***Libahunt V game thread*** ainult mängijad võivad postitada!

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Synfony
    Jube Noob
    • Feb 2013
    • 148

Re: ***Libahunt V game thread*** ainult mängijad võivad postitada!

Kuna nii vähe on alles ja teema enam väga aktiivne ei ole, siis võiks jah need eraldi päevadena teha ja päev lõppeda täna.

Comment

• karupoeg
      Pokkerihai
      • Jun 2012
      • 3823

välja hääletati LuuK

kes oli hunt kriimsilm!

öösel ootan hundi pm-i

Comment

• karupoeg
        Pokkerihai
        • Jun 2012
        • 3823

öösel näksiti kael läbi Maxil.

seega alles on 3 mängijat, kellest 1 hunt.

GL

Comment

• Avicii
          Grinder
          • Nov 2012
          • 800

Synfony on teine hunt ja game finished kah

Comment

• Avicii
            Grinder
            • Nov 2012
            • 800

DAY1:

Algselt postitas Synfony Vaata postitust
            Tervist ja head mängu algust ka minupoolt :).
            POST#1 - Isegi LenC tsiteeris seda posti, et hundine - ja seda kohe esimesel päeval
            Täna ei viitsi isegi kellegi pihta puusalt tulistada .. Homme aga võiks küll keegi põhjust anda :D
            POST#2
            Enne õhtut Luuk ennast kaitsma ei asu nagu ma aru sain. Ei hakka praegu sellele rongile hyppama, aga õhtu veel ees.
            POST#3 - selleks hetkeks oli LuuKi peal 3 häält järgmes marcoloco 2 häälega - kell oli 14:43
            HAHA, see pilt oli päris teemakohane tõmbasin hetkeks krampi ära :D. Aga riided on siiski seljas, tundub külane :)
            POST#4 - kommis seda LenCi pilti iamallinnist
            Mulle jäi silma Jmskns69 , esimeses postis otsis actionit tehes "nalja", et q_q ilmsalt hunt, kuid arvatavasti tahtis teemat võibolla käima tõmmata. järgmisena lendas juba Avicii kraesse nähes q_q paari argumenti selle kohta ning peale seda hüppas kohe lenci esimest kõhutunnet usaldama. Camu inside infot tahtis ka teada, et selle järgi võibolla oma järgmist käiku plaanida..
            Samas tundub kohati hundine kuidagi kõigega kaasa minna ja võimalik, et on aru saanud et madala profiili hoidmine oleks jama. Vaikselt repida küla ning minna lahendajatega ühele rongile ise mitte põhjendamaks eriti oma valikuid. Kuigi teistpidi vaadates ka hunt ikka seaks ennast ohtu nii ühelt teisele lennates?
            POST#5
            Sellest välja lugedes Avicii ja marcoloco koos nagu hundid ei saaks olla, pealegi marcoloco postid tunduvad pigem rohkem confused kui hundiesd, aga mine tea äkki ongi selline imago :D
            POST#6
            Sorri jah posti muutmise pärast, kuid olin juba nuppu vajutuanud ja ise läbi lugedes jäi seal lauseehitus endalegi arusaamatuks, olin liiga kokku kirjutanud :). Nb eelmine post käis q_q tehtud posti kohta kus näitas marcoloco rongi
            POST#7
            Vabandasin, kuid arusaadav ja võtan su postituse kuulda.
            POST#8
            Üksasi on see mis praegu pannakse, kuid ilmsalt lõpptulemuse ja parema arusaama sellest saab siiski alles siis kui hääletamine on sulgenud.
            POST#9
            WowAwiAA lubas sing upil, et on aktiivne ja postitab rohkem, nüüd sirvib vaikuses teemat ja stabbib inimest kes äratas temavastu kahtlust .
            POST#10 - arvad, et ei ole veits kahtlane, et esimesel päeval juba peale seda, kui LuuK veits tule alla jäi, hakkas igast teisi nimesi ette pilduma ja süüdistama?
            HAha, tundub tõesti parim lahendus :D Lõpupoole kui poste on hunnikutes, siis võib magama mineku unustada.
            Tuleb vaikselt postid üüesti üle vaadata ja valiku üle järele mõelda
            POST#11 - kommis iamallinni posti "mina nt õpin kõik postid õhtul pähe ja siis enne magamaminekut juurdlen."
            Ma ise vaatasin ka kõik üle ja q_q Kardaanirist tundub olevat palju parem rong kui wowi oma, sest wow võttsi vähemalt ennast kokku ja pani mõned solid argumendid mille nimel talle armu võib anda:)
            POST#12 - tuleb lagedale jälle uue teooria ja nimega
            Mina pigem hääletaks välja inimese kes kaasa arutlustel ei löö, mitte neid kes vähemalt vaeva on näinud.ja postitanud, minu hääl jääb samaks .
            POST#13
            Maxi
            POST#14 - kogu päeva muidugi töötas q_q sabarakuna, ehk hääletas kõike mida q_q lagedale tõi.

