelis.

Comment

• kardaanirist
          Pokkerihai
          • Nov 2009
          • 3675

UTG rangele paneks AQo ka juurde.BTN range paneks laiemaks, kui sinuni folditud. A2+, K8s+, K9+. kui SBni folditud, siis niti vastu pmst any 2 (va väga väikese potentsiaaliga käed, ala. 3T, 82 etc.). kui enamvähem solid reg, siis paneksin J7+, Q6+, K5+, ja iga pilt, mis on suited. muidugi peab jälgima enda imaget ka. kui blindil fish, siis mängi ainult valuekäsi ja ära päris iga sitaga ka steali.

Comment

• blom
            Julm Donk
            • May 2010
            • 52

ma näen limpe igal positsioonil "1limp" on ees

Kas sain valesti aru või?

Comment

• kardaanirist
              Pokkerihai
              • Nov 2009
              • 3675

Algselt postitas blom Vaata postitust

seal vist mõeldud, et kui enne sind on üks inimene limpinud, siis limbi järgmiste kätega järgi. UTGlt peaks selle ära kaotama tho.

a ja mina olen selle pooldaja, et kui ees on üks limp, siis iga kaardiga siseneme potti tõstega. kui ees juba kaks limperit või rohkem, siis võib järgi limpida.

Comment

• Tervist
                Julm Donk
                • Feb 2010
                • 49

Algselt postitas kardaanirist Vaata postitust
                UTG rangele paneks AQo ka juurde.BTN range paneks laiemaks, kui sinuni folditud. A2+, K8s+, K9+. kui SBni folditud, siis niti vastu pmst any 2 (va väga väikese potentsiaaliga käed, ala. 3T, 82 etc.). kui enamvähem solid reg, siis paneksin J7+, Q6+, K5+, ja iga pilt, mis on suited. muidugi peab jälgima enda imaget ka. kui blindil fish, siis mängi ainult valuekäsi ja ära päris iga sitaga ka steali.
                Jätsin selle mainimata jah... Pm kui sul on paremal käel villane kel on fold to steal 85+ siis võib sealt iga kahe kaardiga pm panna. Kui just tal 3-bet ei ole ka blindidelt väga suur, et seda tasuks ka jälgida.

Comment

• Tervist
                  Julm Donk
                  • Feb 2010
                  • 49

Algselt postitas blom Vaata postitust

1 limp tähendab seda, et kui keegi (1 mängija) eest on poti limpinud ja üleval paremas nurgas on kirjas millega limpida järgi, kui on kaks või rohkem limperit.

Comment

• blom
                    Julm Donk
                    • May 2010
                    • 52

seal vist mõeldud, et kui enne sind on üks inimene limpinud, siis limbi järgmiste kätega järgi. UTGlt peaks selle ära kaotama tho.

a ja mina olen selle pooldaja, et kui ees on üks limp, siis iga kaardiga siseneme potti tõstega. kui ees juba kaks limperit või rohkem, siis võib järgi limpida.
                    Ah ma olen praegu juua täis ka. Ära pahanda sul on õigus, aga ikkagi ma ei mängiks mikros varajasest posistsioonist AQ ja AQs.
                    ja ei coldcalliks peale (AQs) ka neid buttonilt

Comment

• blom
                      Julm Donk
                      • May 2010
                      • 52

tavaliselt ma bb reraisen 22+ jne kui button tuleb varastama. Ise varastan buttonilt 98s+ blinde ja kui nit on limpinud UTG-lt oma KK või AA-või millega iganes või tõstnud siis coldcallin mõnikord 98s+ . Aga see olen ainult mina.

üldiselt on nende tabelitega nii et kui omal pead otsas ei ole siis peale ümmarguse nulli sa oma mxnnx otsas kõlistada ei saa.
                      Kui tahad edukalt fullringi mängida siis soovitan sulle see tabel nahhui visata ja alustada heads up mängust. Sellega saad sa üleüldse teada milliseid kaarte mängida ja kas tahad üldse pokkerimängija olla.
                      edasi juba 3,4,5,6,7,8,9,10 jne.
                      Last edited by blom; 27.01.11, 23:04.

Comment

• Tupsik
                        Klubi Liige
                        • Mar 2009
                        • 497

Ärge blomi sõnu tõsiselt palun võtke, ta ajab ikka puhast jama.

Comment

• timz0333
                          Pokkeritark
                          • Mar 2009
                          • 6322

Oodake kuni blom kaineks saab.

Comment

• janek174
                            Vana Tegija
                            • Mar 2009
                            • 1078

Päris toredat juttu siin. A ma tahaks küsida, et kas 4BB bettida on ikka nii standard? Ise olen 3BB-ga sama moodi hakkama saanud ja näiteks NL25-s on enamuste regide avangud küll 3BB.

Comment

• Tervist
                              Julm Donk
                              • Feb 2010
                              • 49

Algselt postitas janek174 Vaata postitust
                              Päris toredat juttu siin. A ma tahaks küsida, et kas 4BB bettida on ikka nii standard? Ise olen 3BB-ga sama moodi hakkama saanud ja näiteks NL25-s on enamuste regide avangud küll 3BB.
                              Kuidas keegi harjunud on. Ma ise kasutan seda 4BB varianti, kuna ranged on lihtsalt nii väiksed.

Comment

• kardaanirist
                                Pokkerihai
                                • Nov 2009
                                • 3675

Algselt postitas janek174 Vaata postitust
                                oleneb, kuidas harjunud oled. mikrolimiitides on 4bb vast parem, sest saad rohkem valuet (ja mikroliimitides ongi eesmärk ju fat valuet võtta).

Comment

Working...