Libahunt XVIII - ainult mängijad võivad postitada!

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • yolpa
    Pokkerihai
    • Jun 2009
    • 2669

Re: Libahunt XVIII - ainult mängijad võivad postitada!

Char

Comment

• Dnbftw
      Pokkerihai
      • Jul 2010
      • 1808

yolpa arvad, et hüppan nüüd sinu rongile tagasi? :P

Comment

• kardaanirist
        Pokkerihai
        • Nov 2009
        • 3675

Algselt postitas Emma Vaata postitust
        Ma mõtlen seda, et kui ta külamõrtsukas, siis miks hundid teda ei söönud. Muidu tulin ise ka selle mõtte peale, nagu eespool mainisin.
        hundid ei teadnud ju, et ta on külamõrtsukas. va juhul kui ta oli peeked. ju siis ei olnud peeked.

Comment

• kardaanirist
          Pokkerihai
          • Nov 2009
          • 3675

oot. ma proovin laasis kohe selgust saada. kui ma õigesti mäletan, siis ta tegi KT claimi kas d2 või d3. proovin üles leida, mis ta peekid siis olid.

Comment

• Char
            Pokkerihai
            • Sep 2009
            • 1848

mina panin praegu laasi hundiks ainult sellepärast, et eile oli jutt, et kui eyestabber küla, siis laas kindlalt hunt..

+ 4 hunti peab ju kuskil olema..

ja mis mõttes mina olen hunt??? kellega ma olen sul hunt?? pmst teen siin teooriaid ja üritan kätte saada hunte koguaeg ju.

kui sa tõesti võtad kõige külasema venna hundiks, siis ilmselt oled sina ikka ise hunt. yolpa

sa nagunii kõige suurem kahtlusalune hetkel.

Comment

• Char
              Pokkerihai
              • Sep 2009
              • 1848

a fuk, mul ununes korraks ära KT claim laasi poolt, isegi usun..yolpa ikkagi siis.

Comment

• Dnbftw
                Pokkerihai
                • Jul 2010
                • 1808

yolpa ei ole kindlasti kõige suurem kahtlusalune hetkel, vaid ta gameplay on kinda hundine. Kindlat pole siin mängus miskit.

Comment

• kardaanirist
                  Pokkerihai
                  • Nov 2009
                  • 3675

Algselt postitas WowAwiAA Vaata postitust
                  Klaas KT oleks, ta peekiks stabberi n0 kohe kindlalt. See on BS. drop it.
                  nii palju on wowalt, kes on Kristjaniga vist koos mänginud. tundub tegelikult loogiline arvestades kui hullult Kristjan eyestabberit pushis (et ju neil on history oma vahel ja Kristjan peekiks teda kohe). üleüldse, Kristjan tuli välja oma KT claimiga teisel päeval. kas KT tuleks teisel päeval välja kui tal on üks kasutu peek (overbet, kes ära tapeti)? midagi ei klapi.

Comment

• kardaanirist
                    Pokkerihai
                    • Nov 2009
                    • 3675

Algselt postitas KristjanLaas Vaata postitust
                    bwg kas sa oled valmis sacred swearima?

Su mittetiltamine on nii imelik, kogu stiil sul see mäng hoopis teine.
                    Kristjan, miks peekisid täna öösel Chari kui eile ütlesid, et näiteks BWG mäng on tema tava mängust erinev?

miks peekisid dnbftw (d3), kui ta oli d1 põhjal cleared küla? miks raisata peek sinna?

mis history sul overbetiga on, et teda peekisid pregame?

Comment

• Dnbftw
                      Pokkerihai
                      • Jul 2010
                      • 1808

Kas külad on yolpa väljavõtmisega nõus või mis variante veel pakute? Võiks ühe kindla peale välja minna, pole vaja et hundid hiljem kaarte segama hakkaksid. Sisuliselt oleks siis 5 votet vaja, et kindlalt üks player välja võtta. Atm 3 yolpa peal koos(mina, Emma, Char). Mis ülejäänud arvavad?

