Libahunt XVIII - ainult mängijad võivad postitada!
Collapse
X
-
-
Re: Libahunt XVIII - ainult mängijad võivad postitada!
Miks mu Emma kohta oleva posti quotesid?Algselt postitas Char Vaata postitust+ veel üks hundi kandidaat.
Mis seal hundist on sinu arust?
Comment
-
q_q ütles täpselt sama asja post 146Algselt postitas WowAwiAA Vaata postitustÜtleme nii, et q_q lükkas Maxi plaani ümber külaselt, Karupoeg mitte.
Karupoja jutt, et d2, d3 on 2x voter faced up on bs.
- ainult teise sõnastusega.Kolmandaks 2x voter on kerge niisama leida ja kui korralik wagon dynamics tööle panna siis ta ei kujuta endast ohtu, s.t ta pole nii suur power role huntidel kui nt mõrtsukad.
Ja see ei ole bs, et 2xvoter on hilisemalt face up.
Comment
-
q_q, miks mina sinu küla listis ei ole?Algselt postitas q_q Vaata postitustKülad:
poolakas
taavi
yolpa
BWG
maxi
char
wowa
Comment
-
Jah, kui esimest korda lynch on fucked up siis on juba teada, mis mängijate seas 2x voter on ja teda on kerge by point of elimination välja selgitada.
Nt seal vagunis kus 2x voter on 6 inimest, sealt nt 3 üsna clear küla nt -- siis juba teada enam-vähem, kes 2x voter on.
Comment
-
Kelle poolt neutraalsed mängivad? Rohkem ikka küla eks?
Comment
-
Julge chick. ^_^Algselt postitas Emma Vaata postitustMina ka küla ju. Arvad, et 1. korda mängiv ja kohe hundiks pandud chick julgeks kohe ühena esimestest suu lahti teha?
Comment
-
kindlasti mitte. Char on koguaeg olnud ülitasakaalukas külana. Arvad, et praegu läheks minu peale lampi niimoodi külana?Algselt postitas q_q Vaata postitustChar on liiga agressiivne hundi kohta.
Ma ei usu, et ta mind ja karupoega ründaks hundina seal.
Lock küla?
Eelmistes mängudes on fair amount of bullshiti olnud, kunagi ta ärritunud ei ole. Ja nüüd lendab minule peale üsnagi agressiivselt? Ei tundu tark käik, aga külana ta ei ole kunagi sellise tooniga olnud...
Comment
-
ja tõmbasid emma hundiks...sellepärast, et ta räägib natuke hundiselt?Algselt postitas q_q Vaata postitustChar on liiga agressiivne hundi kohta.
Ma ei usu, et ta mind ja karupoega ründaks hundina seal.
Lock küla?
ei no ma panin sind sellepärast põhiliselt, et miks maxi ideed bashid..geniaalne idee.
Comment
-
Sa tead, et ma ei julge sind clearida, rumal küsimus.Algselt postitas karupoeg Vaata postitustq_q, miks mina sinu küla listis ei ole?
^_^
Comment
-
Nii see hundi mäng käib.Algselt postitas Char Vaata postitustja tõmbasid emma hundiks...sellepärast, et ta räägib natuke hundiselt?
ei no ma panin sind sellepärast põhiliselt, et miks maxi ideed bashid..geniaalne idee.
Comment

Comment