***Libahunt III game thread***

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Godspeed_EJ
    Klubi Liige
    • Nov 2009
    • 3049

Re: ***Libahunt III game thread***

Algselt postitas tiigrikutsu Vaata postitust
    Svenza, camu ja inwardit vaatasin ka aga teda sa vist ei hääletanud vaid vaatasin seda posti #139. Mul hakkab ka juba vaikselt pilt kokku jooksma siin.
    Too välja see postitus, kus ma camu pushisin?

Eile öösel hääletasin camu poolt. Ei pushinud midagi ei kirjutanud ühtegi selgitust ka, miks ma teda hääletasin. Täna võin selle põhjuse muidugi välja tuua. Eilne hääl läks camule, kuna Fortune tundus kindel mineja olevat ja Fabulosele häält ei hakanud andma, et mind öösel ära ei söödaks.

Ma olen nõus, et sul on juhe koos. Ma olen selles 100% nüüd ka kindel, et sa oled HUNT. Orki läksid praegu sellega, et esimeses postis hakkasid kiiruga minu postitust ümber lükkama ja väitsid, et KONTROLLISID fakte. Praegu selgub, et sa ei kontrollinud midagi ja kiirustades rääkisid hoopis ennast sisse.

Külaelanikele veel tiigrikutsu suhteliselt mannetu katse vett sogada

Ootaks ka fabi vastuse ära pigem, kuna godspeedi argumente kontrollides tuli välja, et ega ta isegi väga puhas ei tundu. Suht random jama ajanud terve mängi jooksul. Pushinud ühte samu vendi ja ka svenzat.

Kõik saavad seda kontrollida, et peale svenza pole ma kedagi pushinud. Ühelgi külaelanikul pole põhjust sellist posti teha seega jääb alles ainult HUNDI variant.

Fabulous, camu, inward, tiigrikutsu on minu wolfpack hetkel. Külaelanikele soovin kainelt meelt ja mitte igast häma usukuda vaid tõesti kontorllige fakte, mille alusel otsus teha.

Comment

• Maxi
      Pokkerihai
      • Nov 2010
      • 1849

Minu jaoks arusaamatu hetkel see, miks hundid ei ole Camu ja Inwardi ära söönud. Nemad suudavad teha kõige rohkem mõjutavaid ja sisukaid poste. Paistab et keegi eriti minu Camu rongiga kaasa ei tule, seega hääletan täna seda keda kõige rohkem hääletatakse, et hääl raisku ei läheks. Niikuinii kedagi ära põhjendada ei suuda ja eriti ei taha seda vastutust võtta ka.

Mängu väliselt arutada küll ei tohi, aga kas meelde tuletada tohib, et mäng on? Täna kõige tähtsam päev ja suht kahju kui keegi maha magab.

Comment

• inward
        Klubi Liige
        • Sep 2009
        • 6275

Godiga nõus, selle tiigrikutsu postitusega peaks meil neljas hunt olemas olema. Tiigrikutsu oma postituses #227 väidab ka, et fab on OBV küla ja camu hunt. Ning siis hääletab hoopis fortune välja.

Minu ja camu suhtes eksid. Vaata laiemat pilti, seda dialoogi camu ja fabi vahel. Camu tundub ausam, fab teatud postitustega kuidagi pingutatud. Lisaks kõik, kes camu pushivad järjest: terve mängu vältel fab, kes pole külaelanike eriti identifitseerida tahtnud, vaid see brainfart svenza näol 2. päeva hääletuse lõpus - nagu sa ka ise välja tõid.

Eile hakkas ristik üsna tühja kohapealt camut pushima ja nii mitu päeva järjest.

Karupoeg oma #232 postitusega näitab ka üles siirat imestust, et peaks camu välja hääletama. Siiski kindel pole, et tema wolf on, võib vabalt küla olla.

Praeguse seisuga hundid tunduvad fab, ristik, maxi ja tiigrikutsu ning külad kaardimaja, god ja camu ja iamallinn.