Comment

• yolpa
                        Pokkerihai
                        • Jun 2009
                        • 2669

Algselt postitas Char Vaata postitust
                        mina panin praegu laasi hundiks ainult sellepärast, et eile oli jutt, et kui eyestabber küla, siis laas kindlalt hunt..

+ 4 hunti peab ju kuskil olema..

ja mis mõttes mina olen hunt??? kellega ma olen sul hunt?? pmst teen siin teooriaid ja üritan kätte saada hunte koguaeg ju.

kui sa tõesti võtad kõige külasema venna hundiks, siis ilmselt oled sina ikka ise hunt. yolpa

sa nagunii kõige suurem kahtlusalune hetkel.
                        sind hääletasin ainult sellel põhjusel, et sa laasi hääletasid

Comment

• KristjanLaas
                          Pokkeritark
                          • Oct 2009
                          • 6450

Btw pre peek oli stabber, aga vahetasin ära, sest mul pole vaja teda peekida tegelt.

pluss kes mõtleks valetades nii random asja välja.
                          Last edited by KristjanLaas; 15.11.13, 14:49.

Comment

• KristjanLaas
                            Pokkeritark
                            • Oct 2009
                            • 6450

Algselt postitas Dnbftw Vaata postitust
                            Kas külad on yolpa väljavõtmisega nõus või mis variante veel pakute? Võiks ühe kindla peale välja minna, pole vaja et hundid hiljem kaarte segama hakkaksid. Sisuliselt oleks siis 5 votet vaja, et kindlalt üks player välja võtta. Atm 3 yolpa peal koos(mina, Emma, Char). Mis ülejäänud arvavad?
                            Mu KT claim oli väga tõsi. Hundid teavad seda, sest biidin oddse kui wild guessiks kõik 3 küla täppi. Seega mina lähen öösel.

Käituge nagu ma soovitasin ja suhelge omavahel ainult 3 confirmed küla, see võtaks huntidelt neljakesi postide koordineerimisvõimaluse ja jätaks kogu mängu teie kontrolli alla.

Te peate mu claimi tõsiselt suhtuma.

Mõelge selle peale, hundid pole counterclaimi ka seetõttu teinud, sest see eeldaks selle mängija ohverdamist peale minu surma ja nad ei saa seda endale lubada.

Kõik viitab sellele, et mu claim on legit ja kardaanipoolsed ülihead postid ükskõik kummas rollis siiski ei kõiguta ka seda.

Comment

• kardaanirist
                              Pokkerihai
                              • Nov 2009
                              • 3675

Btw pre peek oli stabber, aga vahetasin ära, sest mul pole vaja teda peekida tegelt.
                              ob on minu mängudes alati kauaks sisse jäänud.
                              kartsin dnb poolt outplayed saada
                              IAmAllin jää kaua sisse
                              Char oli minu üks potential huntidest ja oli selgusetus tema kohta peale day1 jättis aina hundisema mulje ka fieldile mulle tundus.
                              aga panid ju ometigi stabberi koha pealt mööda. okei. teisi mänge ei viitsi uurima hakata (kui keegi mänginud, siis confirmige, kas overbet jääb kauaks sisse). dnb poolt outplayed saada EI OLE üldse legit põhjus (first timer ei mängi hunti nii moodi). IamAllini peek on legit (ka temaga mitmes mängus olnud ning tema jääb kauaks sisse küll). Chari peeki põhjendus pole legit. Chari mängu lahendamine on külane ja fieldile ei olnud ta hundine. usun, et KTna sa ei raiskaks oma peeki sinna.

Chari ja dnb peekid on need, mis mulle tunduvad ebareaalsed (samas neid on nii kerge enda peekideks panna, sest dnb on cleared küla ja char on pigem küla kui hunt) ja mis mind häirivad.

Comment

• KristjanLaas
                                Pokkeritark
                                • Oct 2009
                                • 6450

pluss kes mõtleks valetades nii random asja välja.
                                holy shit palun taastada eelmine post, ma ei tea kuidas see juhtus..pmin lenci, aga kui keegi mod sees

Comment

Working...