MARATON [31.01.2009, kell 18:00] - Eeltöö, live-updated, muljed ja tulemused

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • ranka
    Miljon Põhjust Kodus Olla
    • Sep 2008
    • 36444

Re: MARATON [31.01.2009, kell 18:00] - Eeltöö, live-updated, muljed ja tulemused

Algselt postitas ESTPatrick
    mina ei paneks käte arvu piiri peale ilma ajapiiri arvestamata , sest sellisel kujul mina loobusin kiiresti, muidu oleksin lõpuni lasknud, sest igaüks võib ju mängida vähem laudasid. ja kui soovi siis võib lasta rohkem.

võiks välja näha et 12h maraton vähemalt 10h mänguaega (saab HEM kontrollida ja PT-s) ja alla 5k ei tohiks käsi tulla, see oleks ka reaalselt maraton, minu 5h sessioon sinna küll arvesse ei oleks tohinud minna seekord, polnud see mingi maraton ega kannatusterada, tavaline sessioon, lihtsalt olin väsinud seekord ja andsin ise ka alla

Geenius IMO ja nii teemegi järgmine kord :P Kuidas ma ise selle peale ei tulnud :P

Comment

• Tigrano
      Administraator
      • Oct 2008
      • 7614

Re: MARATON [31.01.2009, kell 18:00] - Eeltöö, live-updated, muljed ja tulemused

siis tuleks positsioonid välja loosida, sest kindlasti on inimesi kellele ei meeldi kellegi vastu OOP olla.

ma lihtsalt ei kujutaks ette seda õnnetut kes peaks näiteks minu ja rankaga õhtu otsa blindide peal sõdima, ilmselt mitte väga low variance game talle ja kui närv üles ütleb siis võiks tõsine tiltralli olla
      Seda kindlast, et võiks kohad loosida aga ju tuleb, kohaneda vastavalt, siis vastastega ;D

Comment

• ranka
        • Sep 2008
        • 36444

Ideid on siis mitmeid ja ma arvaks, et järgmise maratoni ja võiks anda 12 tundi ning nagu patrick ütles - 10 tundi mängu aega, seda ikka on väga raske saavutada, kui minumoodi tihti pausitad, siis peaks tulema palju katkestajaid.

Siis, kus ja mis reeglid veel logiseid? Mida peaks muutma? Ehk ajaks osalustasu ka suuremaks? Näiteks, $50 või see läheb juba liiga suureks?

Comment

• ESTPatrick
          Olümpsi Mägi Aivar
          • Nov 2008
          • 5572

see 1s või nõudluse korral ka 2-3s lauas mäng oleks hea ja nii saaks ka lihtrahvas näiteks tavalised nl10 grinderid näha kuidas Ranka, tigrano, miks mitte ka mina ja krazie mängivad, kes regulaarselt mid-stakes mängijad ja kõrgemal, et neile indu sisendada ja arenemisteed näidata kuidas kõrgemal mäng toimub

usun et foorumi liidrid oleks kindlasti igas lauas nõus istuma ja väljakutsetele vastama, kindlasti annab seda siduda mingi alternatiivse pokkeritoaga, et 100% rakebacki saada nendes laudades või midagi sarnast, ma ei imestaks kui Triobet oleks selle ideega nõus eriti kui avataks miski 4-5 Pokkeriprod special lauda nl10s ja tohmanid saaksid ka koos rankaga mängida keda nad foorumis koguaeg loevad, et siis lastelastele rääkida

ja ma loodan et nõudlus oleks ka minu kui kõige suurema videode tegija vastu, sest plaanin ka kuulsaks saada

Comment

• raunooo
            Õpihimuline Mängur
            • Oct 2008
            • 422

50$ osalustasu minu arvates veitsa palju.

