Foorumimäng Libahunt II (werewolf): Ainult mängijad võivad postitada!

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • q_q
    dibs esimesele naisele, kes siia satub
    • Jan 2011
    • 6303

Re: Foorumimäng Libahunt II (werewolf): Ainult mängijad võivad postitada!

Algselt postitas Maxi Vaata postitust
    Vaevalt, et hunt hakkaks kohe algul paugutama ja nimesid välja hüüdma. Pigem ei taha endale keegi tähelepanu pöörata.
    mõttetu enda kohta stillis postitusi teha: "vaevalt, et ma nii teeks kui ma hunt oleks" jne

masterpuppet on palju sõna võtnud huvitavate postitustega, kuid mingeid teooriaid ega midagi pakkunud. küsiks sult praegu history puhul mõtteid

mulle endale kahtlased praegu ranka, masterpuppet ja maxi

Comment

• q_q
      • Jan 2011
      • 6303

praegu=praeguse*

Comment

• ranka
        Miljon Põhjust Kodus Olla
        • Sep 2008
        • 36444

Algselt postitas masterpuppet Vaata postitust
        ranka, ma ainult panin paika piirid enda jaoks, et ma lampi ei süüdista. Teistele see kindlasti suunatud ei olnud. Lihtsalt kohe esimese postina mitte millegi pealt huupi tulistamine tekitab küsimusi. Mängu mõttest saan väga hästi aru.

Ps. reeglitest tulenevalt (väike tõlgendus) ei pea hääletama!, küll aga peab iga päev sõna võtma, et mingitki informatsiooni endast andma. Ning just see hääletamise mittekohustuslikus annab teatavat manööverdamisvõimalusi.
        Aa seda ma ei teadnudki, arvasin, et iga päev peab ka hääletama ja reeglid kaheti mõistetavad. Aga suva ärme siin mängureeglitest räägi ning nii või naa ma oleks esimene päev kindlalt hääletanud ja häält saab muuta.

peace

Comment

• inward
          Klubi Liige
          • Sep 2009
          • 6275

Ranka, Godspeed ja Puppet on peamised kahtlusalused.
          -Puppetit ma ei usu sellepärast, et ta pole otseselt kellegi vastu veel pöördunud.
          -Ranka teeb rünnakuid igas suunas ning muudab hääli jne. Võib olla on agressiivne külaelanik, tema stiili teades, ei saa välistada.

Üldiselt tuleb mõelda ka kõigi rollid peale ning panna tähele neid postitusi, mida ei tehta.

Comment

• Maxi
            Pokkerihai
            • Nov 2010
            • 1849

Njah, siin nii suur üleleveldamine, et suht hea play oleks hundina kohe algul rahmima hakata, eriti veel üksteise vastu.

Varsti siis peaks hakkama reaalseid hääli ka jagama.

Comment

• q_q
              • Jan 2011
              • 6303

Varsti siis peaks hakkama reaalseid hääli ka jagama.
              aega on küll veel. kui rasmer peaks afk jääma siis ma oleks svenzaga nõus, et välja hääletada kuna see on kasulik huntidele, kui mängu jääb väga passiivne kasutaja

aga nagu ma ütlesin siis aega on küllalt ja eks näis

Comment

• q_q
                • Jan 2011
                • 6303

svenzale, et neeme postitas küll #30

Comment

• Maxi
                  Pokkerihai
                  • Nov 2010
                  • 1849

IamAllinn peaks ka mängus olema, ta pole ka vist veel midagi postitanud.

Ma pean ka suht varakult ära otsustama keda hääletada, kuna 17.30´se laeva peale.

Comment

• q_q
                    • Jan 2011
                    • 6303

IamAllinn peaks ka mängus olema, ta pole ka vist veel midagi postitanud.

