Libahunt XVIII - ainult mängijad võivad postitada!

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • BlackWerewolfGenie
    Kahtlustatav Pettus(t)es
    • Sep 2013
    • 2145

Re: Libahunt XVIII - ainult mängijad võivad postitada!

Algselt postitas Char Vaata postitust
    3 korda seerihundida?? ja me saame hundi maha, PROFIT

aga mis eile juhtus? hundid said 3 korda seeri hundida, ja me ei saanud hundi maha + meie küla mõrtsukas sai ka seeri huntida(õnneks sai random külale pihta)

me oleme 2 käiku maas nüüd hundidest
    Ei noh seda kindlasti meil läks eile väga lappama ära see kogu asi. Ma olen nõus, et result oriented oleks Maxi plaan hetkel igati parem olnud ja meil oleks väga palju rohkem infot.

Samas, kui Avicii oleks välja tulnud kui huntide seer siis praegu oleks hoopis teine jutt.

Sellesmõttes, et meil ei ole enam mõtet seda palli siin veeretada, et see oli nii hea plaan oleks pidanud tegema. See rong on hetkel läinud, meil on vaja uut.

Comment

• rahvavaenlane
      Klubi Liige
      • Dec 2009
      • 3040

Algselt postitas ranka Vaata postitust
      wow? loll küla või veel lollim hunt. kes lahkab külade powerrolle nimeliselt?
      lammas, ma räägin tema rollist hundina.

Comment

• kardaanirist
        Pokkerihai
        • Nov 2009
        • 3675

Algselt postitas KristjanLaas Vaata postitust
        loe mu esimest posti kus utlen, et lahen ara tana. Loe eelmise mangu loppu kus loob selgelt valja, et vihkan angleshootimist
        ja see peaks siis sinu pealt kahtluse viima? avad hommikul kirja. "ohoo. olen hunt". tuled teemasse ja kirjutad, et "õu mul vaja poole päeva pealt ära minna. aga kuna ma kirjutan selle mõned tunnid ette, siis on legit põhjust. paned hääle lukku ja lähed chillid wolfchatis. järgmine päev vähemalt ei saa keegi kahtlustada, sest ma ju kirjutasin, et pean ära minema. tundub hea strateegia nt n1 hundina.

Comment

• Char
          Pokkerihai
          • Sep 2009
          • 1848

Algselt postitas BlackWerewolfGenie Vaata postitust
          Ei noh seda kindlasti meil läks eile väga lappama ära see kogu asi. Ma olen nõus, et result oriented oleks Maxi plaan hetkel igati parem olnud ja meil oleks väga palju rohkem infot.

Samas, kui Avicii oleks välja tulnud kui huntide seer siis praegu oleks hoopis teine jutt.

Sellesmõttes, et meil ei ole enam mõtet seda palli siin veeretada, et see oli nii hea plaan oleks pidanud tegema. See rong on hetkel läinud, meil on vaja uut.
          sellesmõttes jah, enam pole mõtet väga leierdada seda teemat, aga point ongi selles, et q_q mõte oli result oriented..ÄKKI saame pihta, siis jube hea ju

minu loogika baseerus tõenäosusele ja oleks olnud kõige parem käik olenemata resultist.

aga aitab ka siis .. see rong on juba läinud :D

Comment

• BlackWerewolfGenie
            Kahtlustatav Pettus(t)es
            • Sep 2013
            • 2145

Algselt postitas Char Vaata postitust
            sellesmõttes jah, enam pole mõtet väga leierdada seda teemat, aga point ongi selles, et q_q mõte oli result oriented..ÄKKI saame pihta, siis jube hea ju

minu loogika baseerus tõenäosusele ja oleks olnud kõige parem käik olenemata resultist.

aga aitab ka siis .. see rong on juba läinud :D
            Jah tõsi, eile oli kõige parem mäng Maxi plaan. Nagu ma karupojale alguses selgitasin, et nii külal kõige parem edge aga noh ei olnud piisavalt firmid ja ega q_q oli ka suht kategooriliselt vastu ja ütles, et ta ei hääleta seega me ei saanudki väga teha midagi.

Comment

• timz0333
              Pokkeritark
              • Mar 2009
              • 6322

Eilse sheepi teemal veel. Sheep tuli täis viie minutiga.

Hundid ei jõuaks arutadagi kas osaleda või ei

Comment

• Tupac
                Julm Donk
                • Oct 2013
                • 46

Algselt postitas Tupac Vaata postitust
                timz, miks sa ikka veel häält mu peal hoiad, miks ma su arust hunt?
                timz miks ei vasta, tahaks ka teistelt aru saada miks timz ei tundu nende jaoks hundisena.

