-andres-'e ja Buildup'i grinding week.

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • -andres-
    Moderaator
    • Oct 2008
    • 4546

Re: -andres-'e ja Buildup'i grinding week.

Mõtsin magama minna, kuid otsustasin siiski grindida. Ja ma lihtsalt ei taju, nagu meelega oleks täna juba 5+ BI ära jaganud, täiesti idioodsed callid ja pushid, showdownil mõtlen, et why, why I did that shit?

Comment

• farik666
      Klubi Liige
      • Oct 2008
      • 834

endal sama jama.. sessi alguses 1000 käega -3 BI, sis muutisn strateegiat...võtsin laudu juurde ja lendasin tunniga +3 BI peale... miskipärast suutsin ikka aint 1,5 BI + jääda...väsimus vist..

Comment

• Tigrano
        Administraator
        • Oct 2008
        • 7614

Mul paregu viimane sess on ikka nii haige, rikub ilusa päeva ära ;D Tegin 10k käsi ei muffigi kasumit, lasen veel kümme kui vaja aga seda sitta seisu ei jäta.

Comment

• FreakyJason
          Klubi Liige
          • Jan 2009
          • 1381

Pane Tigrano, küll tuleb

Comment

• Tigrano
            Administraator
            • Oct 2008
            • 7614

Algselt postitas FreakyJason
            Pane Tigrano, küll tuleb

EI kahjuks läheb miinus 800 järjest läinud :o Mitte ükski asi ei tule ära ja elu dongid on ikka siin Starsis, kõik pohhui kõigil panevad ainutl nuppe ja callivad ja loomulikult hitivad ;D

Comment

• FreakyJason
              Klubi Liige
              • Jan 2009
              • 1381

Siis jama jah, aga kõike nad ikka lõpuks ära ei suuda hittida. Primad peavad vastu ka hakkama pidama. Igatahes edu.

Comment

• -andres-
                Moderaator
                • Oct 2008
                • 4546

Käisin ka 2 korda allinnis 75bb vendade vastu preflop oma AK'ga. Üks kord TT hittis riveriks neliku, teinekord QQ sai flopineliku :D.

Comment

• farik666
                  Klubi Liige
                  • Oct 2008
                  • 834

nelikuid täna palju näind tõesti... isegi sain AAAA ja loll ei pand tähele et vastane riveril raisis...või vajutasin valesti vms... lihtsalt callisin :)

Comment

• BuildUp
                    Pokkerihai
                    • Oct 2008
                    • 2547

Tänase öö lasin siis juba NL50s. Run väga muutunud pole. Algul suutsin küll 3bi maast leida, kuid see läks samakiirelt ka tagasi maha. Kõik korrad kui KK sain, tuli A floppi ning rikkus kõik ära, vastaste tripsid ja muu jamps olid veel lisamõnud.

Tegelt mõtlesin täna päris pikalt selle üle, mis eile öösel juhtus ning mõistsin, et kogu see värk on ikka nii vale olnud. Juba siis oli faking vale kui ma triobetis mängisin. Pokker on selline mäng, mida peaks mängima siis kui olen puhanud ning täielikult konsentreeritud. Ajada mingeid käsi või punkte taga on ikka paras lollus. Obv ma selle nädalaga 50k käsi täis ei lase, sest see downswing keeras kõik ikka korralikult peapeale. Nüüd mängingi ainult siis kui tunnen, et olen valmis mängima ning lõpetan siis, kui tunnen, et ei tee enam head mängu.(Ma vähemalt loodan, et suudan nii teha. ) Üleüldse suutsin ma juba täna mängida nii, et ei kuulanud muusikat ega sobranud kuskil netis. Päris raske oli see ausalt öeldes ;D. Mitu korda tuli selline olukord, et läheks vaataks jälle foorumisse, aga suutsin endale kindlaks jääda ning tegeleda ainult ning ainult pokkeriga. Ma tõesti loodan, et suudan nii jätkata. :)

Comment

• -andres-
                      Moderaator
                      • Oct 2008
                      • 4546

Nonii. Tänane grind ka tehtud. Lõpetasin siis kui board oli 239 ning mul käes A2, enda silmadega nägin laual aga 229 ja surasin mõnuga korraliku raise sisse mingile nitile, õnneks foldis :D.

