***Libahunt V game thread*** ainult mängijad võivad postitada!

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Maxi
    Pokkerihai
    • Nov 2010
    • 1849

Re: ***Libahunt V game thread*** ainult mängijad võivad postitada!

Kusjuures minu arvates on Synfony hunt.
    Jmskns69, kelle järgi sa nüüd hääletama hakkad?

Comment

• Maxi
      Pokkerihai
      • Nov 2010
      • 1849

ok tegelikult pole enam mingit mõtet skeemitama hakata, siin mängus on kõik selge.
      Jmskns69 on küla, vahepeal oli küll tunne, et Tema postid tekitavad mulle vähi, aga õnneks või kahjuks on ta küla pool.
      Synfony samuti küla, see peaks olema ka kindel ja arusaadav kõigile.
      Hundid on Luuk ja Avicii

Täna öösel tapetakse Synfony ja homme Avicii hääletab mind. Suhteliselt solid gameplan kusjuures arvestades seda et Jmskns usub siiani et Avicii on KT peek.

Eile tehti ikka megasuur viga hääletamisega, kui marcoloco luuki asemel läks. Temapoolne skeem oli tegelikult küla seisukohast ideaalne, et hääletada välja esialgu Luuk ja siis Avici. Küla aga lasi ikka huntidel endale koti pähe tõmmata.

Comment

• Avicii
        Grinder
        • Nov 2012
        • 800

Algselt postitas Maxi Vaata postitust
        ok tegelikult pole enam mingit mõtet skeemitama hakata, siin mängus on kõik selge.
        Jmskns69 on küla, vahepeal oli küll tunne, et Tema postid tekitavad mulle vähi, aga õnneks või kahjuks on ta küla pool.
        Synfony samuti küla, see peaks olema ka kindel ja arusaadav kõigile.
        Hundid on Luuk ja Avicii

Täna öösel tapetakse Synfony ja homme Avicii hääletab mind. Suhteliselt solid gameplan kusjuures arvestades seda et Jmskns usub siiani et Avicii on KT peek.

Eile tehti ikka megasuur viga hääletamisega, kui marcoloco luuki asemel läks. Temapoolne skeem oli tegelikult küla seisukohast ideaalne, et hääletada välja esialgu Luuk ja siis Avici. Küla aga lasi ikka huntidel endale koti pähe tõmmata.
        well played mate aga sinu jutus on üks viga, mina ei ole hunt. Kui seda ei ole ka sina(sa ei oleks mõlemat hunti pressinud, seega oled raudselt küla) ja ma ei usu, et jmskns69 ka hunt oleks, seega on hundid LuuK ja Synfony

Comment

• Jmskns69
          Õpihimuline Mängur
          • Oct 2012
          • 477

Kusjuures minu arvates on Synfony hunt.
          Jmskns69, kelle järgi sa nüüd hääletama hakkad?
          Kui on vaja kellegi järgi hääletada siis oled sina kandidaat number 1.

Sinu arvamusega teise hundikandidaadi osas olin juba nõustumas kui järsku ümber muutsid.

Ütle mille põhjal kinnitad, et synfony on küla ?

Comment

• Maxi
            Pokkerihai
            • Nov 2010
            • 1849

Peasjalikult selletõttu, et synfony on väga aldis olnud hunte hääletama, ka eile kui Luuki ja marcoloco vahel oli hääletamine siis ta selleasemel et mingit iba ajada et hääletab Iamallinni kui kindla küla järgi marcot valis ta Luuki hääletamise mis oli võrdlemisi riski business. Sama ka Ranka kohta keda ta võrdlemisi kriitilises olukorras vabalt hääletas

Comment

• Maxi
              Pokkerihai
              • Nov 2010
              • 1849

See väidetav Avicii peek ei ole ka kuigi reaalne kuna miks peaks Timz peekima mingit täiesti random nime? Mina näiteks KT´na võtaks kindlasti need kodanikud ennem kes on teada aktiivsed mängijad (qq, Lenc, Iamallinn). Avicii oli aga täiesti loose cannon ja see peek oleks võinud vabalt olla raiskamine ja ma usun Timz teadis seda.

Comment

• Jmskns69
                Õpihimuline Mängur
                • Oct 2012
                • 477

See väidetav Avicii peek ei ole ka kuigi reaalne kuna miks peaks Timz peekima mingit täiesti random nime? Mina näiteks KT´na võtaks kindlasti need kodanikud ennem kes on teada aktiivsed mängijad (qq, Lenc, Iamallinn). Avicii oli aga täiesti loose cannon ja see peek oleks võinud vabalt olla raiskamine ja ma usun Timz teadis seda.
                see arutlus eeldab mõistlikkust. Samas kui mõistlik on üldse sellist posti kirjutada ! Eriti kui tegelikult oledki külatark. Olen nõus, et seda ei saa 100% usaldada.

Comment

• Jmskns69
                  Õpihimuline Mängur
                  • Oct 2012
                  • 477

Maxi ole tore ja vaata üle postid 499 kuni 510.

Mulle tundus seal olema selline koht kus Synphony toetas Luuki hääletust ja siis Avicii hakkas Luuki kaitsma pikendades Kardaanirongi!

Comment

• Jmskns69
                    Õpihimuline Mängur
                    • Oct 2012
                    • 477

Anyway on küla ainuke shanss võita täna hundile pihta saada ja see hunt on LuuK lõplik otsuse tegemine jääb neile kes ellu jäävad !

Comment

• Maxi
                      Pokkerihai
                      • Nov 2010
                      • 1849

Jah ma nägin seda juba eile, ma ei tahtnud esialgu välja karjuda kuna Avicii oleks saanud adjustida oma eilset hääletust selle pealt. Ma lootsin et IAmAllin ja Sina tuled lõpuks Luuki peale ja kui Luuk hunt siis oleks ülilihtne Aviciid hääletda kuna siis oleks see nii obvious juba. Samas ma ei tahtnud seda välja tuua kuna see oleks mänguplaani ära rikkunud. Kahjuks aga jäeti hääled marco peale.

Comment

• Maxi
                        Pokkerihai
                        • Nov 2010
                        • 1849

Ma ei tea kas ma täna enam foorumisse tulen õhtul, seega panin oma mõtted kirja. Tähtis on mitte üle mõelda ja täna Luuk välja võtta.

Maxi out

(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Comment

• Synfony
                          Jube Noob
                          • Feb 2013
                          • 148

Õhtust, rofl kui hea gif :D.. anyways toeatn ka luuki hääletamist . Mingeid analüüse ega muud ei oskagi kirjutada ja natuke jama jah, et eile LuuKi rong ei täitunud, Teist hunti ma ei oskagi välja pakkuda .. Selle tegemiseks peaks hakkama poste uuesti läbi vaatama. LuuK

Comment

• karupoeg
                            Pokkerihai
                            • Jun 2012
                            • 3823

ATENZIOONE!!!

btw. reeglite järgi lõppeb tänane päev alles pühap...

Imo võiks ikka täna vanaviisi ikkagi edasi minna. Mis arvate?

Comment

• Jmskns69
                              Õpihimuline Mängur
                              • Oct 2012
                              • 477

Mina toetaks päeva lõpetamist täna 22.30

Comment

• Avicii
                                Grinder
                                • Nov 2012
                                • 800

Algselt postitas Jmskns69 Vaata postitust
                                Mina toetaks päeva lõpetamist täna 22.30
                                ei ole ka vastu

Comment

Working...