Libahundu XI MÄNGU TEEMA
Collapse
X
-
Re: Libahundu XI MÄNGU TEEMA
Sest q_q surub pigem Simmot :DAlgselt postitas WowAwiAA Vaata postitustMiks mitte Simmo?
Kui väike variant, et ta ikkagi hunt siis vast prooviks oma semu säästa?
Comment
-
Mis krdi vastandamine see on, raisk?Algselt postitas blizkaa Vaata postitustMulle isiklikult meeldiks, kui sa valiksid kolmikust wow, q_q või jmsk-a. Aga nagu ma ütlesin, võin rahus vastutuse sulle jätta...
mina, q_q, wow vs timz, Simmo, blizkaa [ja kusagil tiirleb vahekohtunikuna jmskns]
Comment
-
mul täiesti savi kumb ennem mõlemad hundid nknAlgselt postitas eluvend Vaata postitustSest q_q surub pigem Simmot :D
Kui väike variant, et ta ikkagi hunt siis vast prooviks oma semu säästa?
asi selles et jmskn hundid on mina simmo ja wow
ja tema hääl minu peal praegu
Comment
-
Mina siin hetkel lotot ei mängi.Algselt postitas blizkaa Vaata postitustSa eluvend saad ise ka aru, et me flipime siin suhteliselt vahvalt. Meil ei ole argumente ja neid ei teki ka juurde. Lugeda mingeid lambi poste ja sealt lahendada on error...
See bande, kes jaburalt üksteist clearib ja ainult ühte nime sisuliselt surub on kahtlane, selge see, et kellegi sealt võtab.
Comment
-
hundi kättesaamine ei muuda mitte midagi tegelt. homme olen mina söödud ja seis sama segane. Seetõttu peakski praegu võtma natuke selgemad suunad. Paistab, et timz, Simmo gäng on hallivatimehed siis hetkelAlgselt postitas blizkaa Vaata postitustKüll aga 1 hundi kätte saamine lahendaks asja...
Comment
Comment