Külatargast jäime kahjuks ilma öösel, aga loodame, et tema antud infost on meile kasu. Lugesin inwardi eilseid poste ja sain nii aru, et god ja camu on külaelanikud, ning ristik ja fab hundid. Ei tea muidugi kas need kõik on järgi küsitud ja 100% õiged või inwardi arvamus ainult. Godspeedi ja camu paneksin ma küla nimekirja, ning minu peamised hundi kandidaadid on Fabulous ja tiigrikutsu. Päeval foorumis olla ei saa kahjuks ja oma hääle panen õhtul.
btw, fabulous'i kaitseks (kuigi minumeelest ta siiski hunt), inward ei teinud tema kohta päingut ja ei saanud kindlalt teada, et ta hunt sest siis oleks ta too teatud hääletus, kus vastastiku olid fab ja fortune oma hääle minu moodi ära muutnud, ning fab oleks välja läinud. Ma arvan, et ta päris kindlasti camu't, ning sai teada, et ta küla. Seega arvan, et mu read on enam vähem ok siiski :)
kuigi maxi on selline piiripealne. Osad postid tunduvad külaelaniku moodi olevat, samas see, et tema postid on pidevalt kõik külaelaniku POV (pea igas postis samastub külaga), tundub üsna kahtlane.
nice, ingel päästis küla elu. Nüüd on alles 6 küla ja 3 hunti ning huntide suur eduseis on muutuunud küla mõnusaks eduseisuks. Kellega täna siis läheme külamehed?
Kui prohvet inwardi viimaseid sõnu arvestada, siis peaksime minema Fabulouse ja Maxi teed. Nende kahe nimega olen nõus, et hundid. Fabulouse oleks juba paar päeva tagasi maha saanud, aga siis mindi lõpuks ristiku teed. Pakuks, et lõpetame Fabulouse piinad.
Et arutelu üleval pidiada, siis kolmandaks hundiks pakuks hetkel udikaze.
Kui prohvet inwardi viimaseid sõnu arvestada, siis peaksime minema Fabulouse ja Maxi teed. Nende kahe nimega olen nõus, et hundid. Fabulouse oleks juba paar päeva tagasi maha saanud, aga siis mindi lõpuks ristiku teed. Pakuks, et lõpetame Fabulouse piinad.
Et arutelu üleval pidiada, siis kolmandaks hundiks pakuks hetkel udikaze.
Fabulous
olen nagu nõus, aga mingi kahtlus on, kas fab on ikkagi hunt...? Samas ei oskaks kedagi muud väga pakkuda, OMG, donkament? Lähen Rocki mängule ja lahkun juba poole kuue paiku, nii et panen siis praegu igaks juhuks ära. Fabulous
Inward ei teinud üsna kindlalt minu kohta päringut, sest siis ta oleks teadnud, et ma ei ole hunt. See, et ta minud hundiks pakkus oli ilmselt spekuleerimine.
Tiigrikutsu post #455:
Kas mu nimi siis juba ei ütle ära, et ma olen rahulik tiiger, mitte hunt? :( Anyway, külad tunduvad camu, oumaigaad ja fabu. Tehke omad järeldused.
Võttes arvesse, et ta oli hunt siis ei olnud tal väga raske arvata, kes on külaelanik ja kes mitte. Miks ta peaks ise hundid selle postitusega tanki panema?
Ma ei ole midagi lahminud täna. Lugege Maxi rõhutan tänaseid postitusi. Dosen't makse sense. Camul ja godil on oluline aru saada, et meie oleme kolmekesi külaelanikud. Ristikut ma kahtlustasin varem juba, sest niimoodi hüppas eile camule kõrri. Väidab, et mina pakun kümmet teooriat, ise pole suutnud mitte midagi analüüsida, vaid 3 päeva järjest hääletab tuimalt camu peale.
Selle posti järgi eelda, et inward tegi minu ja camu kohta päringud ja sai teada, et me mõlemad oleme küla.
Jah, eks küla jaoks tunduvad kõik päris hundised ja arvamus muutub mängu arenedes. Ma juba vastasin, et ma lugesin selle dialoogi fabi ja camu vahel uuesti läbi. Ikkagi tundub, et fab hundine. Ja imelikult pushitakse camu koguaeg erinevate mängijate poolt, terve mängu vältel. Camu kahjuks räägib ainult üks aspekt, et teda pole veel siiamaani ära söödud öösel.
Godiga nõus, selle tiigrikutsu postitusega peaks meil neljas hunt olemas olema. Tiigrikutsu oma postituses #227 väidab ka, et fab on OBV küla ja camu hunt. Ning siis hääletab hoopis fortune välja.
Minu ja camu suhtes eksid. Vaata laiemat pilti, seda dialoogi camu ja fabi vahel. Camu tundub ausam, fab teatud postitustega kuidagi pingutatud. Lisaks kõik, kes camu pushivad järjest: terve mängu vältel fab, kes pole külaelanike eriti identifitseerida tahtnud, vaid see brainfart svenza näol 2. päeva hääletuse lõpus - nagu sa ka ise välja tõid.
Eile hakkas ristik üsna tühja kohapealt camut pushima ja nii mitu päeva järjest.
Karupoeg oma #232 postitusega näitab ka üles siirat imestust, et peaks camu välja hääletama. Siiski kindel pole, et tema wolf on, võib vabalt küla olla.
Praeguse seisuga hundid tunduvad fab, ristik, maxi ja tiigrikutsu ning külad kaardimaja, god ja camu ja iamallinn.
Järgnevates postides on alles jäänud mängijatest välja toodud fabulous ja maxi. Mõlemad sobivad huntide profiili.
Nagu enne juba mainisin, siis fab pääses üleeile ainult tänu sellele, et hääled viidi ristikule obv variandina üle.
Eks sa võid veel vett sogada fabulous, kui sa seda nii väga tahad, aga pääsu sul enam pole.
Comment