Libahunt XII mänguteema - ainult mängijad võivad postitada!

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • VisaHing
    mees nagu orkester
    • Dec 2009
    • 6718

Re: Libahunt XII mänguteema - ainult mängijad võivad postitada!

Hommik külad ja non-külad..

BlackWerewolfGenie - sest nimes on juba Libahunt :D .. liiga easy lul. next1 please

Comment

• timz0333
      Pokkeritark
      • Mar 2009
      • 6322

Hommik ka minu poolt külameestele.

Comment

• BlackWerewolfGenie
        Kahtlustatav Pettus(t)es
        • Sep 2013
        • 2145

Algselt postitas VisaHing Vaata postitust
        Hommik külad ja non-külad..

BlackWerewolfGenie - sest nimes on juba Libahunt :D .. liiga easy lul. next1 please
        Ei tasu raamatut kaane järgi hindama hakata. Huntidele küll teed kergeks ära mängu, kui kohe külale peale lendad. Arvan, et päeva lõpuks leidub siin mingeid kindlamaid kandidaate. Äkki oled ise siis?

Omad peaks ikka kokku hoidma, mul siin kaks ilmakaart vaja ka veel ära katta täna öösel.

Comment

• BlackWerewolfGenie
          Kahtlustatav Pettus(t)es
          • Sep 2013
          • 2145

karupoeg Tule ütle ka tere.

Comment

• karupoeg
            Pokkerihai
            • Jun 2012
            • 3823

Char. q_q on day 1 viimane vend kelle me välja võtame.

Comment

• karupoeg
              Pokkerihai
              • Jun 2012
              • 3823

BlackwerewolfGenie

ei viitsi isegi põhjendada. sorry egotsemise präast, aga mina ja q_q oleme viimased vennad, keda peaks day 1 hääletama hakkama. Külana peaks ta seda teadma + ta on täiesti võõras ning raske readida

Comment

• BlackWerewolfGenie
                Kahtlustatav Pettus(t)es
                • Sep 2013
                • 2145

Kuidagi julgelt lahmid.

Täpselt samamoodi nagu mina tean, et külana ei hääletaks ma day 1 ei sind või q_q ega isegi timzi. Tead ka sina, et külana ongi vaja survestada ja mul on alati võimalik oma häält muuta.

Take it iisi, kui just hunt pole siis ma saan aru küll miks ei viitsi põhjendada. :)

Comment

• BlackWerewolfGenie
                  Kahtlustatav Pettus(t)es
                  • Sep 2013
                  • 2145

Algselt postitas karupoeg Vaata postitust
                  BlackwerewolfGenie

ei viitsi isegi põhjendada. sorry egotsemise präast, aga mina ja q_q oleme viimased vennad, keda peaks day 1 hääletama hakkama. Külana peaks ta seda teadma + ta on täiesti võõras ning raske readida
                  Selliseid vastuseid lugesin ma sul ka ühes endgame'is kus sa olid kriimsilm tegelt...

Comment

• BlackWerewolfGenie
                    Kahtlustatav Pettus(t)es
                    • Sep 2013
                    • 2145

Kui nitpickida siis day 1 ma hääletaks nii sind ja ükskõik keda veel. Aga su peale häält ei jätaks jep, analüüsivate mängijatega on palju huvitavam/kergem hunte üles leida järgnevatel päevadel aga see obvious, ei pea iga mäng välja tooma seda põhjendust.

Comment

• lenC
                      Administraator
                      • Oct 2008
                      • 6440

Vote Count 4 to 24

Hääled seisuga post 4 kuni 24
                      Öö saabub 12:00:54 pärast

---
                      Hääli Lynch Hääletajad
                      2 BlackWerewolfGenie karupoeg (2), VisaHing (1)
                      1 q_q Char (2)
                      1 karupoeg BlackWerewolfGenie (10)
                      5 ei ole hääletanud WowAwiAA (0), q_q (3), timz0333 (1), Avicii (0), Looper (0)

Comment

• karupoeg
                        Pokkerihai
                        • Jun 2012
                        • 3823

sa ei pea mulle stratist rääkima.

esimese asjana minu, q_q või nt timzi peale hääle panemine on -EV, sest suure tõenäosusega sa nagunii meid ei hääleta (nagu sa ka ütlesid) päeva lõpus. Samuti suudame me ka veel suure tõenäosusega ka esimesel päeval ennast puhtaks rääkida isegi siis kui me oleme hundid.

Seega ma arvan, et sa oled nõus sellega, et minu hääletamine on hetkel päeva alguses esimese asjana ajaraisk, sest see toob kaasa just selle, mis praegu toimub - minu ja sinu vahelise pika dialoogi, kus mõlemad üritame ennast clearida. Jällegi, suure tõenäosusega see õnnestub meil mõlemal isegi siis kui me oleksime hundid.

Ja nagu sa saad aru, siis varasemate mängijate jaoks on + ev uute liikmete survestamine (sina ja char), et saada teada teist rohkem.

Comment

• VisaHing
                          mees nagu orkester
                          • Dec 2009
                          • 6718

Timz0333 - mis luurad poja. küla või hunt ütle otse välja, siis veits lihtsam mängida.

Comment

• timz0333
                            Pokkeritark
                            • Mar 2009
                            • 6322

Comment

• BlackWerewolfGenie
                              Kahtlustatav Pettus(t)es
                              • Sep 2013
                              • 2145

Algselt postitas karupoeg Vaata postitust
                              sa ei pea mulle stratist rääkima.

esimese asjana minu, q_q või nt timzi peale hääle panemine on -EV, sest suure tõenäosusega sa nagunii meid ei hääleta (nagu sa ka ütlesid) päeva lõpus. Samuti suudame me ka veel suure tõenäosusega ka esimesel päeval ennast puhtaks rääkida isegi siis kui me oleme hundid.

Seega ma arvan, et sa oled nõus sellega, et minu hääletamine on hetkel päeva alguses esimese asjana ajaraisk, sest see toob kaasa just selle, mis praegu toimub - minu ja sinu vahelise pika dialoogi, kus mõlemad üritame ennast clearida. Jällegi, suure tõenäosusega see õnnestub meil mõlemal isegi siis kui me oleksime hundid.

Ja nagu sa saad aru, siis varasemate mängijate jaoks on + ev uute liikmete survestamine (sina ja char), et saada teada teist rohkem.
                              Argumenteeritud hästi. Polnud mingit vaidlustki eriti plaanis, lihtsalt nägin, et oled onlain aga polnud kirjutanud midagi siis kutsusingi häält tegema.

Ega praeguseks hetkeks võib väga suur tõenäosus olla, et ükski hunt pole veel midagi postitanud. Selleks ongi vaja, et kõik ikka rohkem poste teeks, sa võid mind survestada palju jaksad aga olen küla nii, et ei higista eriti.

Comment

• timz0333
                                Pokkeritark
                                • Mar 2009
                                • 6322

Algselt postitas VisaHing Vaata postitust
                                Timz0333 - mis luurad poja. küla või hunt ütle otse välja, siis veits lihtsam mängida.
                                küla

Comment

Working...