DAY2:
            q_q clearis tema ära kohe päeva algul sellega, et tuli wowi pealt ära, ehk kuna kõik said aru lõpus, et WoW on küla, samas enne maxi hääletamist hääletas kardaaniristi korraks...??!???!!

Õhtus, pole olnud aega täna postita kuna oli vaja tööl olla, kuid nüüd kodus ja natukese aja pärast plaanis teema läbi lugeda ja ka omapoolne arvamus anda.
            POST#1
            Lugesin ka läbi teema, kuid väga pikalt süveneda ei viitsinud, sest peale tööd küllaltki väsinud.. Kedagi kindlat ei saaud ise küll hundiks tembeldada. Vaadates vahepealseid sõnavahetusi ja häälte jagamist on asi eriti segane, sest isegi kui tekib paar kahtlusalust, siis mõned lehed hiljem on kõik jälle peapeal, peab veel mõtlema kuhu häält anda
            POST#2
            Lähen ka ise kaasa Luuk rongiga, eile oli küll hääl vahepeal kardaani peal, kuid millegipärast täna ei usu enam, et ta hunt oleks , mis seal ikka. Praegu kõik otsad lahtised ja kinni pole kuskilt hakata.. Luuk ja paar suuremat nime tundusid loogilisemad hundid.
            POST#3 - aga see päev oli kardaanil juba piisavalt hääli, et see midagi muudaks

DAY3:
            Õhtust, esimesel päeval ma juba mõtleisn, et jms võib hunt olla, kuid samas järgneval päeval kahtlustasin Rankat (isegi marcoloco) tundus eile minujaoks hundine, kuid mdea kui kõik clearivad .. võimalik, et väsimusest ei saanud asjale pihta ka ja tänagi nii hilja koju jõudnud töölt, et läbi sirivida teemat ei kannata, kuid praegune hääle andmine on suht flip minujaoks
            POST#1
            Midagi võiks välja mõelda, tahaks pesema minna :D
            POST#2
            Nagu kõik eelnevad rongid oled vastutanud mis rööbastelt maha sõitnud ? :D well Ranka it is, Vähemalt eile ma ei tea mis readide põhjal ta tundus hundine.
            POST#3 - peale tema häält, oli rankal 6 ja jmsk 4 häält - aga, ranka oli inactive sellel ajal ja see rong korjati nii lambist ülesse
            +1 ja samas kui vaadata nende hääletamis stiili tuunduvad sarnased, vb põhjuseks ongi see, et tunnevad IRL ja vaatavad kus teine on hääle andnud ja Trust!
            POST#4 siin mainib, et peale rankat võiks marcoloco ka hunt olla - kes ju tegelikult ei olnud..

Algselt postitas Avicii Vaata postitust
            jmskns69, no ma ei tea, kõik lasid ennast heidutada nüüd tema vabandustest ja t tõmbas uue rongi käima enda päästmiseks, mulle ikka tundub kahtlane
            TOON SELLE POSTI SIIA KORRAKS VÄLJA - mina hääletasin sind siin, ja seis oli 6 ranka ja 5 sina, ma ei uskunud, et ranka hunt oleks olnud ja kui me oleks tema välja võtnud, oleksime saanud 0 readi, küll aga oleks saanud kellegi hundiks tembeldada peale seda, kui keegi oleks switcinud lõpus ja oleks saanud kindla readi.

