Libahunt XII mänguteema - ainult mängijad võivad postitada!

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Char
    Pokkerihai
    • Sep 2009
    • 1848

Re: Libahunt XII mänguteema - ainult mängijad võivad postitada!

Algselt postitas BlackWerewolfGenie Vaata postitust
    Ja post oli minu kohta, aga kuskilt tuleb ju kinni haarata. :)
    looper ma ei tea mis muutunud on, aga bwg oli eile hunt ja on ka täna..

kui ma q_q ga tiimis, kas ma mängiks nii nagu ma mängin? bwg on teinud skeeme sitaks...mina straightforward külaelanik

Comment

• Char
      Pokkerihai
      • Sep 2009
      • 1848

Huvitav, et mina olen see kes peab VisaHInge hundiks ja eile hääletuses sina vahetad oma häält ja mina jätan enda peale hääle?

Ma juba sada korda su igale küsimusele vastanud loe mu eelmiseid poste, sa küsid samu asju koguaeg ju. :)

Ma ei tea ei jaksa suga enam vaielda, props et üritad.
      mida sa vahetad teemat. vasta miks ründasid visahinge? vasta nüüd, KOGUAEG KEERUTAD

kutt mõtleb skeeme välja seal.

see et mina muutsin häält oli minu viga ja ma praegu üritan seda heastada.

Comment

• BlackWerewolfGenie
        Kahtlustatav Pettus(t)es
        • Sep 2013
        • 2145

Algselt postitas Char Vaata postitust
        jah MIKS sa visat ründasid?

q_q sobis ju vabalt hundikandidaadiks..selleasemel sa ründasid visahinge.

q_q söödab sulle vist skaibis, ette kust hetkel mind veits proovida suruda eks. Ma selgitanud juba pdiasin q_q suuremaks kandidaadiks KT'ks kui seda oli VisaHing, sellepärast panin hääle, et näha kuidas see edasi läheb.

Ja kui q_q ei olekski välja langenud see hääletus ja öösel teda ära ei sööda. Siis ükskõik mis mängijatelist sul on kõik poovad üles q_q sest ta on obvious hunt.

Comment

• BlackWerewolfGenie
          Kahtlustatav Pettus(t)es
          • Sep 2013
          • 2145

Kahe mängija vahel, keda ma pean ühte külatargaks oleks väga imelik hääletada. JA MA OLEN SEDA VASTANUD JUBA KOLMES ERINEVAS POSTIS SA EI TAHA LITHSALT POSTE LUGEDA ja ürita looperit segadusse ajada.

Comment

• Char
            Pokkerihai
            • Sep 2009
            • 1848

looper pane mind nüüd q_q paari.

ta kogenud mängija...ta mängib sitaks hästi?

kas ta clearib mind esimene päev ja pmst ÜLELIIA juba ütleb, et char on clear + et listis top 1 safe küla?? nagu tegi sitaks seda clearimist üle.

ta elusees ei mängiks nii halvasti, juba esimene päev tõmbab kogu tähelepanu sinna.

obv, et inimesed saavad aru, et mingi süsteem peab minu ja q_q vahel olema. aga selles asi ongi. ta ei teeks seda ja skeemi pole

Comment

• BlackWerewolfGenie
              Kahtlustatav Pettus(t)es
              • Sep 2013
              • 2145

Just nimelt nii see ongi char.

Ma lähen nüüd tegelt ka eemale, olen enne päeva lõppu tagasi ka aga leht no. 52 kus kõik põhjendused ja tegelt ka kõik vastused chari küsimustele mis ta mult siin nelisada korda küsida üritas.

I'm out, well played külamehed!

Comment

• Char
                Pokkerihai
                • Sep 2009
                • 1848

Just nimelt nii see ongi char.

Ma lähen nüüd tegelt ka eemale, olen enne päeva lõppu tagasi ka aga leht no. 52 kus kõik põhjendused ja tegelt ka kõik vastused chari küsimustele mis ta mult siin nelisada korda küsida üritas.

I'm out, well played külamehed!
                tsau jah hunt.

okei looper. ma olin eile küla ja olen ka täna.

ma nii väga üritan seda mängu külale võita. mõtle nüüd bwg argumendid üle

1) q_q kaitses mind - jah ta clearis mind esimene päev, safe listis olin esimene, esimene öö viimane asi mis ütles, et char on clear.

kas see tähendab, et ma olen q_qga hunt või pigem just seda, et ma pole??

okei, ütleme, et kui ta isegi tahaks hunti kaitsta, siis ta poetaks ühe sõna, kaks, et noh midagi postiivset öelda oma kaassõbra jaoks...aga hetkel ta pmst tõstab mind teistest silmnähtavamalt kõrgemale, juba kahtlaselt kõrgele, et inimesed sellel tähelepanu juhivad.

2) 2. hommik mina ja visa olime kindlalt q_q peal..ainuke, kes kaitses q_qd oli bwg. ja bwg mõtles 2 päeva vastust sellele, et miks ta seda tegi. kutt keerutab koguaeg.