NL25 spewisin ja kinkisin migni 5BI nagu ennem mainitud. Liiga lihtsalt lükkasin sisse ja allinnitasin, mõni biit ka ja graafik oligi variatsiooni jubedus. Ühesõnaga otsustasin nl50 ette võtta, et motivatsioon tugev oleks. Vähendasin laudu 18 peale ja proovisingi nl50. 3 suuremat kaotuskätt oli, kõik toredad kõrgema limiidi tervitused minule :).

Villain 50/35 vend, mingi 50 kätt.
                      (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Villain nit, 10/8 üle 1k käe.

Villain donk 50/20 poiss.

Comment

• FreakyJason
                        Klubi Liige
                        • Jan 2009
                        • 1381

Algselt postitas BuildUp
                        Üleüldse suutsin ma juba täna mängida nii, et ei kuulanud muusikat ega sobranud kuskil netis. Päris raske oli see ausalt öeldes ;D. Mitu korda tuli selline olukord, et läheks vaataks jälle foorumisse, aga suutsin endale kindlaks jääda ning tegeleda ainult ning ainult pokkeriga. Ma tõesti loodan, et suudan nii jätkata. :)
                        Mina ei suuda jälle mängimise ajal üldse muude asjadega tegeleda

Comment

• virx747
                          Grinder
                          • Nov 2008
                          • 751

Quote from: BuildUp on Today at 05:26:57
                          Üleüldse suutsin ma juba täna mängida nii, et ei kuulanud muusikat ega sobranud kuskil netis. Päris raske oli see ausalt öeldes . Mitu korda tuli selline olukord, et läheks vaataks jälle foorumisse, aga suutsin endale kindlaks jääda ning tegeleda ainult ning ainult pokkeriga. Ma tõesti loodan, et suudan nii jätkata.

Algselt postitas FreakyJason
                          Mina ei suuda jälle mängimise ajal üldse muude asjadega tegeleda
                          Siin on ainult üks hea lahendus: tuleb võtta niipalju laudu, et lihtsalt pole võimalik muuga tegeleda ;D

Comment

• leits
                            Hundinui
                            • Apr 2009
                            • 9562

h2sti algas v2hemalt andres su nl50 seiklus, minul nii hästi ei läinud ;D ;D
                            aga ega ma mütsi nurka ei viska ... 1-2 wiik lasen nl25 ja panen uuesti

Comment

• Pahvak
                              Pastilaa?? Ei!
                              • Dec 2008
                              • 4431

Algselt postitas BuildUp
                              Tegelt mõtlesin täna päris pikalt selle üle, mis eile öösel juhtus ning mõistsin, et kogu see värk on ikka nii vale olnud. Juba siis oli faking vale kui ma triobetis mängisin. Pokker on selline mäng, mida peaks mängima siis kui olen puhanud ning täielikult konsentreeritud. Ajada mingeid käsi või punkte taga on ikka paras lollus.
                              Jah väga õige. Tegin viimase 4 päevaga pool oma eelmise kuu volüümist (volüüm on mul küll väike, aga pingutus suur) ja praegu mõtlen, et mille jaoks? Rikkusin mängu, mindseti ja tulemusi - kuu on kenasti breakeven. Olen ennast alati pidanud keskmisest rohkem motiveeritumaks/distsiplineeritumaks, aga pokker suudab selle taaskord ümber lükata.
                              Fullstacks have more fun.

Comment

• -andres-
                                Moderaator
                                • Oct 2008
                                • 4546

Njah, tegin 2k käsi praegu nl50s. Jama värk see ülesse ronimine ikka. Jäi hetkel -2bi, õhtul proovin veel ja kui veel 2bi kukun, siis peab rügama nl25s taas veidi.

Comment

Working...