Re: ***Libahunt 7 game thread*** ainult mängijad võivad postitada!
Ma tõesti ei viitsi väikesest telefonist teemat lugeda ja siis kaasa mõelda ja kirjutada ka veel midagi turka ajal. Mõtled ka mida sa räägid?
Teiseks minu aktiivsus on täitsa normaalne, võrreldes siin mõnega. See, et ma hetkel päevas 10 posti ei tee pole mitteaktiivsus. Tulid lihtsalt asjad, mis ei luba siin süveneda.
Ma tõesti ei märgand siis, et KT oli hundiga välja tulnud. Muidu poleks sellist asja teinud. Ka ei märgand eile, et ranka ära söödi. Otsisin öösel seda posti veel tükk aega. See öö post ja hommiku post võiksid üldse pildiga ja suured olla. Saab kohe aru kuna öö ja kuna päev ja mis teema on.
wow teema ei tundu mulle otseselt kahtlane, vaid tema mõttes oleks saanud kindel hunt järgneval päeval mõne vea teha.
Ma võin iga kell Luugi rongiga liituda. Eluvenna omaga samuti.
Algselt postitas eluvend
Vaata postitust
Teiseks minu aktiivsus on täitsa normaalne, võrreldes siin mõnega. See, et ma hetkel päevas 10 posti ei tee pole mitteaktiivsus. Tulid lihtsalt asjad, mis ei luba siin süveneda.
Algselt postitas IamAllin
Vaata postitust
wow teema ei tundu mulle otseselt kahtlane, vaid tema mõttes oleks saanud kindel hunt järgneval päeval mõne vea teha.
Ma võin iga kell Luugi rongiga liituda. Eluvenna omaga samuti.
Comment