Libahunt XVI - reg 9 või 13-nene
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Re: Libahunt XVI - reg 9 või 13-nene
Igast rolle võib pakkuda aga me ei tea, kas see balanced on.Algselt postitas overbet Vaata postitustSeer peek näitab küla?
Kui keegi viitsib ja oskab võib otsida kas 2p2s on mängitud vanilla+ 13ksi.
Comment
-
Ma leidsin 19-mehe vanilla+, eelmine oli 17, äkki tuleb täis.
http://forumserver.twoplustwo.com/59...hread-1375268/
Comment
-
Hmmm. Mingi 17ne
Külale mõrtsukas. Huntidele blokker, kes blokib Mängijale tehtud actioni(see peaks vist tugevam blokker olema)? Also seeril puudub n0 peek ja huntide blokker vastab seeri peekile külana :D?
Muidu 2p2 mingis game databases paistis olevat unscheduled 13-17er v+. Et peaks midagi saama, uurib sellelt modilt.
Comment
-
Mul omal vanilla+ kogemusi pole, lahmin umbes :D Eriline mängude railija ka pole.
EDIT// Ses suhtes, et nuputame midagi välja. Mingi Vapsiku juttu, et "EI, ei saa" ma ei usu, püüab lihtsalt meid 2p2 mängima saada ja siinseid mänge lõhkuda :(
Võib ju mingeid costume role pakkuda jms. Mis iganes.Last edited by WowAwiAA; 21.10.13, 20:27.
Comment
-
Tegelikult võiks 9st mängida nii, et on huntA ja huntB, küla peab saama pihta huntA, et võita, kui lynching HuntB siis küla kaotab. KT saab ka hundi järjekorra nr.Algselt postitas q_q Vaata postitustNo eks ootame 13 siis.
;_;Last edited by WowAwiAA; 21.10.13, 21:40.
Comment
-
Voiks uldse mangu kaima saada nuud. See peab kogu aeg toimuma. Kaua ma ootan. Ma ei taha uut asendussoltuvust jalle otsida.
Comment
-
-
In
Huntidele võiks anda rollid nagu alfawulf, babywulf or whatever. Alfawulf saab esimesel ööl hammustusega nakatada ühe küladest ja sellega muuta ta libahundiks. (Öö võib vist ka vabalt valitud olla aga siis vist kergelt unbalance, samas võib rakendada seljuhul miskit, et lisahunti ei loeta võrdhundiks, tasakaalustamiseks seisu. Kus näiteks 3 - 3 seisus (ühe lisahundiga loetakse 2-3) Ei tea aretage edasi lõnga.
Comment
-
See oleks päris äge ju :DAlgselt postitas BlackWerewolfGenie Vaata postitustIn
Huntidele võiks anda rollid nagu alfawulf, babywulf or whatever. Alfawulf saab esimesel ööl hammustusega nakatada ühe küladest ja sellega muuta ta libahundiks. (Öö võib vist ka vabalt valitud olla aga siis vist kergelt unbalance, samas võib rakendada seljuhul miskit, et lisahunti ei loeta võrdhundiks, tasakaalustamiseks seisu. Kus näiteks 3 - 3 seisus (ühe lisahundiga loetakse 2-3) Ei tea aretage edasi lõnga.
Comment
Comment