***Libahunt III game thread***

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • karupoeg
    Pokkerihai
    • Jun 2012
    • 3823

Re: ***Libahunt III game thread***

mina jään täna fabi peale ikka... kui su teooria peab paika, siis saame võtta tiigrikutsu homme.
    kui ei pea paika, siis on kellad ja gg.

Comment

• IamAllin
      Pokkerihai
      • Aug 2009
      • 1653

Svenza tundus ka pigem külana algul, sest võttis sama liini, mis esimene mäng suht. fortune tundus juba peale esimset ööd nii hea setup huntide poolt olevat, et üldse ei uskunud, et ta hunt on, samas Fabulous olen algusest peale pushinud ja ma usun, et ta on hunt ning samuti tiigrikutsu. Eile tegin posti, et kui mind öösel maha killitakse, siis kindlasti pöörake tähelepanu fabile ja tiigirkutsule. Mind ei killitud ning ehk sellepärast, et see post olekski neile tähelepanu toonud? Samas võibolla just jätsid hundid mind alles, et ma neid kahte edasi pushiks, aga kuna muu pealt minna ei ole, siis seda ma teengi. Kolmanda hundina ei oskagi kedagi pakkuda...god tundub pigem külane, kuid kui on hunt siis wp. Inward on ka veidike kahtlane oma suvalise lahmimisega ning Camu võib olla ka hundi kandidaat, kuna fab päästis ta naha ning seee nende omavaheline vaidlus võis olla lihtalt tühi play, et kui 1 läheb, siis teist peetaks kindlaks hundiks. Nii, et jah Fab, tiigirkutsu, camu ehk?

Comment

• Fabulous
        Pokkerihai
        • Jan 2010
        • 2674

Siin enda pealt hääli maha proovida saad on juba üsna mõttetu tegevus ja tühi postide kogumine, niiet GG. Minu pärast võib päeva varem ära ka lõpetada, sest tahaks enne homme hommikut teada saada, kes siis hunt oli ja kes mitte.

Comment

• camu
          Super Moderaator
          • Jan 2009
          • 3411

Minu pärast võiks mäng kell 18:00 alata. Ärkasin 30 minti tagasi.
          No nüüd käib tuli juba kõigi pihta. Tublid hundid. Esmane niitide tõmbaja onGodspeed_EJ siin. Usun, et seal materjali küll ja poiss piisavalt tark, et vajaduselt madalat profiili hoida ja vajadusel torgata.
          Kui fab on hunt, siis wp, ma ei tea. Ta tundub jäärapäine, ega taha teiste arvamusest midagi kuulda. Hea omadus elus läbilöömiseks. Siin mängus ma selles väga kindel pole.
          Mul ema-isa ka mängu analüüsima pannud, kuna endal kiire ja mis neilgi noorte pensionäridena teha. Nemad tahaksid inwardit välja võtta, sest see on isegi külana huntide poolt.
          Maxi ja ristik ka obv hundid. karupoeg kah. Imo kaardimaja suht nailis huntide kandidaadid.

Pean tunni aja pärast kinni minema. Lull lubadus mis eile antud sai, seega pole ma päris kindel kas lõppu näen, aga pigem näen ja vajadusel saan häält kuhugi muuta.

Comment

• IamAllin
            Pokkerihai
            • Aug 2009
            • 1653

olen algusest peale oma rida ajanud ja just kirjutasin, et fab ja tiiger kindlad hundid ning camu ka ilmselt, aga praegu viimase posti järgi tundub fab samas nii külane (liht hea play lol) ja camu post tundub eriti hea. God, maxi, ristik oleks väga head hundikandidaadi tegelikult, aga noh eks saab mis saab.

Comment

• inward
              Klubi Liige
              • Sep 2009
              • 6275

Ma ei ole midagi lahminud täna. Lugege Maxi rõhutan tänaseid postitusi. Dosen't makse sense. Camul ja godil on oluline aru saada, et meie oleme kolmekesi külaelanikud. Ristikut ma kahtlustasin varem juba, sest niimoodi hüppas eile camule kõrri. Väidab, et mina pakun kümmet teooriat, ise pole suutnud mitte midagi analüüsida, vaid 3 päeva järjest hääletab tuimalt camu peale.

Comment

• donkament
                Pokkerihai
                • Apr 2009
                • 1945

ei saa aru miks inward tahab godile nii väga külaelaniku silti kaela riputada. camu post tundub asjalik, ise olen ka samu nimesid kahtlustanud.

Comment

• camu
                  Super Moderaator
                  • Jan 2009
                  • 3411

ristiku näol saaksime ühe hundi 90% kätte. Küsimus pigem selles, kas homme ka selle informatsiooniga midagi peale hakata on.

Comment

• IamAllin
                    Pokkerihai
                    • Aug 2009
                    • 1653

ma ei tea kas ma panen vigast aga muudan totaalselt oma vaadet siis praegu. ristik

Comment

• IamAllin
                      Pokkerihai
                      • Aug 2009
                      • 1653

võimalik, et võtan camu hundi soovitust kuulda

Comment

• camu
                        Super Moderaator
                        • Jan 2009
                        • 3411

panen ka ristik

Comment

• karupoeg
                          Pokkerihai
                          • Jun 2012
                          • 3823

kutid te võite ema teresat ka panna, aga kui me 7 häält kokku ei saa, siis on mäng läbi.

Comment

• kaardimaja
                            FPP Pro
                            • May 2010
                            • 281

Okei, tundub, et ristikuga on rohkem minkut. Hääletame siis terve külaga tema välja! .. Iga küla, kes hääletab kedagi teist, öelge palun, kas teie arvates ristik pole hunt? miks?

Comment

• inward
                              Klubi Liige
                              • Sep 2009
                              • 6275

Nii on. Peame kokku leppima, kui kasvõi üks küla paneb erineva hääle, siis hääletavad lihtsalt 6 hunti 22:00 kellegi külaelaniku peale ja ongi peetis.

Comment

• karupoeg
                                Pokkerihai
                                • Jun 2012
                                • 3823

minu arvates on Fabulous hunt. Ja kahtlane tundub Godspeed. Veelgi kahtlasem tundub see, et 4 venda nüüd muudavad 5 minuti jooksul oma hääli justkui soovides suunata kellegi poole asja.

Ja see tegu on küll hundi ilaga koos.

Mulle tundub küll, et pigem olete teie (Godspeed, inward, kaardimaja, IAmAllin) hundid KOOS Fabulousiga, sest no viimasel hetkel hakkate kambaga suruma kedagi, lootuses et kahtlevad külaelanikud tulevad kaasa.

mina jään Fabulousi juurde, kes on palju kindlam minu silmis. kui Godspeedi teooria peaks paika pidama, siis on meil homme ka võimalust. Kui ei pea, siis on mäng lihtsalt läbi.

Comment

Working...