Comment

• inward
          Klubi Liige
          • Sep 2009
          • 6275

Algselt postitas Maxi Vaata postitust
          Minu jaoks arusaamatu hetkel see, miks hundid ei ole Camu ja Inwardi ära söönud. Nemad suudavad teha kõige rohkem mõjutavaid ja sisukaid poste. Paistab et keegi eriti minu Camu rongiga kaasa ei tule, seega hääletan täna seda keda kõige rohkem hääletatakse, et hääl raisku ei läheks. Niikuinii kedagi ära põhjendada ei suuda ja eriti ei taha seda vastutust võtta ka.

Mängu väliselt arutada küll ei tohi, aga kas meelde tuletada tohib, et mäng on? Täna kõige tähtsam päev ja suht kahju kui keegi maha magab.
          Isegi imestan. Täna kindlasti üks meist kolmest: mina, god või camu ära süüakse.

Comment

• Fabulous
            Pokkerihai
            • Jan 2010
            • 2674

Pikka juttu mul rääkida ei ole. Kui ma täna välja peaksin minema on mäng kaotatud ning hundid on võitnud.

Ma olen siin teemas iga päev lahti seletanud, mis põhjusel ma kedagi hääletanud olen. Fortune kohta tunnistan, et see oli korralik möödapanemine kuigi ma olin üsna kindel et ta oli oma tegevuse põhjal hunt (samal põhjusel hääletasid ka ülejäänud külaelanikud teda, ei?). Tänaseks olen mina endale paljude silmis täpselt sama imago loonud endale tähelepanu tõmbamise, valede inimeste hääletamise ja üleüldse valedes kohtades valede move'ide tegemisega. Ma hääletaksin samuti selliste readide põhjal ennast.
            Mind ei ole sellel samal põhjusel ka mängust välja võetud. Miks peaksid hundid kulutama ühe killi külaelaniku tapmisele kes oma käitumise tõttu võib selle töö huntide eest ise endale ära teha.

Ma tahaksin hääletada Goodspeedi. Kui ta on hunt, teab ta, et minu näol on tegemist külaga (ja saab täna mängu ära võita) ja minu arvates on see ka põhjuseks survele, mida ta mulle täna avaldanud on. Kuna aga rongi käimatõmbamiseks on vaja teiste abi, pean hetkel hääletama camu.

Ma ütlen kohe praegu ära, et ma pean eraeluliste südmuste tõttu umbes kella 19-20 vahel lahkuma ning kui tagasi jõuan on mäng läbi, aga iga tahes huntidele props hästi mängitud mängu eest.

Comment

• Godspeed_EJ
              Klubi Liige
              • Nov 2009
              • 3049

Algselt postitas Fabulous Vaata postitust
              Pikka juttu mul rääkida ei ole. Kui ma täna välja peaksin minema on mäng kaotatud ning hundid on võitnud.

Ma olen siin teemas iga päev lahti seletanud, mis põhjusel ma kedagi hääletanud olen. Fortune kohta tunnistan, et see oli korralik möödapanemine kuigi ma olin üsna kindel et ta oli oma tegevuse põhjal hunt (samal põhjusel hääletasid ka ülejäänud külaelanikud teda, ei?). Tänaseks olen mina endale paljude silmis täpselt sama imago loonud endale tähelepanu tõmbamise, valede inimeste hääletamise ja üleüldse valedes kohtades valede move'ide tegemisega. Ma hääletaksin samuti selliste readide põhjal ennast.
              Mind ei ole sellel samal põhjusel ka mängust välja võetud. Miks peaksid hundid kulutama ühe killi külaelaniku tapmisele kes oma käitumise tõttu võib selle töö huntide eest ise endale ära teha.

Ma tahaksin hääletada Goodspeedi. Kui ta on hunt, teab ta, et minu näol on tegemist külaga (ja saab täna mängu ära võita) ja minu arvates on see ka põhjuseks survele, mida ta mulle täna avaldanud on. Kuna aga rongi käimatõmbamiseks on vaja teiste abi, pean hetkel hääletama camu.

