***Libahunt 7 game thread*** ainult mängijad võivad postitada!

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Synfony
    Jube Noob
    • Feb 2013
    • 148

Re: ***Libahunt 7 game thread*** ainult mängijad võivad postitada!

Tervist neiud.
    Kuna Simmo mängis esimest korda, siis vahetasin ta välja . Midagi mõistliku obv postitada ei oska, sest pole teemat korralikult läbigi vaadanud, kuid kindlasti õhtu poole künnan selle põllu läbi ja proovin oma arvamuse ka öelda.

Comment

• camu
      Super Moderaator
      • Jan 2009
      • 3411

Algselt postitas Maxi Vaata postitust
      Nii..
      Jätkan enda eilset mõttekäiku ja hääletan täna Camu. Väga hundised postitused ning tänane vabandus ka selline mis mitte kuidagi teda rohkem küla tiimi ei pane. Kui nüüd midagi väga drastilist ei juhtu, siis see ka minu tänane lõpphääl kuna ainuke asi mida Camu saab teha on proovida ennast puhtaks pesta, mis arvestades seisu, minujaoks määravaks ei saaks. Seda, olin eile vanaemal külas võib iga hunt rääkida ja otseselt midagi ei muuda.

Tiigrikutsu sobiks vast hääletamiseks samuti.
      Kuidas ma ennast clearima peaksin? Hääleta keda tahad.

Esimesel päeval saime välja küll hundi, aga teisel päeval oleme minu arust sama targad kui enne.

Ranka ja eluvend peaks cleared olema. Teiste kohta ei hakka isegi mitte pakkuma...

Comment

• IamAllin
        Pokkerihai
        • Aug 2009
        • 1653

Algselt postitas camu Vaata postitust
        Kuidas ma ennast clearima peaksin? Hääleta keda tahad.

Esimesel päeval saime välja küll hundi, aga teisel päeval oleme minu arust sama targad kui enne.

Ranka ja eluvend peaks cleared olema. Teiste kohta ei hakka isegi mitte pakkuma...
        plz ütle mule, miks eluvend cleared on??

Comment

• Jmskns69
          Õpihimuline Mängur
          • Oct 2012
          • 477

Algselt postitas Maxi Vaata postitust
          Nii..
          Jätkan enda eilset mõttekäiku ja hääletan täna Camu. Väga hundised postitused ning tänane vabandus ka selline mis mitte kuidagi teda rohkem küla tiimi ei pane. Kui nüüd midagi väga drastilist ei juhtu, siis see ka minu tänane lõpphääl kuna ainuke asi mida Camu saab teha on proovida ennast puhtaks pesta, mis arvestades seisu, minujaoks määravaks ei saaks. Seda, olin eile vanaemal külas võib iga hunt rääkida ja otseselt midagi ei muuda.

Tiigrikutsu sobiks vast hääletamiseks samuti.
          Tajun väga hästi kui mõttetu külamees ma olen. Käitun klassikaliselt ja hääletan enda arust kindla külamehe jälgedes camu

Comment

• WowAwiAA
            Pokkerihai
            • Sep 2010
            • 2715

No ei tea, ei tundu mulle ei camu ega tiigrikutsu huntidena. Sel ajal, kui tiigrikutsu karupoja 100% hundiks olevat väitis, jäi mul omale ka karupoja käitumisest veider mulje, lisaks sellise rünnakuga avada ma ei tea. Camu tegi ka random lükke kõige aktiivsema peale, rohkem ei mänginud ja õhtul muutis kindla rongi peale. Sellised ava hääletused on minu jaoks pigem külased. Lisaks on nemad 2 pildis eilsest saati ning midagi ei toimu, vaikselt kõik nõustuvad ükshaaval ja panevad oma
            hääled neile. Üks suurematest nende surujatest on Maxi, kes üldise postitusmustri järele mulle seekord imekombel külana paistab. See, et camu niimoodi lihtsalt kökutab ja ei kaitse ning oli vahepeal eemal, võibolla siis on hundid tema ja synfoni ja olude sunnil eile hundid suurt kaasa ei rääkinud. See öeldud, loendan enda meelisvariandid tänaseks rongiks ja ootan mis küla arvab....
            Iamallin, Timz0033, Luuk.
            Siin aga märgin ära selle, et Luuk on samas jällegi teise mustriga kui varem, seekord on ta konkreetsem, räägib nimedest. Küll nendest samast 2st kes pildis, kuid konkreetsetest. Varasemates mängudes ta rohkem nagu niisama mängu üldpilti heietanud korra kusagil päeva lõpus.