3) põhipoint..kuula nüüd tähelepanelikult

kui ma eile õhtul ütlesin vist umbes 3-4 korda, et pange tähele, bwg liigub 22:00 üle visale. et raudselt liigub, ta on hunt...ma tõin sellele tähelepanu mingi 4 korda ... et vaadake, hunt liigub

ja siis ise teen selle lükke, teades, et tähelepanu on kõigil selle peal, et 22:00 keegi liigub ja ise hüppan sihiku ette nii? EIII
                mina , esimest korda hundimängu mängija oleks rahulikult bwg võlla tõmmanud ja täna visa koos aviciiga.

aga ma tegin rumala lükke ja nüüd on bwgl kõik trumbid enda käes.

Comment

• Char
                  Pokkerihai
                  • Sep 2009
                  • 1848

lihtsalt..pmst ma olen teinud miljon viga siin mängus juba..seda on näha, aga kas pole nagu juba liiga palju obvious vigu?

q_q on skeemivend ju. ja bwg ja kogenud mängija..

pmst ongi hetkel nii, et mul pole bwg vastu mitte midagi, vaid ainult see, et ma võin rääkida lõpmatuseni siin ausalt kõigest, aga bwgle meeldib keerutada, ta pole hingega asja juures. ta peab alati mõtlema läbi, mis kirjutab, MIKS?

no mida veel öelda. tõesti on tsaus mäng suht, aga ma olen külaelanik

Comment

• Char
                    Pokkerihai
                    • Sep 2009
                    • 1848

bwg jutt on nagu kuidagi liiga ilus.
                    kas ma q_qga koos teeks nii palju viga? esimene mäng, pmst q_q peaks ette ütlema alati, mida kirjutada

ma üksi siin toksin seda mängu ja tõesti puusalt lasen, üritan kuidagi pidi tõestada, et ma olen külaelanik.

Comment

• Char
                      Pokkerihai
                      • Sep 2009
                      • 1848

see häirib mind täiega

1) q_q kaitses mind??

ega siin inimesed esimest korda ei mängi, et inimesed reaalselt uskuma jääks seda
                      kuidagi väga ilus oleks, kui hundid mängiks nii ja asi töötaks...

absull üritaks kogenud hunt nagu q_q vastupidist olukorda tekitada, kus neid ei saaks kunagi mängu lõpus ühte tiimi panna

täpselt nagu bwgga on hetkel...q_q esimene päev nokkis bwg kallale... teine päev kui kohale saabus oli bwgl juba 4 häält alla ja pidi kaasa minema, oleks mängu lõpuni clear olnud..

Comment

• Char
                        Pokkerihai
                        • Sep 2009
                        • 1848

ok mõtleme eilse õhtu peale.

bwg oleks eile ilusti välja läinud, ma olin täiesti clear...ühtegi vote polnud minu peal.

why da fuk ma hüppan sealt ära otse tule ette? eriti kui ma enne 4 korda juhin sellele olukorrale tähelepanu.

Comment

• Char
                          Pokkerihai
                          • Sep 2009
                          • 1848

looper...okei

vaata mind ja bwgd

kumb meist "üritab" välja näha iga postiga nagu küla?
                          mis sa arvad, kas hunt tahab välja näha nagu küla.

aga külal on pohhui kuidas ta välja näeb, tahab lihtsalt, et küla võidaks.

Comment

• Looper
                            Grinder
                            • May 2013
                            • 576

Lugesin terve teema otsast peale läbi ja liigapalju vastakaid tundeid mölemas suunas.

Läheb lukku BlackWerewolfGenie ja aitab jamast. Char, kui oled hunt siis igaljuhul well played, au ja kiitus sulle, võid peale 22 õlle lahti teha :)

Mind ei huvita enam AUSALT ükski posti ja võite siin üksteisega madistada kaua tahate. olen 90% kindel ,et seda mängu ma enam ei mängi ka :D

Comment

• Char
                              Pokkerihai
                              • Sep 2009
                              • 1848

Hetkel on 5 kasutajat vaatamas seda teemat. (3 registreeritud kasutajat 2 külalist)
                              Char, Avicii, Looper

q_q ja bwg hoiavad näppu pulsil.

Comment

• Char
                                Pokkerihai
                                • Sep 2009
                                • 1848

Algselt postitas Looper Vaata postitust
                                Lugesin terve teema otsast peale läbi ja liigapalju vastakaid tundeid mölemas suunas.

Läheb lukku BlackWerewolfGenie ja aitab jamast. Char, kui oled hunt siis igaljuhul well played, au ja kiitus sulle, võid peale 22 õlle lahti teha :)

Mind ei huvita enam AUSALT ükski posti ja võite siin üksteisega madistada kaua tahate. olen 90% kindel ,et seda mängu ma enam ei mängi ka :D
                                mehe tegu. ma vannun . sa tood võidu koju ja super comeback külale!

ma nõustun, et ma ka enam ei mängi, liiga sick mäng, muud elu ei olegi mängu kõrvalt.

Comment

Working...