Pokkeriprode ja amatööride tõehetk!

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • janek174
    Vana Tegija
    • Mar 2009
    • 1078

Re: Pokkeriprode ja amatööride tõehetk!

No kui FPP-l on kindel väärtus ja ta rakebackina toimib, siis nii seda arvutama ka peaks. Kui tellid endale starsist kaks eeslit ja ühe hai, on see ju ikkagi kasum (rahaline või mitte, ebaoluline). Väärtus on nii sellel hail, FPP-l kui rahalisel boonusel. Mingit vahet pole kuidas seda tõlgendada või kasutada.

Ja pool minu kasumist (kui mitte rohkem) tuleks tõenäoliselt just rakebackist. Kui keegi ei viitsi seda sisse arvutada, siis on see tema ja tiimi vaheline asi, aga mina ei sooviks küll sellest tükist loobuda, kui just reeglites teistmoodi ei sätestata.

Comment

• vapsik
      Klubi Liige
      • Apr 2009
      • 5462

No olgu, tehke oma FPP-de porjekt kui tahate, minu võib maha võtta sellest nimekirjast.

Comment

• Ghost0
        Vana Tegija
        • Oct 2008
        • 1335

Algselt postitas Vapsik
        No olgu, tehke oma FPP-de porjekt kui tahate, minu võib maha võtta sellest nimekirjast.
        Miljoni projektis arvestati ka juu starsi boonused sisse, või ei?
        Ei näe põhjust, miks sa asjast nii suure probleemi tegema pead ja alt hüpata tahad :-\

Comment

• levis
          Pokkerihai
          • Oct 2008
          • 1557

Ega nüüd kõik Starsis ei mängi, et see mingi FPP-de projekt saaks olla. Kui arvestada RBd ja boonused, siis tuleks seda teha võrdsetel alustel ja ma ei näe võrdsemat süsteemi, kui et kõiksugu RB+boonused lähevad arvesse, olenemata pokkerisaidi RB+boonus süsteemist.
          Ning igal mängijal peaks olema lihtne hoida arvestust eraldi, st.puhas mänguline kasum ja RB+boonused. Hiljem ongi huvitav vaadata, et kui suure osa siis RB ja boonused üldlõikes annavad.

Comment

• hillu
            FPP Pro
            • Oct 2008
            • 260

Pole mõtet siin kiskuma hakata. Las kivisaba ütleb selge sõnaga, kuidas asi jääb ja lool lõpp. Sisuliselt näen mina asja nii, et eesmärk on pokkerimänguga 2 kuuga 250 tuhhi kokku lükata, kas tuleb see AA ning KK käte ootamisest, bluffimisest, rakebackist, boonustest või millest iganes, aga kui asi jääb pokkeriga seotuks, siis peaks kõik arvesse minema.

Ootame siis lõplikku vastust, mida me ka oma B meeskonnaga peame aksepteerima.

Comment

• vapsik
              Klubi Liige
              • Apr 2009
              • 5462

Algselt postitas Ghost0
              Miljoni projektis arvestati ka juu starsi boonused sisse, või ei?
              Ei näe põhjust, miks sa asjast nii suure probleemi tegema pead ja alt hüpata tahad :-\
              Kui ma rohelisekonna käest küsisin siis ma sain aru, et arvesse lähevad ainult reaalselt kätte saadud boonused ning seda ei hakata lugema mitu FPP-d kontole juurde tuli, nüüd äkki paar päeva enne projekti algust mingid vennad hakkavad rääkima, kuidas äkki FPP-d arvesse lähevad. Suht nõme on kui sada korda reegleid vahetatakse ning kuskil projekti keskel hakkab veel keegi kolmas mingit uut asja sisse arvestama ning iga üks leiutab mingit oma süsteemi.
              Miljoniprojektis läksid boonused jah arvesse, aga seda ma ei tea mismoodi see täpsem arvestus oli ning kui näiteks mõni starsi mängija ühtegi boonust ei võtnud, siis minu meelest mingeid FPP-sid nagu eraldi ei arvestatud, näiteks Andul on ainult mänguline kasum kirjas ja kuna ta mingit boonust vist ei võta, siis RB kohta pole ta midagi maininud.

