pole hullu. Parki aga julgelt. Kui sa oleks küla, siis saaksid aru, et ma küla :) Aga kuna sa hunt, siis sa ei peagi arusaama sellest, vaid sa tead seda isegi.
pole hullu. Parki aga julgelt. Kui sa oleks küla, siis saaksid aru, et ma küla :) Aga kuna sa hunt, siis sa ei peagi arusaama sellest, vaid sa tead seda isegi.
Nüüd tuleb mingi BWG laadne selfunaware jutt. Räägi readidest ja täpsemalt.
Ma ei oskaks kellegi teisega minna peale overbet ise. See post sulle 1 min enne päeva lõppu, et miks sa varem ei tulnud oma infoga on väga wtf. Samal ajal kui selline vaikus alates paarist h-st enne lõppu on, siis see on minu arust see mäng kõige suurem tell üldse, et tegu on külaelaniku peal oleva rongiga. Lihtsalt alati on nii, hundid ei riski alati seal ja hakkavad suht snap tööle kui mingigi rong neile liikuma hakkab ja siis on alati korralik postidetulv tulemas, sest tõmbavad teisi ka kaasa samal kui külaelanikelon suht meh, sest niikuinii ei tea kindlalt kes on hunt. Miskipärast arvasid sina aga, et see tähendab seda, et hundid frozesid hirmust saada grilled su poolt ja siis pigem ohverdavad ühe endast, sest muidu tõmbad teise ka vahele vms? Üldse sellist huntide poolset freezimist ei tule lihtsalt kunagi ette, see on mingi linnalegend, et isegi kogenematud hundid ei oska tule all postida ja frozevad. Effektiivsuslevel sellises olukorras on see, mis kõigub, aga keegi end täis ka siiski ei lase.
Visa pole wolf ja sa saad sellest ise ka aru. Miks sa arvad, et mina ei saa?
Teiseks, sa tahad timzist rääkida, kellest pole väga mõtet rääkida, sest ma pushisin teda eilseks peegiks, st me saame nkn kunagi suure tõenäosusega teada, kes ta on. Sa üritad lihtsalt tolmu üles keerutada.
Visa pole wolf ja sa saad sellest ise ka aru. Miks sa arvad, et mina ei saa?
Teiseks, sa tahad timzist rääkida, kellest pole väga mõtet rääkida, sest ma pushisin teda eilseks peegiks, st me saame nkn kunagi suure tõenäosusega teada, kes ta on. Sa üritad lihtsalt tolmu üles keerutada.
Miks ei ole Visa hunt? Võimalikust hundist/peeked hundist on alati mõtet rääkida kõigiga. Mis juttu sa ajad.
S.t ta tuli d2 liidrina mängima. Yet ta ei anna põhimõtteliselt tegelikku panustki.
Ma ei ürita liidrit mängida vaid juhtusin ainukesena online olema ja lahendama mängu. Jõudsin järeldusele, et most likely oled sina koos Yolpaga wolfipaar. Muidugi 100% ma ei saa seda öelda, aga hakkajad külad suudavad ise ka kõik info üles otsida ja omad järeldused teha.
Comment