***Libahunt 7 game thread*** ainult mängijad võivad postitada!

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • karupoeg
    Pokkerihai
    • Jun 2012
    • 3823

Re: ***Libahunt 7 game thread*** ainult mängijad võivad postitada!

jmskns69, kas sa oled seekord hunt?

mulle tundub küll nii. tavaliselt oled rohkem sõna võtnud. seekord üritad oma varasemat stiili hoida, kuid ei õnnestu kuidagi :(

Comment

• tiigrikutsu
      Grinder
      • Oct 2011
      • 522

Mina küll undu ei ole. xd

Pointless hääletada enam nkn läheb q_q välja, krdi palju oli teha täna, ei jõudnudki väga aktiivne olla.

Comment

• karupoeg
        Pokkerihai
        • Jun 2012
        • 3823

tiigrikutsu ja camu võivad mind peale killimise otsuse tegemist wolf chati lisada.

aitäh!

Comment

• Jmskns69
          Õpihimuline Mängur
          • Oct 2012
          • 477

Algselt postitas karupoeg Vaata postitust
          jmskns69, kas sa oled seekord hunt?

mulle tundub küll nii. tavaliselt oled rohkem sõna võtnud. seekord üritad oma varasemat stiili hoida, kuid ei õnnestu kuidagi :(
          No ei ole hunt. Mul selle rolliga eriti ei vea. Aga q_qst lahti saamine mulle sobib !

Comment

• Avicii
            Grinder
            • Nov 2012
            • 800

After #214
            11 q_q (Jmskns69, ranka, maxi, camu,WowAwiAA, luuk, IamAllin, karupoeg, eluvend, timz0333,tiigrikutsu)
            1 karupoeg (q_q)

Comment

• karupoeg
              Pokkerihai
              • Jun 2012
              • 3823

olge siis tublid ja ärge camu unustage!

head ööd

Comment

• Avicii
                Grinder
                • Nov 2012
                • 800

ON ÖÖ

Ülesse poodi q_q kes oli:
                (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Comment

• Avicii
                  Grinder
                  • Nov 2012
                  • 800

Kirja ootan külatargalt ja huntidelt

Comment

• Avicii
                    Grinder
                    • Nov 2012
                    • 800

ON PÄEV!

Hundid sõid ära karupoja, kes oli Külatark
                    (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Comment

• Avicii
                      Grinder
                      • Nov 2012
                      • 800

Allesjäänud mängijad:
                      1.Synfony
                      2.WowAwiAA
                      3.LuuK
                      4.camu
                      5.eluvend
                      6.Jmskns69
                      7.ranka
                      8.timz0333
                      9.Maxi
                      10.IamAllin
                      11.tiigrikutsu
                      Last edited by Avicii; 01.03.13, 14:17.

Comment

• eluvend
                        Grinder
                        • Sep 2010
                        • 640

Üks hunt maas, külatark läinud... Mis edasi peale hakkame siis? Ootan huvitavaid ideid :)

Comment

• eluvend
                          Grinder
                          • Sep 2010
                          • 640

Eriti hea, kui arvamustega tuleks välja jmskns, camu ja teised eile vaiksemad tegelased!

Comment

• LuuK
                            Vana Tegija
                            • Dec 2008
                            • 1138

hea, et eile otsustamine nii lihtsaks tehti, oli viirus kallal ja ei olnud eriti tuju kuskil foorumis kükitada

täna tundub siis kaks peamist kahtlusalust, camu ja tiigrikutsu
                            enne kui teerull ranka hakkab camust üle sõitma pakuks mõtlemiseks sellise vaatenurga
                            mida küla kaotab kui kumbki neist välja hääletatakse ja selgub et tegu polnud hundiga
                            camu: proovib mängu lahendada, on varem huntidele pihta pannud
                            tiigrikutsu: ???

Comment

• LuuK
                              Vana Tegija
                              • Dec 2008
                              • 1138

tiigrikutsu, mis sul enda kaitseks öelda on?

