VisaHunti vol 22
Collapse
X
-
-
Re: VisaHunti vol 22
Algselt postitas WowAwiAA Vaata postitustBest mod ever, tons of entertainment value which is priceless.
Aitah Karu
Comment
-
Millest sa räägid -.-?Algselt postitas timz0333 Vaata postitustOleme ikka tõsised sest reeglid on reeglid!
Comment
-
Sest Karupoeg keeras mängu ****** :(Algselt postitas overbet Vaata postitustlol, kuidas wolfteam siin võita sai
Comment
-
oppa karu styleAlgselt postitas VisaHing Vaata postitustOleks võinud öelda, et sellest tuleb läbumäng, kus dead mängijatel on lubatud postitada ja host võib villast panna ja samuti hääletada. Siis oleks end veel vabamaks lasknud.
Comment
-
Minu viga, et ma häält ümber ei tõstnud: ma lihtsalt ei märganud seda kuna ei olnud mänguga nii kursis. Aga kõik mõistusega külaelanikud oleksid pidanud seda märkama. Kõige hullem olukord oleks, kui overbet oleks surnud flipiga ja hunt olnud, siis järgmine päev oleksid kõik mu kaelas olnud.
Aga noh. Järgmisteks mängudeks alibi olemas. Mängin edaspidi hunti, küla ja külatarka samamoodi.
Comment
-
see oleks pigem rootsi flip olnud. kui sedagiAlgselt postitas ranka Vaata postitustMinu viga, et ma häält ümber ei tõstnud: ma lihtsalt ei märganud seda kuna ei olnud mänguga nii kursis. Aga kõik mõistusega külaelanikud oleksid pidanud seda märkama. Kõige hullem olukord oleks, kui overbet oleks surnud flipiga ja hunt olnud, siis järgmine päev oleksid kõik mu kaelas olnud.
Aga noh. Järgmisteks mängudeks alibi olemas. Mängin edaspidi hunti, küla ja külatarka samamoodi.
Comment
-
Comment