DAY4:

Jmsnks69 jääb küll puutumatuks praeguste readide põhjal, tuleb minna rongiga siiski teist teed, Marco ehk. Proovin teemat läbi vaadata mingihetk.
            POST#1 - ja peale eilset päeva hakkab hakkab kohe nüüd marcot pressima, seega ma pakun, et angleshootib mõnuga
            Tiiger ka kahtlaselt hääletustega läinud, tekib aina suurem kahtlus tema postide ja hääletuste põhjal, et ta võib hunt olla.
            Marco kohta niipalju, et peale ranka ei tundund olevat pmst kedagi kes teda külaks confirmis :D, pidevalt lõi tema nimi teemaks ja tänu ranka postile oli marcoloco inside meiejaoks. Samamoodi ei imesta kui LuuK flipas endale järjekordse nutsi ja on hunt.
            POST#2 ilmselt mängisidki selle peale, et peseb oma nime puhtaks, kuna pole ennem mänginud ka siis pole kellegil tema kohta mingit readi ja hundid saavadki easy winni - sest eelnevatest mängudest on ju easy read olnud, et hundid omavahel ei suhtle ja üksteise nimesi ei maini, väga võimalik - ning kuna rankat ja luuki oli eelnevalt mainitud siis oli see neile hea gameplan - kuna ranka ja luuk oleks anyway mingil ajal läinud
            Imelik, et tiiger ei taha marco peale panustada ja kahtlustab ntx mind vms, et täiesti vastu kõikidele teooriatele, samas kui marco tuleb ka tiigri häälega kaasa, siis mul ykskõik võime tiigri ka enne võtta.
            POST#3 - siin hakkab tiigrit kahtlustama, kes oli raudpolt küla ja isegi mina kaitsesin teda
            Sirvisin natukene ja arvan, et tiigrikutsu on täna parim lahendus, eriti kui võtta lahti hääletused, seal on selgelt näha, et on proovinud hunti päästa, kuid ülejäänud ajal hääletustel tagaplaanil lasknud külal küla kupeldada hetkeni mil jälle huntidel ohtlikuks kiskus.
            POST#4 - ja siin hääletabki juba, tiiger mängis täpselt samamoodi eelmine mäng ka ja mina olin 100% kindel, et tiiger on küla
            No tiiger, muidu sul oli suht ranka stiilis hääletamine, et jmh kuskil anda 1 hääl ja rongid jäid tahaplaanile..
            aga ranka ja jmks´i vahelisel, lendasid häälega rongis jmks´i peale, mis on suht kahtlane
            + kui oli vahepeal häältevaheline sõda sinu ja tmizi vahel, läks teatav hunt ranka ka kuidagi tmizi rongile kui asi oli muutunud tasavägiseks. muidugi teemasiseseid kohti on nii mõnigi veel, võib ka see kõik olla kokkusattumus, kuid mine tea + mõtlema panev koht on ka see, et kas Luuk might be hunt, nähes võitlust Kardaani ja LuuKi vahel , siis läks Ranka ka Kardaani rongile kui muidu oli seal hääli jaganud üksikult ning kahtlusalune marco tundub ka kohati tema jälgedes käimas.
            POST#5
            Tiiger isegi kui läbi mingi valemi peaksid sa küla olema, siis sa lihtsalt annad ju põhjust, et sind hääletada. Pealegi sinu nö hääletused tunduvad hoopis imelikud a la ntx mind hääletad kuna stabbisin sind varem oma postiga ja võtsid kohe minu ette, vahepeal iamallini ka proovisid hääletada kuna temalgi oli sinu vastu midagi, pealegi kui ma olin q_q, timzi poolt suht cleared ja minu väljahääletamine ei annaks mitte mingit infot ka juurde + mul on olnud palju normaalsemad hääletused võrreldes sinu omadega mis vahepeal ei oma absoluutselt mingit loogilist rütmi, niiet sa ei saa meid süüdistada selles, et me sind hääletame :D.
            POST#6 - siin clearib ennast jälle, kuna tiigrikutsu pressis teda - ofc ei anna mingit infot, sest ajalugu on näidanud, et hundid hoiavad suht tagaplaanile, suhtlevad küll kaasa, aga mingeid erilisi vihavaenlasi ei tekita omale, et pressi alla sattuda
            Sa oled loomulik kadu huntide jaoks, pealegi ega keegi teine väga ei anna aru ka, et võiks kedagi teist hääletada .. mina lihtsalt pakkusin sind välja, obv kahtlane on, et keegi vastu ka ei väida :D.. Ja kui oled hunt, siis oled nende jaoks loomulik kadu ja ammu unustatud:D .. Pealegi kui vaja külaga kedagi välja hääletada, siis sinu häälest ju kasu pole, sest sa lükkad ikka yksinda kuskil nurgas randomgene klicke :D
            POST#7
            Avicii ja LuuK , kaks hundist sirvijat, teil pole midagi tarka lisada?
            POST#8 - lambist pressib mind jälle sisse, kuigi mina olen mängu vältel koguaeg aktviine olnud ja kaasa seletanud