Comment

• Tigrano
              Administraator
              • Oct 2008
              • 7614

see 1s või nõudluse korral ka 2-3s lauas mäng oleks hea ja nii saaks ka lihtrahvas näiteks tavalised nl10 grinderid näha kuidas Ranka, tigrano, miks mitte ka mina ja krazie mängivad, kes regulaarselt mid-stakes mängijad ja kõrgemal, et neile indu sisendada ja arenemisteed näidata kuidas kõrgemal mäng toimub

usun et foorumi liidrid oleks kindlasti igas lauas nõus istuma ja väljakutsetele vastama, kindlasti annab seda siduda mingi alternatiivse pokkeritoaga, et 100% rakebacki saada nendes laudades või midagi sarnast, ma ei imestaks kui Triobet oleks selle ideega nõus eriti kui avataks miski 4-5 Pokkeriprod special lauda nl10s ja tohmanid saaksid ka koos rankaga mängida keda nad foorumis koguaeg loevad, et siis lastelastele rääkida

ja ma loodan et nõudlus oleks ka minu kui kõige suurema videode tegija vastu, sest plaanin ka kuulsaks saada
              Irw Triobeti idee pole paha, grindiks kasvõi nl10 +pluss osavõtumaks, x aja, et kes suudab kõige suurema võitjana omavahel mängides välja tulla peale 12h maratoni.

Comment

• ranka
                • Sep 2008
                • 36444

Samas võib $25 jätta, sest ma arvan, et järgmine kord võib olla osalejaid iseig rohkem, mis tõstaks auhinnafondi.

Comment

• Tigrano
                  Administraator
                  • Oct 2008
                  • 7614

Algselt postitas ranka
                  Samas võib $25 jätta, sest ma arvan, et järgmine kord võib olla osalejaid iseig rohkem, mis tõstaks auhinnafondi.
                  Ma arvan ka, et see on täiesti piisav, sest paljudele alustajatele on 25$ väga suur summa juba.

Comment

• ranka
                    • Sep 2008
                    • 36444

Seega kas teeme veebruaris ka maratoni või teeks, midagi muud? :)

Comment

• Fortune
                      IP
                      • Oct 2008
                      • 1396

Algselt postitas ranka
                      See maraton peaks kujunema kindlasti üheks standard asjaks, sest kuigi ma ise veidi virisesin et krt laupäeval selline asi, siis aeg oli tegelt õige. NV ju donke kõige rohkem, aga tihtipeale ei ole lihtsalt viitsimist ennast mängima sundida, kuigi kõige lihtsam profitit näidata. Seega iga kuu vähemalt korra peaks selle korraldama, miks mitte ka tihemini.

Comment

• ESTPatrick
                        Olümpsi Mägi Aivar
                        • Nov 2008
                        • 5572

liiga tihti kaob asjal jume

Comment

• lenC
                          Administraator
                          • Oct 2008
                          • 6440

Anyway ma pakkusin traditsiooni algatamist - et oleks üle kuu.

Patricku 16k handi idee ei meeldi, kuna siis osalevad ainult Full-Ring mängijad.

Leian, et samas lauas cashi tagumine on hea idee, aga see peaks olema maratonist eraldi üritus.

Comment

• jrgn hell
                            Klubi Liige
                            • Oct 2008
                            • 3328

Kui ma aussiesttagasi tulin, tahtsin korralada Tallinn Pärnu Tallinn Poker Tourei, et rendiks rongivaguni ja mängisk põlve otsas, aga olin laisk ja ei viitsinud

Comment

• -andres-
                              Moderaator
                              • Oct 2008
                              • 4546

Trio idee on vägagi hea, asjal oleks kindlasti ka jumet, sest Trio ning eriti Hr.Burgetiga saaks kindlasti mingi ühise keele leida.
                              Sest tõesti, ise tõstaksin kaks kätt, kui saaks Ranka, Patricku, Tigrano, LenC jne koos ühes lauas mängida. Kui Patrickul viitsimist, siis linti võtta ja algajate tohmanitest sõimamine ja nende vigade näitamine oleks veel vägagi hea boonus.

Arvan, et osavõtumaksu pole mõtet väga tõsta, sest nagu eespool öeldud, siis mulle on see veidi alla ühe buy-inni cashis, nl10 grinderile 2 ja pool buyinni, kuid nl400+ mängijale alla 1/10 buyinni ja see on tegelikult üsna suur vahe :).

Comment

• urmo1
                                Õpihimuline Mängur
                                • Oct 2008
                                • 330

Algselt postitas ranka
                                Ma olen küll maratoni poolt,osalustasu võiks jah vist 25 $ jääda või kui keegi seda live reporti teeb siis väike summa juurde,sest ma usun et järgmine kord on osalejaid rohkem.Praegu võiks juba mingi hääletuse korralda mis kuupäeval teha.

Comment

Working...