Libahunt XII mänguteema - ainult mängijad võivad postitada!

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • karupoeg
    Pokkerihai
    • Jun 2012
    • 3823

Re: Libahunt XII mänguteema - ainult mängijad võivad postitada!

ja nii kaua kuni chari hääl on q_q peal, sinu hääl minu peal on meil tekkinud 4 inimest, kes on omamoodi fucked ja bad case scenario saavad hundid tagaplaanil tegutseda.

ja viimase asjana. te teete endale karuteene sellega, sest "hammas hamba" vastu reegel kehtib selles mängus üsna palju ning sageli minnakse isiklikuks.

Looper, tule tutvusta ennast

Comment

• karupoeg
      Pokkerihai
      • Jun 2012
      • 3823

Algselt postitas Char Vaata postitust
      q_q, sest liiga agaralt kirjutas siin
      q_q, mis arvad, kas noobclear?

Comment

• BlackWerewolfGenie
        Kahtlustatav Pettus(t)es
        • Sep 2013
        • 2145

Sa külana suht alati kohe hääle tagasi pannud, hundina vist muidu mitte. Seega mul omad nipid kuidas siin kergelt clearida üritan potentsiaalsi külasi.

Noobcleare ei tasu andma hakata vist, alati võib noobil olla väga kaval hunt abis.

Pigem survestaks siis mingeid vendi kes veel häält teinud pole wow oled küla? Saad kohe mõtteid jagada kui laivi tuleb.

Comment

• karupoeg
          Pokkerihai
          • Jun 2012
          • 3823

Algselt postitas BlackWerewolfGenie Vaata postitust
          Sa külana suht alati kohe hääle tagasi pannud, hundina vist muidu mitte. Seega mul omad nipid kuidas siin kergelt clearida üritan potentsiaalsi külasi.

Noobcleare ei tasu andma hakata vist, alati võib noobil olla väga kaval hunt abis.

Pigem survestaks siis mingeid vendi kes veel häält teinud pole wow oled küla? Saad kohe mõtteid jagada kui laivi tuleb.
          minule on lenc saatnud rolliga sõnumi kell 5:57, arvatavasti ka teistele samal ajal. Char kirjutas q_q jutu 8:02.

Char töötab 9-5 töökohas, seega ma arvan, et ta vahemikus 6-7.30 hommikul ikkagi magas. Mis jätab üsna väikse ajavahemiku, et teise hundiga kontakt saada ja stratist rääkida. + eeldab see seda, et teine hunt ärkab ka hommikul vara.

Mina arvan, et Char mängib esimest korda, varasemaid mänge lugenud ei ole ning vaatas, et üks vend on väga agar ja pakkus ta kohe n.ö. värske mängijana ka välja. Teadmata varasemate mängude dünaamikat ja q_q persooni. Sellest ka see noobclear

Comment

• karupoeg
            Pokkerihai
            • Jun 2012
            • 3823

+ noobclear on seniste mängude jooksul olnud kõige parem clear üldse.

Comment

• BlackWerewolfGenie
              Kahtlustatav Pettus(t)es
              • Sep 2013
              • 2145

Ei tea, meenub mäng kus backdoorsex sai noobclearituna hundu olla.

Comment

• karupoeg
                Pokkerihai
                • Jun 2012
                • 3823

see oli sellepärast, et ta oli hunt koos minuga

Comment

• karupoeg
                  Pokkerihai
                  • Jun 2012
                  • 3823

:)

Comment

• BlackWerewolfGenie
                    Kahtlustatav Pettus(t)es
                    • Sep 2013
                    • 2145

Ja sellepärast ei tasugi kõiki noobcleare tõetruuks võtta. Aga muidu võib täitsa nii olla küll, et pigem küla. Hundina vast ei hakkaks kohe omale tähelepanu tõmbama ka.

Comment

• BlackWerewolfGenie
                      Kahtlustatav Pettus(t)es
                      • Sep 2013
                      • 2145

Küsimus muidu miks ikka veel mu peale aega raiskad oma häälega?

Comment

• karupoeg
                        Pokkerihai
                        • Jun 2012
                        • 3823

panid mind raskesse olukorda post nr 33s.

Comment

• karupoeg
                          Pokkerihai
                          • Jun 2012
                          • 3823

q_q läks prolly magama. Ma lähen käin trennis ära, loodetavasti on siis mingid arengud ka toimunud. hetkel Avicii.

Comment

• BlackWerewolfGenie
                            Kahtlustatav Pettus(t)es
                            • Sep 2013
                            • 2145

Algselt postitas karupoeg Vaata postitust
                            panid mind raskesse olukorda post nr 33s.
                            Olen küla ja eelnevate häältega oleks veidi liiga kerge nihverdada olnud häältega huntidel ma usun. Praegu on suurem võimalus ennast reeta.

Loodame, et kõik teeva mõned postid järgnevate tundidega muidu hetkeks on mul readid otsas.

Comment

• Avicii
                              Grinder
                              • Nov 2012
                              • 800

q_q läks prolly magama. Ma lähen käin trennis ära, loodetavasti on siis mingid arengud ka toimunud. hetkel Avicii.
                              Milles ma süüdi olen nüüd kohe siis?

Comment

• timz0333
                                Pokkeritark
                                • Mar 2009
                                • 6322

minule on lenc saatnud rolliga sõnumi kell 5:57, arvatavasti ka teistele samal ajal. Char kirjutas q_q jutu 8:02.

Char töötab 9-5 töökohas, seega ma arvan, et ta vahemikus 6-7.30 hommikul ikkagi magas. Mis jätab üsna väikse ajavahemiku, et teise hundiga kontakt saada ja stratist rääkida. + eeldab see seda, et teine hunt ärkab ka hommikul vara.

Mina arvan, et Char mängib esimest korda, varasemaid mänge lugenud ei ole ning vaatas, et üks vend on väga agar ja pakkus ta kohe n.ö. värske mängijana ka välja. Teadmata varasemate mängude dünaamikat ja q_q persooni. Sellest ka see noobclear
                                Mulle meeldib!

Comment

Working...