DAY5:

natuke jama jah, et Tiiger küla oli, kuid ta postid olid tõesti imelikud. Arvatavasti ei söödud mind ära kuna ma küla pushisin ja arvati, et minu elus hoidmine hoiab asju segasena, kuid olen nagu ühel nõul teistega häälte suhtes. Kahju jah, et te eile ei postitanud ja aruteludes ei osalenud, oleks võibolla tiiger mängu jäänud
            POST#1 - eile pressis kõvasti tiigrit ja tiiger läkski välja ja nüüd üritab vabandada
            Naerma ajab see, et marcoloco juba nii mitu korda hääletusest mööda saanud, olgu ta kyla või hunt aga siiski mõtlema panev :D
            POST#2 - tõstab marco esile jälle
            Mis te otsustate, mul ykskõik mõlemad rongid sõidavad minujaoks ühes suunas :D
            POST#3
            btw pole vahepeal aega olnud postitada, ei olnud kodus
            POST#4
            LuuK ?
            POST#5 - hääletab luuki viimasel hetkel, aga luuk hääletab sekund hiljem macrot, mis tõttu läheb marco välja 4 häälega, luugile jäi 3 - ehk seletasid kuskil skypes vms, et taaskord nime pesta

DAY6:

Õhtust, rofl kui hea gif :D.. anyways toeatn ka luuki hääletamist . Mingeid analüüse ega muud ei oskagi kirjutada ja natuke jama jah, et eile LuuKi rong ei täitunud, Teist hunti ma ei oskagi välja pakkuda .. Selle tegemiseks peaks hakkama poste uuesti läbi vaatama. LuuK
            POST#1 - hääletas viimasena luuki ja luuk läks välja 4 häälega 4st..

Comment

• Avicii
              Grinder
              • Nov 2012
              • 800

ja obv sõi ta maxi öösel ära selle jaoks, kuna maxi eile hakkas ka juba veits uskuma, et ta võib hunt olla ja sina enam ei usu, et KT mind peekis - ja seda ma ei saagi enne mängu lõppu tõestada, aga ma arvan, et peeksis - sest esimsel päeval juba hüppasin ma talle kaela ja kuna ta oli KT siis vbla tundus talle see kahtlane. Arvad, et ma oleks hundina teda nii kõvasti pressinud, lihtsam oleks ju olnud vaikselt ära süüa

Comment

• Avicii
                Grinder
                • Nov 2012
                • 800

Miks mind ei ole näiteks ära söödud? Sest ma ei ole suutnud see mäng tõesti ühtegi hunti otseselt välja tuua aga see mäng on olnud väga kreisi ja confused ka, vägaraske on nii... Samas on ära söödud inimesed, kes mind uskusid ja külana confirmisid..

Comment

• Jmskns69
                  Õpihimuline Mängur
                  • Oct 2012
                  • 477

Algselt postitas Avicii Vaata postitust
                  tema rond suxib anyway samuti, mingit infot ei saa kui ta küla on ma hääletaks täna välja maxi või iamallin ja sõulriiidin, et mina või qq süüakse täna ära
                  Kurat see on küll raske mäng !

Aga panen synphony ja loodan, et sain pihta.