Comment

• KristjanLaas
                  Pokkeritark
                  • Oct 2009
                  • 6450

Algselt postitas kardaanirist Vaata postitust
                  ja see peaks siis sinu pealt kahtluse viima? avad hommikul kirja. "ohoo. olen hunt". tuled teemasse ja kirjutad, et "õu mul vaja poole päeva pealt ära minna. aga kuna ma kirjutan selle mõned tunnid ette, siis on legit põhjust. paned hääle lukku ja lähed chillid wolfchatis. järgmine päev vähemalt ei saa keegi kahtlustada, sest ma ju kirjutasin, et pean ära minema. tundub hea strateegia nt n1 hundina.
                  loe teist osa ka, ma ei angleshooti

Comment

• timz0333
                    Pokkeritark
                    • Mar 2009
                    • 6322

Algselt postitas Tupac Vaata postitust
                    timz miks ei vasta, tahaks ka teistelt aru saada miks timz ei tundu nende jaoks hundisena.
                    Nii lamp küsimus sry.

Comment

• ranka
                      Miljon Põhjust Kodus Olla
                      • Sep 2008
                      • 36444

Jah tõsi, eile oli kõige parem mäng Maxi plaan. Nagu ma karupojale alguses selgitasin, et nii külal kõige parem edge aga noh ei olnud piisavalt firmid ja ega q_q oli ka suht kategooriliselt vastu ja ütles, et ta ei hääleta seega me ei saanudki väga teha midagi.
                      Something fishy. Täna sa ei saanud mitte kuidagi aru, et kuidas doublevoter kätte saada. Kuidas sa nüüd eile sellest aru said?

1. kas sa jagad accounti
                      2. sa oled skisofreenik
                      3. sa olid mälus
                      4. sa ei mäleta enam eile, mis sa postitasid ehk hunt

Misasja sa ajad?

Comment

• Tupac
                        Julm Donk
                        • Oct 2013
                        • 46

Algselt postitas timz0333 Vaata postitust
                        Eilse sheepi teemal veel. Sheep tuli täis viie minutiga.

Hundid ei jõuaks arutadagi kas osaleda või ei
                        just see ongi, et kui hundid näevad sheepi, siis nad ei julge kohe osaleda vaid hakkavad teistega rääkima ja nad ei jõua nii kiiresti ära otsutada, sellepärast ongi mul sheepi mängijad kõik clearitud külad

Comment

• ranka
                          • Sep 2008
                          • 36444

BlackWereWolfie

Comment

• Tupac
                            Julm Donk
                            • Oct 2013
                            • 46

Algselt postitas timz0333 Vaata postitust
                            Nii lamp küsimus sry.
                            mis mõttes lamp küsimus?? sa hääletad mind 2. päeva järjest ja ikka pole oma põhjust öelnud, et miks sa hääletad

Comment

• BlackWerewolfGenie
                              Kahtlustatav Pettus(t)es
                              • Sep 2013
                              • 2145

Algselt postitas ranka Vaata postitust
                              Something fishy. Täna sa ei saanud mitte kuidagi aru, et kuidas doublevoter kätte saada. Kuidas sa nüüd eile sellest aru said?

1. kas sa jagad accounti
                              2. sa oled skisofreenik
                              3. sa olid mälus
                              4. sa ei mäleta enam eile, mis sa postitasid ehk hunt

Misasja sa ajad?
                              Kuule mida vilet sa ajad.

Ranka ei ole küla siin mängus.

Täna ma ei saanud pihta kuna ma arvasin koguaeg, et veel hääli jaguneb rohkem kui ainult 5 sellepärast ma rääkisingi sulle, et kui voter pole ühegi rongi peal siis oleks niikuinii flip. Laggisin kergelt.

Comment

• ranka
                                • Sep 2008
                                • 36444

Tsiteerin su tänaseis poste:

No aga kuidas sa tead, et nüüd oli see just topelt hääl mitte flip kuna lenc ei avalda ju, et viskab münti

ranka 5 häält
                                bwg 5 häält
                                yolpa 5 häält
                                tupac 5 häält

kellegi peal double voterit pole, lenc viskab münti annab random nime kes sai surma.

sama skeem oletame, et double voter on yolpa peal, lenc jälle mingit infot ei anna ütleb lihtsalt, et yolpa surnud.
                                Jõudis kohale :)
                                Seega sa said sellest süsteemist aru TÄNA, vähemalt enda jutu järgi. Aga väidad eile, et sa olid nõus ja said eile aru. Mis toimub?

Comment

Working...