Ma pean ka suht varakult ära otsustama keda hääletada, kuna 17.30´se laeva peale.
                    nii on. muidu ma arvasin veel, et 20:00 lõppeb päev aga hoopis 22:00 niiet ma hetkel ei muretseks, et keegi afk jääb vms

ilmselt õhtupoole ilmutatakse ennast

Comment

• rasmer
                      Vana Tegija
                      • Oct 2009
                      • 1306

Vabandan, et nii kaua eemal olin, loen kiirelt teema läbi ja annan oma arvamuse, kes kahtlane tundub.

Comment

• Svenza
                        Svetlana aka Buldooser
                        • Oct 2008
                        • 3591

Siin ei ole midagi vabandada, ise jääd lihtsalt kahtlusaluseks kui kaasa ei räägi :D

iamallin

Comment

• rasmer
                          Vana Tegija
                          • Oct 2009
                          • 1306

Algselt postitas kardaanirist Vaata postitust
                          see postitus tuleks luubi alla võtta imo. Godspeed üldiselt foorumis suht intelligentse inimesena tundunud ja usun, et ta saab väga hästi aru, et hunt ilmselt ei teeks esimest posti (eriti arvestades eelmist mängukäiku, kus Starwberry kohe langes). samas on ju hea kerge põhjus, miks Maxit hääletada. samas ei tea, kas ta hundina kohe niimoodi külge kargaks.
                          Siiamaani kõige kahtlasem asi tõesti. Godspeed_EJ mis sa kostad ?

Comment

• Maxi
                            Pokkerihai
                            • Nov 2010
                            • 1849

okei, ma rohkem võib-olla ei jõua täna postitada.
                            Mina muudan hääle. Hääletan välja IamAllin

Kui see kodanik välja ilmub ja tõesti hunt ei ole, siis kahju, aga midagi ei ole teha.

Comment

• masterpuppet
                              Pokkerihai
                              • Oct 2008
                              • 2094

okei, ma rohkem võib-olla ei jõua täna postitada.
                              Mina muudan hääle. Hääletan välja IamAllin

Kui see kodanik välja ilmub ja tõesti hunt ei ole, siis kahju, aga midagi ei ole teha.
                              Algselt postitas masterpuppet Vaata postitust
                              Ps. reeglitest tulenevalt (väike tõlgendus) ei pea hääletama!, küll aga peab iga päev sõna võtma, et mingitki informatsiooni endast andma. Ning just see hääletamise mittekohustuslikus annab teatavat manööverdamisvõimalusi.
                              Nii ei ole just väga ilus.

Comment

• ranka
                                Miljon Põhjust Kodus Olla
                                • Sep 2008
                                • 36444

Algselt postitas inward Vaata postitust
                                Ranka, Godspeed ja Puppet on peamised kahtlusalused.
                                -Puppetit ma ei usu sellepärast, et ta pole otseselt kellegi vastu veel pöördunud.
                                -Ranka teeb rünnakuid igas suunas ning muudab hääli jne. Võib olla on agressiivne külaelanik, tema stiili teades, ei saa välistada.

Üldiselt tuleb mõelda ka kõigi rollid peale ning panna tähele neid postitusi, mida ei tehta.
                                Mina olen külaelanik ja ma siiani usun, et kõige õigem ongi süüdistada võimalikult paljusid. Nii saame koheselt diskussiooni käima, segab huntidel "normaalselt" töötamast.

Kui praegu küsida, et kes on hunt - ma ei oska öelda, sest esimesel päev on alles sisseelamis päev ning arvan, et öö muudab paljutki.

Tho godspeedi postitusest ma aru ei saa. Miks peaks hunt nii tegema? Ma ei proovi küll leida mingit 10-nda leveli mõtlemist, et ta tegi selle sammu, et teised arvavad blabalaba. Sama nagu pokkeris - kõik on suht random vaakumis ning tuleks rohkem üksteist pushida, et keegi eksiks ning kera hakkaks hargnema.

Vahetan ka hääle: imaallin ja seda niikauaks, kuni ta postitab ja annab oma arvamuse teiste postituste kohta.

Comment

Working...