***Libahunt III game thread***

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • ristik
    Grinder
    • May 2010
    • 903

Re: ***Libahunt III game thread***

lisaks camu ja svenza paistavad olevat vastasleerides, üks neist välja saata ja prolly 1 hunt käes.

Comment

• Godspeed_EJ
      Klubi Liige
      • Nov 2009
      • 3049

Mina hääletan Svenza

Jätkan eilset liini, kuna ta ei teinud midagi, et vastupidist tõestada. Tänu oma räuskamistele ja viimasel hetkel q_q hääletamisele pigem süvendas mu kahtlusi.

Comment

• karupoeg
        Pokkerihai
        • Jun 2012
        • 3823

Algselt postitas taavi Vaata postitust
        Kardaaniristi ainuke postitus eile...

Seos v liiga obv...
        seos on olemas jah, aga tundub justkui liiga obv...

Comment

• tiigrikutsu
          Grinder
          • Oct 2011
          • 522

Algselt postitas ristik Vaata postitust
          lisaks camu ja svenza paistavad olevat vastasleerides, üks neist välja saata ja prolly 1 hunt käes.
          Tundub nii jep, sellepärast jään ka oma valikule kindlaks ja valin camu. Ehk siis tuleb flip svenza ja camu vahel maybe ja saab homseks asjast sotti juba.

Comment

• Svenza
            Svetlana aka Buldooser
            • Oct 2008
            • 3591

Ma ei oska seisukohta võtta, võtan istekoha hetkel. Ikka ihutakse hammast minu peale...

Comment

• camu
              Super Moderaator
              • Jan 2009
              • 3411

Võtke mind välja jah.
              Ma olen suht kindel, et üks kolmest minu vastu hammast ihuvast kasutajast on hunt. Fabulous oli eile ainuke, kes inwardit kaitsma hakkas. Seega ei saa öelda küll, et keegi sõna ei võtnud inwardi teemal.

Comment

• inward
                Klubi Liige
                • Sep 2009
                • 6275

Nii, üritan ka midagi kirja panna. Pole just kõige kirkam kriit täna, seega analüüs võibolla kõige arusaadavam pole.

Need, kes mind eile päästa üritasid (poste tehes), tunduvad enamuses minule külad. Samas huntidel on hea vett ka segada, sest eile polnud vahet, kes meist läheb. Alguses oli hea mind ette võtta, sest olin AFK ja minu välja hääletamisest poleks saanud mingeid tagasi ulatuvaid järeldusi teha. Päeva lõpuks sobis neile q_q sama hästi või paremini, sest võttis aktiivselt sõna ja eelmisest mängust oli ju näha, et tegemist väga hea mängijaga.

Camu ja Fab sõnelus tundub lihtsalt pigem mingi omavaheline vimm. Mingeid isiklike vaidlusi selles mängus liiga hoogsalt lahendama pole mõtet hakata, külvab veel rohkem segadust. Kindel muidugi ei ole, üks neist võib siin hakata niite tõmbama küll.

Hetkel tundub kõige hundisem Fortune. Kolm readi millel tuginen: 1) Ühekordne mõrtsukas tappis kardaaniristi, sest viimane hääletas fortune, 2) Öösel tapeti -andres-, kes samuti hääletas alguses fortune, 3) hüppas kenasti kampa, et mind välja hääletada ja (#59 post) küsis q_q-lt miks ei peaks mind välja hääletama.

Comment

• camu
                  Super Moderaator
                  • Jan 2009
                  • 3411

Huntide killid olid tegelt suht random imo ja ma neist mingeid suuri järeldusi ei teeks. Tundusid pigem jälgede segamisena. kardaanirist vähemalt. Head poindid inward muidugi.

Comment

• IamAllin
                    Pokkerihai
                    • Aug 2009
                    • 1653

ma arvan, et kardaaniristi peeti lihtsalt liiga geaks kplaelanikuks ja Fortune hääletamisega see seotud polnud, samas kes teab...

Comment

• inward
                      Klubi Liige
                      • Sep 2009
                      • 6275

Algselt postitas camu Vaata postitust
                      Huntide killid olid tegelt suht random imo ja ma neist mingeid suuri järeldusi ei teeks. Tundusid pigem jälgede segamisena. kardaanirist vähemalt. Head poindid inward muidugi.
                      Seda küll, et esimese päeva hääletamine on random. Eelnevate mängude põhjal mulle siiski tundub, et kui keegi kasvõi pool kogemata hundile pihta paneb, siis süüakse ta ära. Selle järgi (kui next levelil mõelda) oligi hea nad ära tappa, sest tundusid tavalised postitajad.

Comment

• Svenza
                        Svetlana aka Buldooser
                        • Oct 2008
                        • 3591

Nii. Panen ka paar sõna kirja. Jõle sitt on mängu alguses kohe külaelanik olla. Kõik matsid pekstakse ühte tuppa ja hunt laseb räige kärtsu salapeeru, nii et sihuke mäda on üleval, et pane või kirves õhku rippuma. Ja nüüd külaelanikud, kõigil näod punased ees, vehivad kätega ja süüdistavad üksteist. Nüüd on vaja kõigi toasolijate trussarid üle nuusutada või vaadata kellel valged trussad, äkki jookseb pruun triip tagant. Samal ajal hunt aga itsitab pihku ja laseb tummiselt pealt ära, et sitahais veel vängem oleks.
                        Nagu ütles kaasaja klassik Orelipoiss : Rosoljetriip särgil, **** püksist väljas. Kuidas käitud?

Comment

• inward
                          Klubi Liige
                          • Sep 2009
                          • 6275

Algselt postitas Svenza Vaata postitust
                          Nii. Panen ka paar sõna kirja. Jõle sitt on mängu alguses kohe külaelanik olla. Kõik matsid pekstakse ühte tuppa ja hunt laseb räige kärtsu salapeeru, nii et sihuke mäda on üleval, et pane või kirves õhku rippuma. Ja nüüd külaelanikud, kõigil näod punased ees, vehivad kätega ja süüdistavad üksteist. Nüüd on vaja kõigi toasolijate trussarid üle nuusutada või vaadata kellel valged trussad, äkki jookseb pruun triip tagant. Samal ajal hunt aga itsitab pihku ja laseb tummiselt pealt ära, et sitahais veel vängem oleks.
                          Nagu ütles kaasaja klassik Orelipoiss : Rosoljetriip särgil, **** püksist väljas. Kuidas käitud?
                          Ja mida me nüüd külaelanikena sellest järeldama peaks ? Sama hästi oleks võinud ütlemata jätta.

Comment

• Svenza
                            Svetlana aka Buldooser
                            • Oct 2008
                            • 3591

Seda, et mina pole pealt ära lasnud.

Comment

• inward
                              Klubi Liige
                              • Sep 2009
                              • 6275

Algselt postitas Svenza Vaata postitust
                              Seda, et mina pole pealt ära lasnud.
                              Ma võin ju ka seda lihtsalt öelda.

Comment

• karupoeg
                                Pokkerihai
                                • Jun 2012
                                • 3823

svenza laseb päevad otsa lihtsalt mäda-mäda otsa.

Nagu väike laps, kes solvudes viskab legod laiali ja karjub, et "mina teiega enam ei mängi".

Selle põhjal ei saagi muud järeldust teha, et sa oled üks huntidest, kes ei oska ennast kuidagi välja vabandada, miks ta hunt ei peaks olema. Abi ei tee ka ühelt mängijalt teiselt hüppamine (nt viimasel hetkel eile QQ-le). Nagu ka välja tuleb, eksisid...

Comment

Working...