Werewolf 21 mänguteema!
Collapse
X
-
Re: Werewolf 21 mänguteema!
post 271
post 268Algselt postitas q_q Vaata postitustMiks camu muidu?
Algselt postitas karupoeg Vaata postitustütlen ausalt, et suht diagonaalis lugenud ning ei ole plaanis ka täna rohkem. Aga tavaliselt nad rohkem üksteisel kõris kui erinevad rollid. Kui mingil kombel ei ole nad, siis võtaks q_q, kes tekitas ranka rongi
Comment
-
Karupoeg võib ka hunt olla.
See post väga lamp:
Kui mingil kombel ei ole nad, siis võtaks q_q, kes tekitas ranka rongi
Karupoeg teab, et ww ei tööta nii.
"Lynchime need, kes tegid mislynch rongid" on pro-wolf, kuna külaelanike rohkem, kui hunte siis tavaliselt külad veavad ronge.
Mitte keegi ei lynchi 100% hunte niiet kedagi mislynch vedamise eest lynchida on lol.
Comment
-
Siis ju ainus variant, et ta kt, ja seda ma ei tahaks uskuda.Algselt postitas ranka Vaata postitustVisal on 100% special roll. Vaadake ta eelnevaid mänge. Kogu aeg olnud väga aktiivne, aga nüüd väga vaikselt. Või ta viimase paari mänguga, kus ma ei ole osalenud, oma stratti muutnud ?
Ja ma ei näe, miks ta külana fakeclaimima peaks seal.
Comment
-
-
Vote Count 4 to 280
Hääled seisuga post 4 kuni 280
Öö saabub 00:58:03 pärast
---
Comment
-
Ma ei tea honestly, karupoja jutt makes sense, tavaliselt camu/ranka rohkem fightinud.Algselt postitas blizkaa Vaata postitustma camu pealt tirin küll oma hääle ära enne ööd... See oli rohkem selline testimise teema... Ta küla imo
Kui ranka küla flipib siis ma vist nädal aega voodist välja ei tule ja hakkan elu üle järele mõtlema.
Comment
-
Camu alustas sellise liiniga, et ta küla ja tal täitsapohhui. Ei teadnud, et päev lõppeb samal päeval ntx. Minu lause peale reageeris ka maru adekvaatselt...Algselt postitas q_q Vaata postitustMa ei tea honestly, karupoja jutt makes sense, tavaliselt camu/ranka rohkem fightinud.
Kui ranka küla flipib siis ma vist nädal aega voodist välja ei tule ja hakkan elu üle järele mõtlema.
Comment
Comment