Comment

• ranka
              Miljon Põhjust Kodus Olla
              • Sep 2008
              • 36444

Ma lähen ise magama, kuna siin kell 1:22. Ehk ärkan enne päeva lõppu, aga ärge pange hääli nii fucking randomilt ühe posti põhjal. See ei ole ju normaalne vaid suuremat analüüsi palun.

Ma jätan hääle camu peale, aga ma kahtlen, et see võib-olla kõige õigem antud hetkel. Kuna keegi rohkem analüüse ei tee, siis pm. terve küla on üks suur hundipere, kes ühe postituse najal teeb oma otsuse. Nii me ei saa seda mängu mitte kuidagi võita v.a. kui ära luckime.

Karupoeg tegi meile suure töö ära ja palun analüüsige eilseid poste ning leidke oma kandidaadi.

PS! Järgmistest mängudes võiks camu olla bännitud ja üleüldse mängijad ,kes ei aita mängule kaasa. Niipalju, kui ma olen näinud, siis camu ei ole teinud üheski mängus peale esimese mitte midagi, vaid nolifenud oma dotat. Milleks röövida ära free spot, kui ei viitsi mängida ja see ajab tsipa närvi, sest see võib viia selleni, et raiskame päeva ja sööme ära süütu külamehe.

Comment

• ranka
                Miljon Põhjust Kodus Olla
                • Sep 2008
                • 36444

Camu kohta räägib veel see, et ta luges seda teemat eile mitu korda, aga tegi kaks postitust, kus pakkus välja minu nime ja siis läks massiga kaasa.

See ajab tõsiselt närvi ja tegelt võikski camu välja hääletada. Kui me kaotame, siis selliste pärast me pähe saame, aga siiski rõhutan, et ma ei ole camus hetkel nii väga kindel ning põhjalikumaks analüüsiks praegu puudub aeg.

Ma väga palun: ärge postitage rohkem suvalist saasta. Võtke aeg maha ja lugege kõik postid läbi. Teil on infot, et q_q oli hunt ja karupoeg oli külatark. Eilne vaidlus annab väga-väga-väga palju juurde ja täna jõuame õigetele radadele, kui kõik me töötkasime koos.

See võtab 20 minutit teie elust, aga kokkuvõttes lõppeks mäng meie võiduga ja jääks paar päeva mängimata ehk kuluks vähem aega. Oleks eilne päev olnud suht random hääletusega, siis oleks ehk praegune olukord norm, aga kuna KT end ohverdas ja q_q häältepillamine võib anda ka infot, siis eri tohiks sellist informatsioonitulgu mitte analüüsimata jätta.

Ma lihtsalt palun: tehke üks päev nii, ainult täna ja loodan, et iga külaelanik teeb selle postituse oma nimekirjaga ja läheme võiduni. Ainult täna, testimise mõtteski, kas see töötab või mitte. See ei võta palju aega.

Ööd.

PS! Kui peaks juhtuma, et häältecount läheb pingeliseks ja mu häält vaja siis helistage mulle, kellel mu number (selle leiab ka netist) ja tulen appi.

Comment

• IamAllin
                  Pokkerihai
                  • Aug 2009
                  • 1653

Minu kahtlusaluste listis on camu, eluvend, tiiger. Samas wowi postitus on ka väga imelik.

to wow: mille alusel mind kahtlusaluste listi paned, palun seligta, aitäh.

Comment

• Maxi
                    Pokkerihai
                    • Nov 2010
                    • 1849

Eile panin eluvenna pigem küla hulka, aga täna poste lugedes siis 2 esimest posti olid konkreetselt q_q kaitsvad. Kas hunt nii teeks? kogenud hunt kindlasti mitte, aga eluvend vist varem pole hunt olnud?

See wowawiaa asi oli ka imelik, et q_q just teda proovis hundiks pressida
                    Algselt postitas q_q Vaata postitust
                    wow palju aktiivsem kui eelmine mäng

kus ta oli küla..
                    Siin suht niimoodi, et kas wowawiaa on cleared küla või siis q_q tegelikult luges kõik postid läbi ning overleveldas ja andis niimoodi immuunsuse. Ma ei oska ainult öelda, kas hundid julgeks seda juba day1 teha.
                    Ja hiljem hääletas ta lihtsalt iamallinn, mis esialgu andis tunde et Iamallinn on confirmed küla, aga siin võib jällegi overlevel olla.
                    hiljem ka veel see post:
                    Algselt postitas q_q Vaata postitust
                    nvm see, lugesin valesti
                    Siiski ma pigem usun, et day1 hundid ei hakkaks overleveldama. Seega confirmed külad on minu jaoks: Ranka, Iamallinn ja Wowawiaa, 90% küla on eluvend.