Comment

• Lahekutt
                Jube Noob
                • Feb 2009
                • 113

Kui keegi kuskilt tiimist ära kukub nagu praegu tundub, siis võib mind kirja panna, starsis NL25t mängin.

Comment

• lenC
                  Administraator
                  • Oct 2008
                  • 6440

Algselt postitas Vapsik
                  Kui ma rohelisekonna käest küsisin siis ma sain aru, et arvesse lähevad ainult reaalselt kätte saadud boonused ning seda ei hakata lugema mitu FPP-d kontole juurde tuli, nüüd äkki paar päeva enne projekti algust mingid vennad hakkavad rääkima, kuidas äkki FPP-d arvesse lähevad. Suht nõme on kui sada korda reegleid vahetatakse ning kuskil projekti keskel hakkab veel keegi kolmas mingit uut asja sisse arvestama ning iga üks leiutab mingit oma süsteemi.
                  Miljoniprojektis läksid boonused jah arvesse, aga seda ma ei tea mismoodi see täpsem arvestus oli ning kui näiteks mõni starsi mängija ühtegi boonust ei võtnud, siis minu meelest mingeid FPP-sid nagu eraldi ei arvestatud, näiteks Andul on ainult mänguline kasum kirjas ja kuna ta mingit boonust vist ei võta, siis RB kohta pole ta midagi maininud.
                  näiteks ESTPatrick korrutas kõik oma FPPd 0.015-ga läbi, kuna ta ostab neid 100k fpp boonuseid. Praegu teil retarded süsteem, to be honest

Comment

• alaska
                    forever
                    • Oct 2008
                    • 6599

mina kui railbird tahaks cashi näha. Ehk raha pokkerikontol pärast diili miinus raha pokkerikontol enne diili.

Comment

• Rahapada
                      Vana Tegija
                      • Oct 2008
                      • 1178

Rahapada
                      stars nl25,

ja fpp'si reikbäkina arvestada on natuke totter, sest mul nt on seal vaid 5k punni (millest 3k ma kulutan, et homme million taketauni mängida)... ja boonus, maksab goldstari alt võetuna 25k punni, pronksi 50$ boonust, maksab 5k punni... ei pm kui kedagi huvitab, siis põhimõtteliselt võiks ju fpp'd $'iteks ümber arvutada, aga
                      1. kuna mängime üldiselt madalal limiidil, siis neid punne ei tule palju (mul nt on sel kuul mängitud 32k kätt), ja saadud 5,3k punni, muidugi samas ma alustasin pronks tasemelt, ja olen praegu jõudnud goldstariks
                      2. kuna punne on vähe, siis isegi boonuse ostmine, võib juhtuda kord pooleteise kuu jooksul, vms... selle pealt arvestada siis reikbäkki ... mai tea, ma tunneks seda kui sohitegemist (ja milli tegijad, mängivad kõik nl100-200+ tasemel, mis tõepoolest tähendab ka arvestatavat reikbäkki)

ps. saatsin ka pm'i, olin paar päeva netist eemal

ps2.
                      Algselt postitas alaska
                      mina kui railbird tahaks cashi näha. Ehk raha pokkerikontol pärast diili miinus raha pokkerikontol enne diili.
                      nõustuksin samuti

Comment

• Ghost0
                        Vana Tegija
                        • Oct 2008
                        • 1335

