Werewolf 21 mänguteema!
Collapse
X
-
Re: Werewolf 21 mänguteema!
Gg. ^_^
</3Algselt postitas Emma Vaata postitust<3
Algselt postitas q_q Vaata postitustMa loodan, et bwg zombie pole.
Lynched saab siis tõmbab insta ühele külale modkilli.Algselt postitas BlackWerewolfGenie Vaata postitustLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL PRICELESS HUNDUD : D : D : D : D : D : D : D
***dead post***
Algselt postitas overbet Vaata postitust***MOD NOTE***
Mängija Visahing on BlackWerewolfGenie posti tõttu surnud. Ta oli tavaline külaelanik.Algselt postitas overbet Vaata postitust***MOD NOTE***
Mängija Emma on VisaHinge tegude tõttu surnud. Emma oli zombie külaelanik. Kuna surm on ebatavaline ja mitte tema enda süü läbi, siis täpsustan, et surmajärgse posti õigus on tal homme.
Comment
-
mis sul viga on?Algselt postitas VisaHing Vaata postitustbg, well hosted. gl
Comment
-
EPIC
GAME
IS
EPIC
Tegelt ma ei tea minu dead post ei olnud mitte kuidagi mingi, et ma oleks närvis olnud või samas ka mitte kuidagi mängu reetev. Õigemini too hetk polnud isegi overbetiga veel jutustanud mängust ja arvasin siiamaani, et VisaHing ja Timz on kaks hunti. Või siis Camu ja Stabber aga mitte Wow ja karupoeg. Aga nKill olla oli nii epic, et ei suutnud oma õnne tagasihoida. Obviously Zombie-Seer eks tegelt isegi kui ei tea kes Seer võiks olla siis ma ei usu, et see kuidagi +EV on ära süüa clear küla ja kindlasti mitte seer. Pigem peaks ikkagi mingi random venna ära sööma ja äkki saab pihta.
Saan aru, et minu killiga oleks saanud kahtlusi hakata viskama Visa ja Camu peale jne, kuna väga palju muud loogikat ei saanud selle taga olla.
Karupoja kohta tuli täna öösel kahtlus, kui lugesin posti, et arvatavasti hääletan nii nagu BWG :D Siis ma mõtlesin, et see ei ole loogiline.
Igatahes overbet tänks, et hostisid ja Visa lubas üles otsida aga nagu ma juba ükskord sulle vastasin siis here it comes again... :D a sorri oleks pidanud vast mitte postitama aga paha ka ei mõelnud selle deadpostiga.
Comment
-
RIP BWG
Algselt postitas VisaHing Vaata postitustVõru maffia arsenali lisandus ka täna üks tore riistapuu. Näeb välja suhteliselt 1:1 ja 2 plasitkdetaili ainult. Kergelt pauku teeb, laseb üsna täpselt ja ühe C02 ballooniga ligi 100 lasku. Pikalt olnud huvi airsofti vastu aga pole olnud tahtmist väga raha välja käia. 18 kuuli mahub, siis salve.
Ostuga sain: Makarov 4.5mm cal, 800 kuuli, 15 C02 ballooni = 65 eur. Arvestades, et jahipaunas maksab sama isend 120 EUR uuena, siis ilmsellt suht hea diil.
Lihtsalt märki laskmiseks soetatud, ei kavatse kedagi hirmutama minna.

Comment
-
-
-
Esimene 7k postine mäng, mis ma 2+2 läbi lugesin, seal oli küla halvas seisus ja siis sellise rolliga tegelane tuli ja readis kõik täpselt oma surnupostis ära. Selle tõttu mul väikestviisi soft spot selle rolli puhul.Algselt postitas Emma Vaata postitustEi tea, kas asi minus, aga päris lõpuni mulle vist ikka ei jõudnud kohale, mis kasu sellest zombie rollist on. Ongi aint see, et saan lock clearida ennast ja peale lyinchitud saamist veel oma epic readid teemasse postitada?
Muidugi vanilla 13eris oleks pigem pidanud see salajane olema ehk üks on küll zombie, aga saab alles pärast surma pmi, et võib teemasse homme ka postitada. Aga sellegipoolest tõi imo huvitavat dünaamikat mängu.
Comment
-
d1 on lihtne hundina, aga siis läheb raskeks ja freezin :SAlgselt postitas BlackWerewolfGenie Vaata postitustwowa lahendab suht vabalt villaselt ta hundina pigem frozen ma olen üpriski kindel, et küla.
Comment
-
Ma ütlesin ob'le enne, et wowa day1 hundi mäng oli päris hea. Kui sa samamoodi aktiivselt edasi oleksid järgnevatel päevadel pannud siis oleksid päris hästi clearitud saadud küll.Algselt postitas WowAwiAA Vaata postitustd1 on lihtne hundina, aga siis läheb raskeks ja freezin :S
Comment
-
Mul alati hea hundimäng. Peale esimese korra pole ka kordagi freezinud.Algselt postitas BlackWerewolfGenie Vaata postitustMa ütlesin ob'le enne, et wowa day1 hundi mäng oli päris hea. Kui sa samamoodi aktiivselt edasi oleksid järgnevatel päevadel pannud siis oleksid päris hästi clearitud saadud küll.
Comment
-
See oli imo räige viga, et wow rankat insta ei businud. Isegi karupoeg oli ees vote pannud ja kaugele juba näha, et ranka läheb lynchi. Tollega oleks mõlemad wolfid mingis ulatuses cleared olnud ja halvast situatsioonist maksimaalse võtnud.
Comment
-
Wowa viis mängu next levelile mõnes mõttes.Algselt postitas overbet Vaata postitustSee oli imo räige viga, et wow rankat insta ei businud. Isegi karupoeg oli ees vote pannud ja kaugele juba näha, et ranka läheb lynchi. Tollega oleks mõlemad wolfid mingis ulatuses cleared olnud ja halvast situatsioonist maksimaalse võtnud.
See on nii obv, et ranka saab lynched, niiet sealt credit ei saa. Credit saad, kui ei busi. ^^
Algselt postitas q_q Vaata postitustBtw ranka lynch ei cleari ühtegi mängijat.
Comment
Comment