Re: Libahunt XII mänguteema - ainult mängijad võivad postitada!
BWG lubas homme öelda, kes ta tegelikult on. Seega siis Karupoeg ja q_q saavad midagi ta varasemate mängude kohta öelda. Jätaks tema ka hetkel välja. Karupoeg ja q_q liiga head ,et täna minna ja järgi jäävad 3 asjapulka.
Iga mäng, kus sa mänginud, oled sa alati kohe hommikul esimese asjana peale lennanud. Skypes oled ka alati hommikul vara sees olnud. Ainult 1 korra oled sa käitunud teistmoodi ning ei ole hakanud hommikul kohe seletama. Aga siis sa olid KT ja just selle vaikimise pärast poodi sind ülesse. Sa tark mängija, ma eeldan, et sa kahte korda sama viga ei tee KT-na.
Ja nüüd tekib olukord, kus sa jälle ei öelnud pikalt midagi hommikul. Nagu ma eelmises postis ütlesin, siis minu loogika kohaselt hunt ootab ära teise hundi enne kui seletama hakkab.
Aga dont worry, sind ma esimene päev ei hääleta nkn
Work hard play hard imo, mul skype logib automaatselt sisse kui läpaka avan, ja seda teen pmst kohe iga päev kui silmad lahti teen :D seega kui sa seda telliks tahad panna siis GG.
Ei viitsinud kohe hommikul midagi kirjutada, sest polnd mingit infot väga millest midagi järeldada : )
BWG lubas homme öelda, kes ta tegelikult on. Seega siis Karupoeg ja q_q saavad midagi ta varasemate mängude kohta öelda. Jätaks tema ka hetkel välja. Karupoeg ja q_q liiga head ,et täna minna ja järgi jäävad 3 asjapulka.
Comment