Algselt postitas Rahapada
                        Rahapada
                        stars nl25,

ja fpp'si reikbäkina arvestada on natuke totter, sest mul nt on seal vaid 5k punni (millest 3k ma kulutan, et homme million taketauni mängida)... ja boonus, maksab goldstari alt võetuna 25k punni, pronksi 50$ boonust, maksab 5k punni... ei pm kui kedagi huvitab, siis põhimõtteliselt võiks ju fpp'd $'iteks ümber arvutada, aga
                        1. kuna mängime üldiselt madalal limiidil, siis neid punne ei tule palju (mul nt on sel kuul mängitud 32k kätt), ja saadud 5,3k punni, muidugi samas ma alustasin pronks tasemelt, ja olen praegu jõudnud goldstariks
                        2. kuna punne on vähe, siis isegi boonuse ostmine, võib juhtuda kord pooleteise kuu jooksul, vms... selle pealt arvestada siis reikbäkki ... mai tea, ma tunneks seda kui sohitegemist (ja milli tegijad, mängivad kõik nl100-200+ tasemel, mis tõepoolest tähendab ka arvestatavat reikbäkki)
                        totter sellepärast ,et sul on vähe punkte seal? kuidas see üldse siia puutub palju sul neid punkte praegu on? arvesse lähevad juu projekti jooksul kogutud punktid.

1. Ma teenin 25K+ VPP punkti kuus plantium starina ja see on täiesti arvestatav summa, mis saan nende eest.
                        2. Sohitegemist? Kus kuradi otsast see sohi tegemine on kui FPP'l ON KINDEL RAHALINE VÄÄRUS. Irw ja see ,et milli tegijad kõrgemal tasemel mängivad ei puutu jälle siia.

Cmon, lõpetage see nalja tegemine ära. FPP'del on rahaline min. väärtus olemas juu ja võiks selle sisse arvestada. Blogis tuleks siis niikuinii eraldi kirjutada palju on mänguline kasum ja rakeback...

ÜLDISELT, mul on enda seisukohtalt täiesti suva, sest ma teenin niikuinii projekti jooksul umbes-täpselt 50K punkti ja vahetan selle boonuse vastu. Ja kui teeningi 5K punkti rohkem siis suva, ma ei pea seda $65 sisse arvestama kui te ei taha, ma ei aja neid kopikaid taga. Ma räägi üldiselt, et täiesti loogiline oleks need sisse arvestada. Vb mõni teenib 97k punkti projekti jooksul, mis see oleks aus siis ,et ta ei saa, seda 6000 eeku sisse arvestada, mis need 47k punktiväärt on?

Comment

• Pahvak
                          Pastilaa?? Ei!
                          • Dec 2008
                          • 4431

Mu arust projekti jooksul kogutud FPP-d peaksid ainult siis arvesse minema kui nende eest on boonus ostetud.
                          Fullstacks have more fun.

Comment

• janek174
                            Vana Tegija
                            • Mar 2009
                            • 1078

Algselt postitas Rahapada
                            ja fpp'si reikbäkina arvestada on natuke totter, sest mul nt on seal vaid 5k punni
                            Kui minul on eesmärk mängida 150K kätt NL25 kuus, kas nende eest saadud FPP-d on ka natuke totter või? Ma arvan, et enamus minu kasumist tuleb just sealt. Kui seda mitte arvestada, siis võib mind sama hästi üldse siit projektist välja jätta, sest mängulise kasumi peale ma eriti ei panustaks.

Comment

• Marek K.
                              Klubi Liige
                              • Oct 2008
                              • 1477

ma eitea, ma arvan küll, et fpp kurss tasuks ümber arvestada, sest mõned suruvadki volüümiga läbi.. :) ise ka näiteks panen volüümiga ja enamus kasumist peaks tulema rakebackist. kuigi ise mängin ft-s ja saan konkreetset rakebacki.

Comment

• Rahapada
                                Vana Tegija
                                • Oct 2008
                                • 1178

Algselt postitas Pahvak
                                Mu arust projekti jooksul kogutud FPP-d peaksid ainult siis arvesse minema kui nende eest on boonus ostetud.
                                nii võib

ps. ja see, et MUL ON PRAEGU 5k, fpp'd oli ebaoluline lause kogu mu jutust, ma'i saa aru, kuidas te sellest kinni võtsite? :D
                                jutu üldise iva pani pahvak paika :) nõus, laseme siis käia (kuigi ma üldiselt rb peale ei rõhu, ei tähenda see seda, et ma boonust ei tahaks võtta, aga siis tõesti vaid nende punnide eest, mis PROJEKTI jooksul on tolnud :)

Comment

Working...