Ma ütlen kohe praegu ära, et ma pean eraeluliste südmuste tõttu umbes kella 19-20 vahel lahkuma ning kui tagasi jõuan on mäng läbi, aga iga tahes huntidele props hästi mängitud mängu eest.
              Enne, kui sa lahkud.

Miks muutsid hääle teisel päeval 21.59 svenza peale ja põhjendasid, et oma nahka päästa, kuigi sa polnud reaalselt ohus? Sama lükkega õnnestus sul vb päästa camu, kes oli reaalselt ohus ja kellega algselt palju kiskusid ning ülevoolavat draamat tekitasite.

Comment

• Fabulous
                Pokkerihai
                • Jan 2010
                • 2674

Ja selle camuga sõnavahetuse kohta ütlen niipalju, et ma olengi sellise iseloomuga. Kui ta ühel hetkel ilma mõjuva põhjuseta minu vastu isiklikuks läks viskas veidi üle ning seetõttu tekis ka sellest vestlusest kolmandatele osapooltele säärane mulje nagu Inward #349 välja tõi.

Comment

• Godspeed_EJ
                  Klubi Liige
                  • Nov 2009
                  • 3049

Ära keeruta. Peamine küsimus oli, miks hääle muutsid viimasel hetkel?

Comment

• Fabulous
                    Pokkerihai
                    • Jan 2010
                    • 2674

Algselt postitas Godspeed_EJ Vaata postitust
                    Enne, kui sa lahkud.

Miks muutsid hääle teisel päeval 21.59 svenza peale ja põhjendasid, et oma nahka päästa, kuigi sa polnud reaalselt ohus? Sama lükkega õnnestus sul vb päästa camu, kes oli reaalselt ohus ja kellega algselt palju kiskusid ning ülevoolavat draamat tekitasite.
                    Viimase poole tunni jooksul oli minu peale tulnud ilma mingi argumenteeritud põhjuseta juba mitu häält. Ma kahtlustasin, et ma olen huntide poolt sihtmärgiks võetud ning viimase minuti-kahe jooksul otsustatakse mulle veel mitu häält peale laduda, et ülejäänud enam ümber ei jõuaks hääletada. Ma kirjutasin ka, et ma olen kindel, et Svenza näol on tegemist külaelanikuga ning ma tegin sellise move'i oma naha päästmiseks.
                    Täpselt samal põhjusel pean ma täna camu hääletama. Ma hääletaksin hea meelega sind, aga see teeks mu enda olukorda veel hullemaks.

Comment

• lenC
                      Administraator
                      • Oct 2008
                      • 6440

Hääled seisuga post#354

4 Fabulous (IamAllin, Godspeed_EJ, karupoeg, donkament)
                      3 camu (Maxi, ristik, Fabulous)
                      1 Maxi (kaardimaja)

Öö saabub ~4 tunni pärast.

Comment

• inward
                        Klubi Liige
                        • Sep 2009
                        • 6275

Algselt postitas Fabulous Vaata postitust
                        Viimase poole tunni jooksul oli minu peale tulnud ilma mingi argumenteeritud põhjuseta juba mitu häält. Ma kahtlustasin, et ma olen huntide poolt sihtmärgiks võetud ning viimase minuti-kahe jooksul otsustatakse mulle veel mitu häält peale laduda, et ülejäänud enam ümber ei jõuaks hääletada. Ma kirjutasin ka, et ma olen kindel, et Svenza näol on tegemist külaelanikuga ning ma tegin sellise move'i oma naha päästmiseks.
                        Täpselt samal põhjusel pean ma täna camu hääletama. Ma hääletaksin hea meelega sind, aga see teeks mu enda olukorda veel hullemaks.
                        Pullikaka. Sa oled kindel hunt ju, sest god tundub mulle küll külaelanikuna.
                        Ise lähen ka trenni ära 19:30 ja ei jõua enne kümmet tagasi. Seega tuleb fab kindlalt maha võtta küla poolt, et siin lõpus mingeid imelike vangerdusi ei tehtaks. Hääletan fabulous

Comment

• Godspeed_EJ
                          Klubi Liige
                          • Nov 2009
                          • 3049

Mind fabulos ümber ei suutnud veenda. Isegi, kui ei ole hunt, siis on ta kõik teinud, et hundina paista.

