***Libahunt 7 game thread*** ainult mängijad võivad postitada!

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • IamAllin
    Pokkerihai
    • Aug 2009
    • 1653

Re: ***Libahunt 7 game thread*** ainult mängijad võivad postitada!

ma päeva algul mõtlesin, et õhtu lõpuks panen ilmselt camu peale, aga ma ei teagi. Hetkel olen eluvenna peal, kuid sama võin ka wowi hääletada.

Comment

• eluvend
      Grinder
      • Sep 2010
      • 640

Sa pead sellest aru saama, et ma küla ja sul pole mõtet kulutada energiat ja aega asjale, mis ei vii edasi.
      Segadust on niigi palju, võtkem kokku end!

Ja wow hääletamist palun põhjenda ning miks minu kahtlusalused (timz ja jmskns) ei meeldi?

Comment

• Synfony
        Jube Noob
        • Feb 2013
        • 148

Mul on mõistus otsas hetkel Juba kahetsen, et Simmo välja vahetasin . See mäng võtab suure osa ajast + ei viitsi mängu mõttes nii ka jamada, et regan ja siis teen päevas mingi ühe postituse.

Comment

• eluvend
          Grinder
          • Sep 2010
          • 640

10 min aega, mis votecount hetkel?

Comment

• IamAllin
            Pokkerihai
            • Aug 2009
            • 1653

jmsnksi võin ka hääletada, aga sama juttu räägiti eelmine mäng, kus algul öeldi, et ta ei mängi samamoodi nagu tollele mängule eelnenud mäng. TEgelikult oli alguse asi ja pärast mängis ikka sama rada pidi edasi.

Comment

• WowAwiAA
              Pokkerihai
              • Sep 2010
              • 2715

Ahjaa ja kui saame täna timz välja ta on küla ja öösel mind süüakse. Siis homme ei ole tingimata eluvend hunt, ta ei suruks nii praegu timzi, teeks seda vaid kui oleks vaja camu päästa aga kui ma ei eksi, siis päeva algul oli ta ka ise camu hääletamise poolt.(Seda praegu kontrollida ei jõua ning seda tuleb homme ehk vaadata)

Comment

• Synfony
                Jube Noob
                • Feb 2013
                • 148

Wow keda sa kahtlustad üldse, peale Timzi ?

Comment

• timz0333
                  Pokkeritark
                  • Mar 2009
                  • 6322

Suht misread on selline arvamus "jäi tule alla ja siis tuli välja postitama", poleks minu kohta ühtegi posti oleks ikka tulnud ja kirjutanud öösel. Minu välja võtmisega saate vb isegi mõne readi kui keegi minu eelmisel lehel olevast listist ka ranka või aimallini jaoks hunt on näiteks.

tiigrikutsu xd

Comment

• timz0333
                    Pokkeritark
                    • Mar 2009
                    • 6322

Kirjutanud õhtul mitte öösel lol

Comment

• eluvend
                      Grinder
                      • Sep 2010
                      • 640

Ma olen eilsest alates olnud veendunud, et timz hunt. Täna ootasin vaid temalt tegevust, et siis veel inffi saada kolmanda hundi kohta.
                      Camu on väga WTF olnud. Ei saa aru miks ta hundina nii teeks, samas aga külana ka liiga tobe mäng jällegi. Liiga kindel ma temas pole, aga kui vaja hääletan ka teda, sest kasu temast ei ole.

Comment

• timz0333
                        Pokkeritark
                        • Mar 2009
                        • 6322

Algselt postitas eluvend Vaata postitust
                        Ma olen eilsest alates olnud veendunud, et timz hunt. Täna ootasin vaid temalt tegevust, et siis veel inffi saada kolmanda hundi kohta.
                        Camu on väga WTF olnud. Ei saa aru miks ta hundina nii teeks, samas aga külana ka liiga tobe mäng jällegi. Liiga kindel ma temas pole, aga kui vaja hääletan ka teda, sest kasu temast ei ole.
                        Ei maksa veenduda kui sul fakte pole :)

Comment

• eluvend
                          Grinder
                          • Sep 2010
                          • 640

Faktid loendasin juba eelnevalt. Minu jaoks sa kindel hunt.

Comment

• WowAwiAA
                            Pokkerihai
                            • Sep 2010
                            • 2715

Algselt postitas Synfony Vaata postitust
                            Wow keda sa kahtlustad üldse, peale Timzi ?
                            Ei oska arvata, liiga laiali lõpp ja kõik läinud, kiire lõpp siis ei saa üldpildis asja vaadata, olnud tarvis järjest poste peale loopida.
                            No camu sellist tegevust hundina põhjendaks imo vaid see, et tema ja keegi afker/jmsknsk on koos hundid ja nad midagi teha ei osanud. Ütlesin seda juba ka enne.

Comment

• Synfony
                              Jube Noob
                              • Feb 2013
                              • 148

Timz Ei viitsi oma pead vaevata rohkem.

Comment

• WowAwiAA
                                Pokkerihai
                                • Sep 2010
                                • 2715

Algselt postitas WowAwiAA Vaata postitust
                                Ei oska arvata, liiga laiali lõpp ja kõik läinud, kiire lõpp siis ei saa üldpildis asja vaadata, olnud tarvis järjest poste peale loopida.
                                No camu sellist tegevust hundina põhjendaks imo vaid see, et tema ja keegi afker/jmsknsk on koos hundid ja nad midagi teha ei osanud. Ütlesin seda juba ka enne.
                                Äkki siis mingid ebaaktiivsed, aga ma jääks ikkagi selle juurde, et täna enam mingi lampi jmsknsk või kellegi peale ka rongi ei vii, siis on kõik veelgi rohkem ligadi-logadi. Pigem timz välja ja homme näeb.

Comment

Working...