Comment

• ranka
                                Miljon Põhjust Kodus Olla
                                • Sep 2008
                                • 36444

Kuna ma võin täna minna miski aeg AFK, siis ma panen oma readid. Aga lugege kogu post palun läbi ja ärge võtke neid täiesti 100% ja palun tehke nii nagu ma soovitan. Lisaks ärge andke välja kõvasid reade liiga lampi + ärge spekuleerige ala: «tundub külane, aga samas kahtlane». Kui keegi meist ära süüakse, siis me ei saa mitte mingit infot. Ei otsest, ega reverse.

MINU HUNDI KANDIDAADID

• LuuK
                                • camu
                                • Jmskns69
                                • tiigrikutsu
                                • simmo - ainult siin anna kindla readi välja. Eile host (avicii) palus uut mängijat ja väga agressiivselt. See võib tähendada midagi, eriti kui esimesel päeval hunt minekul. Kui Simmo oleks olnud küla, siis võib-olla ei oleks ta nii agrolt otsinud uut mängijat. Sama kahtlus oli ka Maxil. Karupoeg ütles, et ta (Simmo) ise palus, aga host seda siin teemas ei kinnitanud. See vaikimine võib ka midagi tähendada

MINU KÜLAD

• maxi
                                • WowAwiAA
                                • IamAllin
                                • timz0333
                                • ranka
                                • eluvend

Nagu näete on nimekirjas 5 hunti. Seega on ühes listis viga, ja suure tõenäosusega mõlemas!

Ma ise panustaks antud hetkel vaiksemate mängijate peale, sest eilne möll soosis huntide vaikust, sest muidu annavad reade välja. Nimekirjas on näiteks üks viga. Eluvend: kes hakkas koheselt q_q-d agressiivselt kaitsema, aga hilisemad postid tundusid mulle küla.

Rõhutan veelkord, et see on mu nimekiri «Minu hundid» ja «Minu külad» ning mul endal on seal taga ka readid. Reade ma välja ei anna, sest vastasel juhul saavad hundid teha vangerdusi. Külal ei ole vaja seda teha ning postide/päevade lõikes need mul rohkem kinnistuvad.

Külad palun tehke ka oma nimekirjad. Kunagi oli üks katse, mida ESTPatrick mulle rääkis. M&M pakist võeti suur hulk komme - näiteks 1000. Siis küsitleti väga paljusid inimesi ja paluti öelda, et mitu kommi on pakis. Pakuti erinevaid summasid, aga kui võeti mediaan, siis selleks oli täpselt 1000. Kui see katse oli õige, mitte külajutt, siis samat teooriat kasutades küladena peaksime tabama hundid suurema tõenäosega. Teiseks on meil reade eelmisest päevast.

Üleüldse tundub, et KT ohverdus oli väga-väga hea tegu, sest minu jaoks see paljandas 100% veekindlaid külasid ning sundis hunte olema peidus. Aga nagu ütlesin: ma 100% kinnitatud nimesid ei avalda, sest nimekirjas võivad olla vead. See mõjub huntidele psühholoogiliselt hästi, kui ta on minu nimekirjas kaetud ning võib viia külamängijaid eksiteele, kes mu reade võtavad 100%-eliselt ja jõuavad ise samasse punkti.

Mina panen hetkel lukku Camu, sest ta eile jätkas väga lolli joont. Ta ei lahenda mängu, ja teiseks oli see väga hundine. Algul tegi nagu «standard» play, mille võttis eelmisest mängus panustades nime mu peale ja siis hiljem vaiksel läks massiga kaasa.

Teine väga kahtlane on tiigrikutsu. Ta küll süüdistas algul karupoega 100% hundiks olemast, mis on hundipoolt kohe alguses tsipa riski liigutus ja tegi seda kaks korda. Aga samas oli ikkagi väga tagasihoidlik. Lisaks, kui Camu postitas oma hääle q_q peale, siis tegi mõned minutid hiljem ka tiigrikutsu, kes oli olnud suht tagasihoidlik ning mängu lõpus veel post nagu prooviks end clearida.

Kui mul oleks revolver otsa ees ja ma peaks valima kaks nime, siis ma valiks Camu ja Tiigrikutsu huntideks. Hetkel alustan Camuga, sest ta ei lahenda anyway mängu ja kõik viitab hundile.

Comment

Working...