Libahunt 10 mängu teema.
Collapse
X
-
-
Re: Libahunt 10 mängu teema.
No aga küsi, ma vastan.Algselt postitas punanekolmratas Vaata postitustsinu jutt jääb arusaamatuks :(
Comment
-
thisAlgselt postitas backdoorsex Vaata postitustKui ma oleks hunt, siis ma ei võtaks never ever q_q-d esimene öö välja. Isegi siis kui ma ta kahtlustalune olen.
Miks ma ei võtaks? Huntidele obv +EV aga mängu mõttes on see ikkagi suur miinus. Q_Q oleksin ma võtnud 2 või kolmas päev välja, kindlasti mitte esimene öö. Ta lahendab mängu, on pidevalt aktiivne ja tema ärasöömine kaotaks actioni.
Comment
-
Umm.. Suht arusaadavalt endameelest kirjutatud. Lühidalt: Q_Q söömine on -EV mängule esimestel päevadel.Algselt postitas punanekolmratas Vaata postitustthis
Comment
-
olgu selles on sul õigus et külale on see -evAlgselt postitas backdoorsex Vaata postitustUmm.. Suht arusaadavalt endameelest kirjutatud. Lühidalt: Q_Q söömine on -EV mängule esimestel päevadel.
Comment
-
Ma pidasin silmas, et mitte külale vaid mängule ja põhjendus ülevalpool. Aga okei see selleks. Ma mõniaeg eemal nüüd siit teemast ja lasen teistel ka arvamusi avaldada.Algselt postitas punanekolmratas Vaata postitustolgu selles on sul õigus et külale on see -ev
Comment
-
lol, hundid tulevad mängu võitma, ära aja sellsit iba.Algselt postitas backdoorsex Vaata postitustKui ma oleks hunt, siis ma ei võtaks never ever q_q-d esimene öö välja. Isegi siis kui ma ta kahtlustalune olen.
Miks ma ei võtaks? Huntidele obv +EV aga mängu mõttes on see ikkagi suur miinus. Q_Q oleksin ma võtnud 2 või kolmas päev välja, kindlasti mitte esimene öö. Ta lahendab mängu, on pidevalt aktiivne ja tema ärasöömine kaotaks actioni.
Viimane post oli naljaga ja hundina ma ei teeks seda lüket kohe kindlasti. Mängu lõpus kui teaksin, et nüüd hundid wins. Siis teeksin viimasel sekundil sellise posti kui keegi enam hääletada ei saa, aga esimesel päeval. Nop.
Comment
-
pole öelnud, et karupoeg on kahtlane, täiesti lambist võetud sinu poolt.Algselt postitas backdoorsex Vaata postitustTavaline hundi jutt btw see, et: krt see dialoog tundus veits kahtlane, bds veits kahtlane, karupoeg ka natuke kahtlane.
Räägime august, mitte ei tantsi augu ümber. Lükka vote peale kui readid paigas.
Comment
-
Sry see oli näide.. Natuke valesti sõnastatud lihtsalt.Algselt postitas IamAllin Vaata postitustpole öelnud, et karupoeg on kahtlane, täiesti lambist võetud sinu poolt.
Comment
-
IamAllin mis sa arvad muidu Pyth-ist? Kas julged oma hääle tema peale lükata või sa lihtsalt ei saa seda teha teatud põhjustel :D ?
Ma pakun välja, et võtame Pyth välja ja kui ta pole hunt, siis olen ilmselt mina ja võite mu heameelega üles puua.
Comment
-
***INFO UUESTI***
Algselt postitas vapsik Vaata postitustPäev lõppeb pühapäeva õhtul kell 20:00
Comment
-
Vote Count 435 to 493
Hääled seisuga post 435 kuni 493
Öö saabub 1 day 00:10:13 pärast
---
Hääli Lynch Hääletajad 2 Pythagoras karupoeg (4), backdoorsex (20) 1 Avicii punanekolmratas (8) 1 punanekolmratas punapea (2) 7 ei ole hääletanud WowAwiAA (0), timz0333 (6), Pythagoras (9), lenC (0), Jmskns69 (0), IamAllin (3), Avicii (4)
Comment
-
Vote Count 435 to 494
Hääled seisuga post 435 kuni 494
Öö saabub 19:25:41 pärast
---
Hääli Lynch Hääletajad 2 Pythagoras karupoeg (4), backdoorsex (20) 1 Avicii punanekolmratas (8) 1 punanekolmratas punapea (2) 7 ei ole hääletanud WowAwiAA (0), timz0333 (6), Pythagoras (9), lenC (0), Jmskns69 (0), IamAllin (3), Avicii (4)
Comment
Comment