MARATON [31.01.2009, kell 18:00] - Eeltöö, live-updated, muljed ja tulemused

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • ranka
    Miljon Põhjust Kodus Olla
    • Sep 2008
    • 36444

Re: MARATON [31.01.2009, kell 18:00] - Eeltöö, live-updated, muljed ja tulemused

Võtan mõned päevad mõtlemiseks, kas viitsin korraldada :P

Comment

• marguzz22
      Vana Tegija
      • Oct 2008
      • 1458

Re: MARATON [31.01.2009, kell 18:00] - Eeltöö, live-updated, muljed ja tulemused

veebruaris võiks ka maraton olla, see 1 lauas mängimine on lamp, on ikka suur vahe kui mängime nl50 ühes lauas ja rankale on see 1/8 buyin mulle näiteks 2 buyini, saab palju rahulikumalt mängida, maraton võiks ja peaks jääma ja üle 1 kuu paaritul kuupäeval ntx, see kuu võiks mingi teine huvitav võistlus olla.

Näiteks foorumi headsup battel osalemistasu on ntx 30 dollarit, loositakse paarid jne. See oleks huvitav minuarust.:)

Comment

• lenC
        Administraator
        • Oct 2008
        • 6440

Algselt postitas marguzz22
        Näiteks foorumi headsup battel osalemistasu on ntx 30 dollarit, loositakse paarid jne. See oleks huvitav minuarust.:)
        See on mul mõttes olnud, olen isegi sellise asja kunagi PN-s korraldanud, kui tuli vist 64 mängijat kokku. Aga võibolla see, et olen selle mujal teinud ongi saanud takistuseks.

Vahe on ka muidugi see, et kui tuleb 64 mängijat, siis läheb lihtsalt 2-3 nädalat kogu turniiriga(mängijad ei leia sobivat aega mängimiseks etc) ja siis on see võislus pikaajaline(nagu foorumi turniiriliiga nt). Maraton oli hästi cool sellepärast, et selline asi saab tehtud ühe päevaga(jättes kõrvale korraldamise), nii et ma praegu pooldaks mingit analoogset short-term võistlust. Et ragistame veits veel päid ja äkki tuleb veel häid mõtteid :)

Ja minu meelest võiks ka veebruaris juba maratoni ära teha, aga peaks mingi polli või midagi tegema - et kas meeldiks nii tihedalt. Eks näis, kui Ranka ärkab, mis tal öelda on. Kui reeglitest veel rääkida, siis ma lisaks selle ESTPatricku pakutud nõude - et 10h peab reaalset mängimist olema ja mõtlesin, et on targem alati teha 12h ja 5k kätt miinimum, et saab võrrelda/areneda/mida iganes.

Comment

• RudiTurbo
          Klubi Liige
          • Oct 2008
          • 4167

12h ja 10h miinimum mänguaega on tõesti hea, umbes nii palju 6 lauaga mängimiseks läks kah, et 5k täis saada, tegin mõned suht lühikesed pausid vahepeal ning jõudsin peaaegu 6k kätt täis mängida ning vahetasin ka väga tihti laudasi, kohe kui ühtegi fishi enam lauas pold läx laud kinni ja kohe uus laud.

Ning kui mingi 24h asi tuleks, siis sooviks, et seal poleks mingeid jõhkraid käte nõudeid, sest paljude jaoks meist siin ei ole üle 10 laua mängimine iga päeva busyness ning 24h järjest mängida on niigi raske tegevus :)

Ning samuti, kui juba 50$ oleks osavõtu tasu, siis vist ei võtaks osa, natuke paljuks läheb, sest võiduvõimalus oleneb suurelt siiski, mis run tuleb.

Samuti mõtlesin, et põnev oleks mingit graafikut vaadata, kus mängijate winrated joonekestena arenevad. Pärast maratoni mõtlesin, et joonistaks valmis midagi, aga ei viitsinud 12 lehekülge läbi otsima mängijate vahetulemuste jaoks ;D

Comment

• Tigrano
            Administraator
            • Oct 2008
            • 7614

Iga kuu lõpul võiks maratoniga punkti panna kuule ja kidlasti asi peaks toimuma ESTpatricku soovitusel tundide, mitte käte järgi aga mingi miinimum võiks olla. Peaks ikkagi organiseerimine olema parem, sest ülevaade annab palju juurde, eriti kui asi veel lahtine on ja iga käsi on arvel, samuti infot oleks huvitav vaadata nii endal, kui kaasaelajatel.