Tähtis on muide proovida võimalikult palju külasid ära confirmida, siis potensiaalsete huntide ring jääb koomale ning paneb nad rohkem surve alla, et tõestada et nad on külad or something.

Comment

• LuuK
                      Vana Tegija
                      • Dec 2008
                      • 1138

mängijad, kes minu arvates käituvad eelmiste mängudega erinevalt:

timz0333 - spammerist on saanud nitt
                      tiigrikutsu - kui tuli peale tuli jäi vait

üldse ma arvasin et kui ma mitu tundi ära käin on siia mingi 100 posti tekkinud aga ei midagi

Comment

• WowAwiAA
                        Pokkerihai
                        • Sep 2010
                        • 2715

Algselt postitas IamAllin Vaata postitust
                        Minu kahtlusaluste listis on camu, eluvend, tiiger. Samas wowi postitus on ka väga imelik.

to wow: mille alusel mind kahtlusaluste listi paned, palun seligta, aitäh.
                        Algselt postitas IamAllin Vaata postitust
                        Hommikust ka minu poolt. Ranka, põhimõtteliselt nõustun sinu listiga, aga paneks eluvenna ka kahtlusaluste poole, sest mingiaeg tundus, et ta nagu hästi õrnalt tahtis ikkagi q_q päästa. Küsis nagu naljaga, et kas saaks veel actionit, kui ta hoopis karupoja peale paneks ja järgmises postis kohe kirjutas, et q_q peab minema ja tuleb peavooluga kaasa. Võibolla proovis õrnalt veel q_q päästa, aga samas see tunduks päris risky play.
                        Tundub liialt otsitud põhjus eluvenna huntide nimekirja saamiseks. Peamiselt on mul kõhtunne, ning siiani pole kasutanud seda, kuna tean et pole kõige ratsionaalsem. Püüan veel su poste läbi võtta ja varasematesse mängudesse süveneda ning kui leian, et eksin siis muidugi sind ei suru ja seda ütlen. Esimesi ronge sa nagunii ei oleks, enda 3 seast võtaks esimesena Timzi.

Comment

• WowAwiAA
                          Pokkerihai
                          • Sep 2010
                          • 2715

No camu käib ka tuleb avalikult loeb teemat, on vahepeal paar häält juurde saanud ja siis lihtsalt lahkub. Mis sellest nüüd arvata.
                          Igatahes minu hääl praegu timz0333

Comment

• WowAwiAA
                            Pokkerihai
                            • Sep 2010
                            • 2715

Algselt postitas WowAwiAA Vaata postitust
                            No camu käib ka tuleb avalikult loeb teemat, on vahepeal paar häält juurde saanud ja siis lihtsalt lahkub. Mis sellest nüüd arvata.
                            Igatahes minu hääl praegu timz0333
                            Lihtsalt see camu rong läheb nii rahulikus, uhkes üksinduses.... ei ole õige.

Comment

• eluvend
                              Grinder
                              • Sep 2010
                              • 640

Ma olen Wowiga täiesti nõus. Timz muideks minu arvates üks suuremaid hundikandidaate. Pole teda pilti toonud veel vaid sellepärast, et tahtsin näha teda tegutsemas enne.
                              1. Eilne päev tegi paar sellist mittemidagiütlevat suhteliselt neutraalset postitust ja püsis tagaplaanil.
                              2. Hääle pani q_q peale alles siis kui oli üsna selge, et teist tõsiseltvõetavat rongi ei tule ja kindel minek
                              3. Vaikselt käis mitmeid kordi teemat vaatamas, aga ei postitanud

Tõmmame ta täna võlla siis! timz0333

Comment

• eluvend
                                Grinder
                                • Sep 2010
                                • 640

Ja jätkuvalt mängib jmskns teistmoodi kui varem. Ta ülivaikne, mis on tavapärasest "lolli külamehe" käitumisliinist siiski piisavalt erinev, et teda kahtlusaluseks pidada. Samuti pole ta siiani toonud lagedale oma analüüse, mida lubas teha.
                                Camu on ka väga imelik. Ta on piisavalt tark, et ei mängiks hundina ju nii? Ometigi on imelik, et ta nii passiivne on

Aga täna ma usun, et peab minema timz või jmskns

Comment

Working...