Lähen trenni, aga jõuan enne 22.00 kindlasti tagasi. Village people, ütlen veelkord, kainet meelt paluks. Kui te Fabi ei taha hääletada, siis vaadake tiigrikutsu paanikas tehtud post läbi ja mõelge miks ta selle tegi?! Otseselt teda ma ei süüdistanud, aga hirmus kiirelt oli vaja kedagi tal kaitsma hakata. Kui me saame 7 häält tiigrikutsu peale, siis võime ka tema välja võtta OBV hundina.

Comment

• karupoeg
                            Pokkerihai
                            • Jun 2012
                            • 3823

Algselt postitas inward Vaata postitust
                            Godiga nõus, selle tiigrikutsu postitusega peaks meil neljas hunt olemas olema. Tiigrikutsu oma postituses #227 väidab ka, et fab on OBV küla ja camu hunt. Ning siis hääletab hoopis fortune välja.

Minu ja camu suhtes eksid. Vaata laiemat pilti, seda dialoogi camu ja fabi vahel. Camu tundub ausam, fab teatud postitustega kuidagi pingutatud. Lisaks kõik, kes camu pushivad järjest: terve mängu vältel fab, kes pole külaelanike eriti identifitseerida tahtnud, vaid see brainfart svenza näol 2. päeva hääletuse lõpus - nagu sa ka ise välja tõid.

Eile hakkas ristik üsna tühja kohapealt camut pushima ja nii mitu päeva järjest.

Karupoeg oma #232 postitusega näitab ka üles siirat imestust, et peaks camu välja hääletama. Siiski kindel pole, et tema wolf on, võib vabalt küla olla.

Praeguse seisuga hundid tunduvad fab, ristik, maxi ja tiigrikutsu ning külad kaardimaja, god ja camu ja iamallinn.

mkm, post 232 küsisin ma, kas ma midagi maha maganud, et miks järsku camu pealt tuli maas. minule tundus see lihtsalt kahtlane, sest öö ei andnud sellist informatsiooni, et peaksid kõik, kes varem camu poolt olid, kuhugi teise paati hüppama.

Aga tol hetkel oli hääletatud välja svenza, keda ma pushisin ise ka koos paljude teistega. Sellest tulenevalt tundus tol hetkel kõige loogilisem olevat camu ning fabulous.

ära võta hilisemat infot arvesse varasema info analüüsimisel.

eniveis sinust ma hunti ei usu ning oleks tore kui me suudaks koostööd teha

Comment

• inward
                              Klubi Liige
                              • Sep 2009
                              • 6275

Algselt postitas Godspeed_EJ Vaata postitust
                              Mind fabulos ümber ei suutnud veenda. Isegi, kui ei ole hunt, siis on ta kõik teinud, et hundina paista.

Lähen trenni, aga jõuan enne 22.00 kindlasti tagasi. Village people, ütlen veelkord, kainet meelt paluks. Kui te Fabi ei taha hääletada, siis vaadake tiigrikutsu paanikas tehtud post läbi ja mõelge miks ta selle tegi?! Otseselt teda ma ei süüdistanud, aga hirmus kiirelt oli vaja kedagi tal kaitsma hakata. Kui me saame 7 häält tiigrikutsu peale, siis võime ka tema välja võtta OBV hundina.
                              Minugipoolest. Aga kui perse läheb, siis this one is on you :D.

Ma küsiks veel fabilt enne kui sind välja hääletatakse: Kes sinu arust kõige hundisemad on ja kes kõige külamad ?

Comment

• Godspeed_EJ
                                Klubi Liige
                                • Nov 2009
                                • 3049

Inward, kui sa enne 22t tagasi ei jõua, siis jäta oma hääl Fabile. tiigri saab ka homme mängust välja.

Comment

Working...