Comment

• Synfony
                    Jube Noob
                    • Feb 2013
                    • 148

üks teist on head hunti mänginud, congrats.. küla kes minuvastu hääletab, peab ilsmalt peale mängu lõppu kyll vabandust paluma.

Comment

• Jmskns69
                      Õpihimuline Mängur
                      • Oct 2012
                      • 477

üks teist on head hunti mänginud, congrats.. küla kes minuvastu hääletab, peab ilsmalt peale mängu lõppu kyll vabandust paluma.
                      Olen valmis vabandust paluma. Kuid ennem lõpliku otsust tahaksin teada argumente miks ma peaksin sinu suhtes nii kindel olema ?

Comment

• Synfony
                        Jube Noob
                        • Feb 2013
                        • 148

Esmalt, Avicii kohe algul lükkas donki täna proovides tõestada mingi random postide järgi, et ma hunt. :D
                        Vaata eelmisi lehti Maxi kahtlustas Aviciit hundina öeldes, et kui LuuK välja hääletatakse, siis Avicii kindel hunt .. Kui ma oleks hunt, siis mul ei oleks kasulik Maxi välja hääletada, teades et tema hääl Avicii peale läheks .. Ja pealegi võid mu postid üle vaadata, ma ei proovi ühtegi hunti protectida vaid lähen readidega kaasa + nii mõnigi asjalik küla oli confirminud mind külana . Pealegi miks Aviciit külana arvestatakse ? Sp et Timzi nö peek peaks ta olema ? Hundid oleks võinud ta ammu ära süüa siis, et kahtlasemad ja küsitavamad inimesed ellu jätta. Pakun, et Maxi läks kuna ta oli tõele liiga lähedale jõudnud, thats all!

Comment

• Synfony
                          Jube Noob
                          • Feb 2013
                          • 148

Hääletan Avicii Vähemalt ei jää viimane otsus minu kanda.

Comment

• Avicii
                            Grinder
                            • Nov 2012
                            • 800

Jmskns69 on kindel küla, sina oled aga terve mängu hiilinud ja angleshootinud, end of story + see, et sa maxi öösel ära sõid oli selleks, et minu peale nüüd on järgmise postiga kahtlust tõmmata

Comment

• Synfony
                              Jube Noob
                              • Feb 2013
                              • 148

Hiilinud? Sorri, et täiskohaga tööl käin ja sisse logides vaja mõned lehed läbi lugeda. Sina aga ei suuda ühelegi hundile häält lykata ja nüüd proovid ennast kaitsta. Ma ei mõista mis angelshootimisest sa räägid ? Sina oled siiani mängus kuna kõik uskusid, et sa Peek! But well playd kui suudad Jmsk´d mõjutada, et ta mind hääletaks.
                              Jmsk võiks mitte tänase päeva postidest lähtuvalt oma otsuse teha, sest siis ta ehk saaks pildi vähe tervikumaks.

Comment

• Avicii
                                Grinder
                                • Nov 2012
                                • 800

Esmalt, Avicii kohe algul lükkas donki täna proovides tõestada mingi random postide järgi, et ma hunt. :D
                                Vaata eelmisi lehti Maxi kahtlustas Aviciit hundina öeldes, et kui LuuK välja hääletatakse, siis Avicii kindel hunt .. Kui ma oleks hunt, siis mul ei oleks kasulik Maxi välja hääletada, teades et tema hääl Avicii peale läheks .. Ja pealegi võid mu postid üle vaadata, ma ei proovi ühtegi hunti protectida vaid lähen readidega kaasa + nii mõnigi asjalik küla oli confirminud mind külana . Pealegi miks Aviciit külana arvestatakse ? Sp et Timzi nö peek peaks ta olema ? Hundid oleks võinud ta ammu ära süüa siis, et kahtlasemad ja küsitavamad inimesed ellu jätta. Pakun, et Maxi läks kuna ta oli tõele liiga lähedale jõudnud, thats all!
                                Hundid ei ole mind ära söönud, ma ei ole selle mänguga ühelegi hundile otseselt pihta saanud, ja koguaeg on olemas võimalus, et küla hakkab mind hääletama ja ei usu, et timz mind KTna peekis, maxi jäi ka eile sinu peale mõtlema, sellepärast sa ta ära sõid

Comment

Working...