Comment

• ranka
              • Sep 2008
              • 36444

Ei, mina rohkem maratoni mängida ei julge, sest maratoni päevast saadik olen kaotanud pea 4k$ :P Kokku siiis 8k$ downswing, see selleks.

Iga kuu lõpus läheb see kindlasti igavaks, sest kõik mängud on nagu naljad, et head nalja saab rääkida järjest maximaalselt 3 korda - reegline I kord on hea, teine kord on supper ja kolmas kord on ka hea aga siis juba läheb juraks ära ehk kaob populaarsus mängul.

Seega peab leidma muid alternatiive või mängudele variatsioone, et ala nüüd ühes lauas maraton või midagi sellist :)

Comment

• Tuul
                Grinder
                • Oct 2008
                • 989

Ranka, sa mainisid mõni nädal tagasi, et sul on veebruari kuuks juba uued mängu ideed

Comment

• ranka
                  • Sep 2008
                  • 36444

Algselt postitas Tuul
                  Ranka, sa mainisid mõni nädal tagasi, et sul on veebruari kuuks juba uued mängu ideed
                  LOL. Mainisin vä? :) Midagi nagu meenuks aga mis see oli - ei tea :S Postituse linki ei ole?

Comment

• Hal
                    Julm Donk
                    • Oct 2008
                    • 35

noniii ... kahen kilon siiga siiga siiga ...

Mina olen ka järgmine kord käpp ja kindlasti võtaks osa ka kui toimuks 24 h maratooni kuna ekstreemsed asjad on tummised ...
                    Samas võiks teha ka sellise maratoni et tõmbaks kõik koos mutta muidgui peaks olema kõik üleealised ja Winnar korajab au ja nööbid. :)

ning see idee et ühes lauas kõik mängida seda võiks ka imo lives teha ... mõni nädalalõpp ja võiks vabalt teha lives maratoni 12 h ala vms see oleks kuld imo ... kindlasti peaks tegema ka netis mängu ... kasvõi mõni 3 laual korraga et siis ala üks laud nl 10 siis seal nl 30 ja nl 100 vms et kõik grinderid saaks osa

aga mulle meeldiks see live teema mäng sest sinna saab alati jooki kõrvalt kõrri valada

ja selle live koha leiaks ilmselt minu juurest kui mingid täis lohhe ei kavatse tulla kes käituda ei oska ... ega siis see asi hästi ei lõppe nii rämetsejale kui minule

mis te arvate ?

Comment

• lenC
                      Administraator
                      • Oct 2008
                      • 6440

peab meeldima...

Comment

• Tigrano
                        Administraator
                        • Oct 2008
                        • 7614

Algselt postitas lenC
                        peab meeldima...
                        just

Comment

• lenC
                          Administraator
                          • Oct 2008
                          • 6440

aga kui tahad mingi live'i korraldada vms, siis vali mingi kuupäev välja, tee uus teema ja arutame.

Ise plaanin pikemat aega mingit Tartu trippi :P

Comment

• marguzz22
                            Vana Tegija
                            • Oct 2008
                            • 1458

mõelge midagi välja selleks kuuks ka , võtaks ise ka osa, nüüd eksamid läbi ja aega on! lived, joomad, battelid, mida iganes, teeme arutelu (hääletuse) ja siis võix ju midagi teha. !

Comment

• raunooo
                              Õpihimuline Mängur
                              • Oct 2008
                              • 422

No Hali pleiss ju ülihea, seal lihtsalt peab ära käima. :P

Comment

• Rahapada
                                Vana Tegija
                                • Oct 2008
                                • 1178

See ironman 24h on ühest küljest väga tore, ajaks asja veel hullemaks...

nn viimase mehe ralli, st kes kõige kauem suudab, oskab, jaksab... on üks idee, mis pähe kargas...

teine idee on see, et nii mõneski pokkeritoas, sh triobetis, saab luua privalaudu, kus ligipääs oleks vaid foorumikasutajail, st seal võiks samamoodi aretada... eem siis mängu, nt laud avatud 24h ja noh, nagu see party pokkeri Big Deal oli, selle vahega, et see oleks netis ...

ma vist kordan kellegi mõtteid...

ps. kus Hali pleiss on? :D

Comment

Working...